PALOKATKOT URAKOITSIJOILLE JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖILLE

Hilti firestop for general contractors

Voimme Hiltillä auttaa passiivisten palosuojausjärjestelmien teknisten tietojen erittelyssä sekä suunnittelussa.

Tarjoamme myös uusimman tekniikan mukaisia tuotteita, helppokäyttöisen suunnitteluohjelmiston ja teknistä tukea työmaalla, internetin kautta ja puhelimitse. Ellet löydä tarvitsemaasi verkosta, ota yhteyttä Hilti Suomen insinööritiimiin.

SUURI VALIKOIMA HELPPOASENTEISIA PALOKATKORATKAISUJA

Hilti firestop blocks

Tarjoamme suuren valikoiman palokatkotuotteita moniin erilaisiin sovelluksiin ja ratkaisuihin, ne ovat tiukimpien kansainvälisten standardien (esim. ASTM ja EN) mukaisia.

Esimuotoillut palokatkotuotteemme voivat parantaa tuottavuuttanne. Tuotteet toimitetaan palokatkomateriaali valmiiksi sisään asennettuna, joten asentaminen, jälkiasennus ja tarkastus ovat helppoa ja nopeaa.

Pehmeät palokatkotiilet voi esimerkiksi asentaa ilman laastia, ne on helppo irrottaa ja käyttää uudelleen. Palokatkokaapelilevyt kääritään kaapeleiden ympärille ja palokatkomansetit voidaan leikata tarvittavaan pituuteen ja asentaa monimutkaisiin putkikokoonpanoihin, kuten kalteviin putkiin.

SELKEÄÄ TIETOA HELPPOA PALOKATKOERITTELYÄ VARTEN

Hilti firestop technical literature

Tutustu verkkosivuillamme olevaan tekniseen kirjastoon, joka sisältää kattavia kuvauksia Hiltin palokatkotuotteista, teknisistä oppaista ja hyväksyntäasiakirjoista.

Se on nopea ja helppo tapa löytää suunnittelutietoa ja erittelyitä yhdestä ja samasta paikasta. Voit myös leikata ja liittää kaaviot ja tekstin suoraan suunnitelmaasi.

Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Hilti Suomen insinööritiimiin. Autamme mielellämme työmaalla, puhelimitse ja verkon kautta.

SÄILYTÄ PALOKATKODOKUMENTIT YHDESSÄ SOVELLUKSESSA

Hilti CFS-DM Firestop Documentation Manager -sovelluksella voit järjestää kaikki palokatkodokumentit yhteen paikkaan:

• Tallenna kaikki projektin dokumentit – erittelyt, hyväksynnät, esisuunnitteluasiakirjat ja muut.

• Ota valokuvia asennuksista ja tarkastuksista ja tallenna ne kaikki yhteen.

• Luo ja tulosta ammattilaisraportteja Excel- tai PDF-muotoon ja nopeuta ja helpota näin tarkastuksia ja päivityksiä.

• Työskentele asiakirjojen parissa työmaalla puhelimellasi ja toimistossa tietokoneella – kirjaudu sisään helposti käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

• Suunniteltu suuriin ja pieniin rakennusprojekteihin.

HAASTATELLA

Mitä tulee ottaa huomioon palokatkosuunnitelmaa laadittaessa?

Etenkin saneerauskohteissa urakoinnin ja suunnittelun nivominen toisiinsa nopeuttaa prosessia. Urakoitsija tietää, millaisia tuotteita tukalissa paikoissa oleviin läpivienteihin voidaan käyttää.

Miten palokatkosuunnitelma auttaa palokatkojen asentamista?

Palokatkosuunnitelma helpottaa asentajan työtä. Työmaalle lähtiessään hän tietää mitä autoon pakataan ja onko vastassa erikoisratkaisuja vaativia pahoja paikkoja

Voiko palokatkosuunnitelmassa olevan tuotteen vaihtaa?

Mikäli tuote halutaan vaihtaa toiseen tuotteeseen, niin tilaajalle ja rakennusvalvonnalle tulee esittää muutossuunnitelma tarvittavine dokumentteineen ja liitteineen.

Myyntiyksikön vetäjä Jukka Autere, Palokatkotukku Parkkinen Oy

Jaa