Pohjalevyn mitoituskoulutus

Teknistä koulutusta tuottavuuden maksimointiin

  • Valitsitko sovellukseesi parhaiten sopivan ankkuroinnin?
  • Onko suunnitelma täysin EC2-vaatimusten mukainen?
  • Onko suunniteltu pohjalevy varmasti jäykkä?
Jos tällaiset kysymykset nousevat mieleesi yhä uudestaan, koulutus on juuri sinulle!

JOHDANTO

Tiedämme, että jälkiasennetuilla ankkureilla toteutettavien teräs-betoniliitäntöjen suunnittelu on erittäin tärkeä mutta pieni osa päivittäisestä työstäsi. Olemme laatineet sarjan koulutuksia, jotka auttavat optimoimaan tämän vaiheen työnkulussa.

Koulutusten aiheet ulottuvat ankkuroinnin perusteista edistyneeseen sovellussuunnitteluun, ja ne sopivat niin vastavalmistuneille insinööreille kuin kokeneille suunnittelijoillekin.

Sisältö on Hiltin asiantuntijoiden suunnittelema, ja se on saatavilla sekä digitaalisessa muodossa että paikan päällä toteutettavina kursseina. Koulutukset auttavat ottamaan kaiken irti Hilti PROFIS Engineering -ohjelmistosta ja tehostamaan teräs-betoniliitäntöjen optimaalista suunnittelua.

TÄRKEIMMÄT OPIT

Pohjalevyn mitoituskoulutus voi säästää jopa 50 prosenttia suunnitteluun kuluvasta ajasta

Tekniset koulutuksemme tarjoavat vahvan perustan jälkiasennetuilla ankkureilla toteutettaviin teräs-betoniliitäntöjen suunnitteluun. Koulutus tarjoaa seuraavat edut:

  • Yleiskatsaus tämän hetken sääntely-ympäristöön sekä siihen, miten se vaikuttaa pohjalevyjen suunnitteluun
  • Neuvoja PROFIS Engineering -ohjelmiston hyödyntämiseen liitäntöjen suunnittelun nopeuttamisessa
  • Pisteitä ammattitaidon ylläpitämisestä sekä Hiltin todistus osallistumisesta
  • Käytettävissä kiinnikkeiden suunnitteluun liittyvät säännöllisesti päivitettävät ja laajentuvat digitaaliset aineistot

MODULES

Perustietoa ankkuroinnista

Mitä ovat jälkiasennetut ankkurit?

Yleiskatsaus eri ankkurointityypeistä ja niiden toimintaperiaatteista sekä ankkuroinnin valintaan  ensisijaisesti vaikuttavat tekijät.

Sääntely-ympäristö

Mitkä säännökset koskevat annkuroinnin suunnittelua?

Yleiskatsaus suunnittelua koskeviin säännöksiin sekä tuotteiden valmistajien tarjoamiin säännösten mukaisiin teknisiin tietoihin.

EC2-ankkurointisuunnittelu (staattinen)

EN1992-4-vaatimusten mukaisten suunnitelmien laatiminen

Seikkaperäinen katsaus EN1992-4-vaatimusten mukaiseen staattiseen suunnitteluun sekä tärkeimmät erot ETAG 001:een verrattuna, mikä varmistaa, että suunnitelmasi on vaatimusten mukainen.

Pohjalevyjen suunnittelu

Pohjalevysovelluksen suunnittelu

Yleiskatsaus teräs-betoniliitäntöjen tyypillisiin haasteisiin. Käytännön esittely PROFIS Engineering -ohjelmiston hyödyntämisestä liitäntöjen suunnittelussa.

Jaa