Hilti Connect -sovellus tuo helpot työkalupalvelut ulottuvillesi

HILTI CONNECT –SOVELLUS APUNASI

Kuinka voin korjauttaa työkaluni? Miten tätä työkalua käytetään? Ei huolta – Hilti Connect -sovellus vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin ja tuo helpot työkalupalvelut ulottuvillesi

Hilti Connect -sovellus tuo helpot työkalupalvelut ulottuvillesi. Lataa App Storesta tai Google Playsta

Joskus elämän yksinkertaisimmista asioista tulee vaikeita, me kaikki olemme kokeneet sen. Olipa kyseessä rikkinäisen pesukoneen korjaaminen, lapsen takin tunnistaminen tai polkupyörän takuun tarkistaminen, joskus asiat eivät suju helposti.

Valitettavasti emme voi auttaa sinua arkipäivän henkilökohtaisissa pikku pulmissa, mutta pystymme helpottamaan töitäsi työmaalla. Siksi olemme suunnitelleet Hilti Connect -sovelluksen, joka voi ratkaista tyypillisiä ärsyttäviä pulmia, kuten:

  • Miten voin tilata huoltonoudon työmaalle?
  • Miten löydän sarjanumeron, kun tunniste on likainen tai vaurioitunut?
  • Miten voin nopeasti opettaa tiimini käyttämään työkalua?
  • Miten voin selvittää tämän työkalun huoltohistorian?
  • Miten voin tietää, mikä työkalu tämä on?

Tarvitset vain älypuhelimen ja Hilti Connect -sovelluksen, ja voit nopeasti ja helposti selvittää yllä mainitut ja monet muut haasteet suoraan työmaalla.

Skannaa. Klikkaa. Valmis! 
 

 

Helpot työkalupalvelut tyypillisiin pulmiin, kuten:

1 / 5
Miten voin tilata huoltnoudon suoraan työmaalle?

Tiedät varmasti tunteen. Sinun on saatava työt tehdyksi, mutta yhtäkkiä tarvitsemasi kone ei toimikaan. Olipa kyseessä sitten perheen pesukone tai työmaan työkalu, on tärkeää saada se korjattua ja kuntoon mahdollisimman pian. Hilti Connect -sovelluksen ansiosta sinun ei tarvitse etsiä ostotodistusta tai lähellä olevia korjauspisteitä verkosta tai etsiä korjaajan puhelinnumeroa noudon järjestämistä varten. Skannaa vain työkalun Near Field Communication (NFC) -tunniste älypuhelimellasi. Sen jälkeen näet näytöllä yhteenvedon työkalun tärkeimmistä tiedoista ja voit varata korjauksen yhdellä klikkauksella. Jos haluat, voit myös soittaa ystävälliselle asiakaspalvelutiimillemme suoraan sovelluksen kautta. Haemme työkalusi korjattavaksi ja toimitamme sen takaisin 3 päivässä, tai saat korjauksen ilmaiseksi! Niin helppoa se on. Skannaa. Klikkaa. Valmis!

2 / 5
Miten tunnistan työkalun, kun tunniste on likainen tai vaurioitunut?

Yrititpä sitten löytää lapsesi takkia tai pengoit työkalukasaa työmaalla, tunnistaminen ei ole aina helppoa. Kun soppaan lisätään pölyiset ja mutaiset työmaaolosuhteet, pois kulunut sarjanumero tai epäselvä kaiverrus, hausta tulee yhä vaikeampaa. Hilti Connect -sovelluksella tunnistat työkalusi helposti. Skannaa NFC-tunniste, ja näet tiedot, kuten kuva työkalusta, työkalun tyyppi, sarjanumero, omistajan yrityksen nimi, ostopäivä ja paljon muuta. Ne helpottavat työkalujen löytämistä. Skannaa. Klikkaa. Valmis!

3 / 5
Miten voin nopeasti opettaa tiimini käyttämään työkalua?

Tiedät varmasti, että ensimmäinen kerta voi olla pelottava. Jopa koottavan huonekalun kasaaminen voi kestää odotettua pidempään, ja tulokset eivät usein ole tyydyttäviä. Mitä nopeammin opit jotakin, sen parempi. Työmaalla uuden työkalun käyttäminen voi olla yhtä vaikeaa. Usein käyttöohjeet puuttuvat tai kukaan ei ehdi opastaa sinua. Hilti Connect -sovelluksella voit vain skannata työkalun NFC-tunnisteen ja pääset heti käyttämään hyödyllisiä resursseja, kuten opastusvideoita, ohjemanuaaleja ja paljon muuta. Skannaa. Klikkaa. Valmis!

4 / 5
Miten voin selvittää tämän työkalun huoltohistorian?

Se liiankin tuttu tunne, kun sinun on korjautettava jotain, mutta et enää löydä papereita. Olipa kyseessä maastopyörä tai sähkötyökalu, joskus on hyödyllistä tietää, onko sen takuu voimassa tai kuinka paljon korjaus maksaa. Kun kyseessä ovat Hilti-työkalut, et tarvitse papereita. Skannaamalla NFC-tunnisteen pääset Hilti Connect -sovelluksen kautta näkemään takuutiedot, korjaushistorian, työkalupalvelun tiedot ja paljon muuta. Putkipuristustyökalujamme käytettäessä saat ennakoivia sovellusilmoituksia. Ne kertovat seuraavan huollon määräajan, joten voit suunnitella huoltoajat sinulle sopivina aikoina. Skannaa. Klikkaa. Valmis!

5 / 5
Miten voin tietää, mikä työkalu tämä on?

Kun kaikki näyttävät samoilta, voi olla vaikea tunnistaa omasi. Olipa kyseessä matkalaukku lentokentän hihnalla, saman jalkapallojoukkueen urheilulaukku tai sähkötyökalu, joka palautetaan laatikkoon tai vuokraamoon, olisi kätevää tietää mikä on kenenkin. Ethän halua jonkun toisen energiajuomaa, alusvaatteita tai sähkötyökalua. Hilti Connect -sovelluksella tunnistat Hiltin työkalut helposti ja nopeasti. Skannaa NFC-tunniste ja näet tietoja, kuten työkalun tyypin, sarjanumero, omistajan yrityksen nimen, ostopäivän ja paljon muuta. Skannaa. Klikkaa. Valmis!

Lisää Hilti Connect -toimintoja suorakiinnitystyökaluille

1 / 3
Missä naulaimeni on?

Kun työkalu häviää vilkkaalle työmaalle, varastoon tai pakettiautoon, etsimiseen voi kulua paljon aikaa ja vaivaa. Ei enää! Hilti Connectin Find me -ominaisuuden ja yhteensopivan suorakiinnitystyökalun avulla löydät äskettäin käytetyt työkalut nopeasti 30 metrin säteeltä. Entä jos työkalu on tämän alueen ulkopuolella? Hilti Connect näyttää työkalun viimeksi skannatun sijainnin kartalla. Tämä on erinomainen toiminto suurilla työmailla ja jaetuille työkaluille.

2 / 3
Mikä naulaimessani on vikana?

Me kaikki olemme varmasti yrittäneet selvittää, miksi työkalu ei toimi. Se voi olla turhauttavaa. Lisäksi se viivästyttää työtä tai pysäyttää sen kokonaan. Hilti Connectin ennakoivan vianetsintäominaisuuden avulla voit selvittää suorakiinnitystyökalujen ongelmat ja jatkaa töitä hetkessä.

3 / 3
Kuinka tehokkaasti naulaimeni toimii?

Tyypillinen suorakiinnitystyökalu on huollettava aina tietyn kiinnitysmäärän välei, jotta sen suorituskyky säilyy. Mistä sitten tiedät, kuinka monta kiinnitystä olet tehnyt edellisen huollon jälkeen? Kiinnityksistä on vaikea pitää lukua, eikö niin? Hilti Connect auttaa sinua selvittämään reaaliaikaiset ja aiemmat käyttötiedot. Se kertoo, kuinka monta kiinnitystä olet tehnyt, mikä auttaa sekä sinua että työkalua pysymään huippukunnossa.

ON!Track on kalustonhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu rakennusteollisuudelle. Seuraa työkaluja, kalustoja ja laitteita valmistajasta riippumatta, pysy tuottavana ja noudata säädöksiä.

ON!TRACK -KALUSTONHALLINTARATKAISU

Pysy tuottavana. Noudata säädöksiä. Ota ON!Track käyttöön

Lue lisää
Verkkotyökalumme ja kalustonhallintaratkaisumme auttavat digitalisoimaan työkaluihin ja kalustoihin liittyviä prosesseja tehokkuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Esineiden internet (IoT)

Siirtyessämme verkkolaitteiden ja älykkäiden työkalujen aikakaudelle, on jännittävää miettiä monia vaihtoehtoja, joita uudet, automatisoidut palveluohjelmat tarjoavat rakennusalan yrityksille Esineiden internetin (IoT) kautta.

Lue blogi täältä

Jaa