KORONAVIRUSPÄIVITYS

Hyvä kumppanimme,

Koronavirus on saatu Suomessa hyvin hallintaan ja yhteiskunnan avaaminen on onnistunut toistaiseksi ilman muutosta huonompaan terveystilanteessa. Samaan aikaa näyttää kuitenkin todennäköiseltä, että tulemme toimimaan ympäristössä, jossa koronavirus on läsnä vielä pitkälle tulevaisuuteen.

Kuten ennenkin, henkilöstöjemme hyvinvointi on edelleen tärkein prioriteettimme.

Aloitimme oman toimintamme osalta laajat toimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi maaliskuussa ja olemme toimineet etätyössä nyt jo yli kolme kuukautta. Samaan aikaan koko henkilöstömme on ollut koko ajan töissä ja olemme käyttäneet kaiken etätapaamisilta jääneen ajan toimintamme kehittämiseen. Olemme järjestäneet mm. tuhansia tunteja sisäisiä koulutuksia ja useita webinaareja asiakkaille. Tulemme myös uusimaan CRM -järjestelmämme 24.8.2020 luodaksemme teille entistä paremman asiointikokemuksen Hiltin kanssa.

Kesän aikana monet Hiltiläiset ovat lomilla, mutta palvelemme sinua silti normaalisti verkkosivuillamme, myymälöissä ja myyntipalvelussa. Elokuun alusta palaamme toimimaan jälleen pienemmällä sosiaalisella etäisyydellä (mikäli tilanne säilyy nykyisen kaltaisena) kuitenkin niin, että turvallisuus on ykkösprioriteettimme.

Olemme varustaneet kaikki Hiltiläiset turvallisuusvälineistöllä, joka sisältää tavallisten turvavälineiden lisäksi kasvomaskeja, nitriilihanskoja, desinfiointiainetta, käsidesiä ja toiset suojalasit. Emme tee jatkossakaan käyntejä, joita ei ole sovittu etukäteen ja samalla kannustamme käyttämään digitaalisia tapaamisia aina kun se vain on mahdollista. Kun sovimme käynnin, kartoitamme myös teidän turvallisuusvaatimuksenne voidaksemme varmistaa tapaamisen turvallisen toteutuksen. Desinfioimme aina niin kätemme kuin käytettävät työkalut sekä ennen että jälkeen tapaamisen. Lisäksi pyrimme käynnin aikana säilyttämään aina turvallisen etäisyyden. Löydät turvallisuusprotokollamme minuutin mittaisesta videosta tästä linkistä. Meillä on myös tarkat ohjeistukset myymälöihin, konttorille ja matkustamiseen huolehtiaksemme henkilöstöjemme turvallisuudesta niin, ettei sinun tarvitse huolehtia asioinnista kanssamme.

Olemme tuoneet/tuomme markkinoille syksyllä useita tuottavuutta lisääviä kokonaisuuksia niin logistisiin ratkaisuihin (SMART), suunnitteluun (BIM), toimintaan työmaalla (BIM2FIELD) kuin työkalujen ja käyttöomaisuuden hallintaankin liittyen. Lisäksi elokuussa lanseeraamme jälleen uudet tuotteemme syksylle.

Nyt jos koskaan on aika kehittää tuottavuutta, olipa kyse sitten operatiivisesta sovellusketjujen nopeuttamisesta uusilla laitteilla/työtavoilla tai organisatorisesta muutoksesta liittyen digitaalisten ratkaisujen käyttöön tai toimintatapojen muuttamiseen. Mikäli haluat tuottavuuskumppanin, sovi tapaaminen Hiltin kanssa – se on aina turvallista niin digitaalisesti kuin fyysisestikin!

Jyrki Martikainen
15.6.2020

Hilti blog

Hilti Blogi

Päivitämme tätä sivua sitä mukaan kun uutta tietoa tai uusia toimintatapoja tulee liittyen koronavirukseen. Pysyäksesi ajantasalla rakennusalan uutisista, uutuuksista ja palveluistamme, suosittelemme tutustumaan mielenkiintoisiin blogeihimme!

Tutustu Hiltin blogeihin

Share