Digitaalinen kaluston hallinta

Voit nyt hallita Hilti työkalujasi nopeasti ja helposti nettisivujemme kautta.

Olitpa sitten toimistolla, matkalla tai rakennustyömaalla, voit hallita Hilti kalustoasi nopeasti ja helposti verkossa asiakastilisi kautta. 

Olemme tehostaneet verkkopalveluamme entisestään, jolloin saat täyden näkyvyyden kaikkiin Hilti työkaluihisi ja niiden tilaan ja voit lisäksi helposti vaihtaa Työkalupalvelun laitteita, tehdä huoltotilauksia, tilata uusia tarroja, raportoida kadonneista työkaluista ja paljon muuta. Kaikki tämä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Saamasi hyödyt

Loading

Hiltin digitaalinen kaluston hallinta

Toimistolla, matkalla tai rakennustyömaalla

Hiltin digitaalinen kaluston hallinta

Etkö ole varma, keneltä kysyä vaihdosta tai huoltopyynnöstä? Eikö sinulla ole tarvittavia tietoja saatavilla puhelimessa? 

Löydät nyt kaiken tämän tiedon ja saat pääsyn moniin kalustonhallintapalveluihimme suoraan Hilti verkkosivulla. 

Kokeile uutta verkkopalveluamme! Näet, kuinka helposti ja nopeasti kaluston hallinta sujuu. Tehosta prosesseja digitaalisella kaluston hallinnalla parantaaksesi päivittäisten toimintojen tehokkuutta. 

Helppoa, läpinäkyvää ja joustavaa. Lisäksi voit käyttää tätä palvelua millä tahansa digitaalisella laitteella, ja asiakaspalvelutiimimme ja paikalliset Hilti myyntiedustajat vastaavat mielellään kysymyksisi puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. 

Kaluston yleiskatsaus

 • Kaluston yleiskatsaus

  Kaikki laitetiedot yhdellä silmäyksellä

  Voit käyttää uutta yleiskatsaustyökalua digitaalisen asiakastilisi ”Työkalujen hallinta”-valikon kautta. Saat sieltä kaiken tarvitsemasi tiedon Hilti kalustosi tilasta. Voit tilata työkalun huollon ja löytää helposti etsimäsi työkalun suodattimen ja hakutoiminnon avulla. Yleiskatsauksen toinen uusi ominaisuus on sarakenäyttö, jonka avulla voit muokata asetuksiasi vain muutamalla klikkauksella. Voit lisäksi viedä Hilti kalustosi yleiskatsauksen tiedot PC:lle, tabletille tai älypuhelimeen, mikä takaa täyden läpinäkyvyyden.

  Hilti työkalusi

Työkalujen huollot

 • Työkalujen seisokit korjataan nopeasti ja helposti.

  Minimoi seisokit

  Voit nyt tilata työkalusi huollon suoraan nettisivujemme kautta. Täytä vain kaikki tarvittavat tiedot ja hoidamme loput. Voit samalla tilata korvaavan työkalun. Huoltoaikamme on ainoastaan 3 päivää, mutta mikäli haluat tietää, milloin työkalusi on valmis, huollon seurantapalvelu tarjoaa 24/7 pääsyn huoltopyyntöjesi käsittely- ja lähetystilaan. Se tarjoaa lisäksi tiedot kaikista tehdyistä huolloista. Löydät huoltopalvelun kohdassa ”Huollon seuranta" online-työkaluhallinnassasi, jossa saat myös tietoja mahdollisista vaihtoehdoista. Mikäli työkalusi tarvitsee huoltoa, voit tehdä huoltopyynnön heti verkossa. Lisäksi jos teet huoltopyynnön verkossa, saat huolletun työkalun takaisin normaalia nopeammin.

  Huollata työkalusi
  3 päivää tai ilmainen

  3 päivää tai ilmainen

  Korjaamme ja puhdistamme Hilti työkalusi kolmessa päivässä, tai korjaus on sinulle ilmainen. Noudamme työkalusi jopa suoraan työmaalta ja palautamme sen samaan paikkaan. Sinun täytyy vain soittaa tai ottaa yhteyttä verkon kautta, niin me hoidamme loput. Jokainen Hilti-työkalu on rekisteröity, joten ostotositetta tai kuittia ei tarvita.

  Lue lisää

Työkalujen vaihdot ja palautukset

 • Vaihda työkalut

  Vaihda vanhentuvat Työkalupalvelun laitteesi

  Onko työkalusi käyttöaika päättymässä? Haluatko Hiltin viimeisimmät tuoteuutuudet? Voit nyt vaihtaa Työkalupalvelun laitteet, joiden sopimuskausi on kulunut umpeen, nopeasti ja tehokkaasti Hilti verkkosivujen kautta. Täytä vain kaikki tarvittavat tiedot työkaluista, toimituspäivistä ja sijainneista ja hoidamme loput.

  Vaihda työkalut
  Palauta työkalut

  Palauta vanhentuneet Työkalupalvelun laitteesi

  Jos Hilti Työkalupalvelun laitteesi sopimuskausi on kulunut umpeen ja haluat vain palauttaa sen, voit nyt tilata sille noudon nopeasti ja helposti Hilti verkkosivulla.

  Palauta työkalut
  Jatka työkalujen käyttöaikaa

  Jatka vanhentuvien Työkalupalvelun laitteiden käyttöaikaa

  Älä anna joustamattomien sopimusten hidastaa työtäsi - palauta työkalusi silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

  Jatka työkalujen käyttöaikaa

Tilaa kalustotarroja

 • Tilaa kalustotarrasi helposti verkossa!

  Jos kalustotarrat ovat vahingoittuneet tai kadonneet, voit tilata uusia Hilti verkkosivujen kautta. Klikkaa vain Tilaa kalustotarroja -linkkiä ja syötä pyydetyt tiedot. Mikä parasta, tämä palvelu on ilmainen kaikille työkalupalveluasiakkaille!

  Tilaa kalustotarroja

Kustannuspaikkojen hallinta

 • Hallinnoi kustannuspaikkasi helposti digitaalisessa muodossa!

  Kustannuspaikkojen digitaalinen hallinta

  Voit seurata liiketoimintayksiköidesi työkalukustannuksia Hilti-asiakastilisi kautta. Voit määrittää jokaisen Hilti-työkalun oikeaan kustannuspaikkaan. Löydät palvelun digitaalinen kaluston hallinta -sivustolta. Voit määritellä omat kustannuspaikkasi ja määrittää jokaisen Hilti-työkalusi sen mukaisesti.

  Kustannuspaikkojen hallinta

Raportoi kadonneet tai varastetut työkalut

Jaa