Mikä tekee Hiltin Huoltopalvelusta niin erityisen?

hiltin huoltopalvelu

Otetaan esimerkkinä autosi. Vaikka useimmat huolehtivat autojensa vakuutuksista, onnettomuuksia ja rikkoutumisia valitettavasti sattuu silloin tällöin. Pahinta on, että autoon tulee vika yleensä vasta takuuajan päätyttyä, ja sen korjaaminen voi silloin olla hintavaa.  

Tämä ei onneksi pidä paikkaansa Hiltin työkalujen kohdalla. Tarjoamme työkaluille ilmaiset huollot jopa kahden vuoden ajan, joka tunnetaan nimellä ”kuluton jakso”. Tuona aikana Hilti kerää, huoltaa ja palauttaa työkalut tavallisesti kolmen päivän kuluessa. 

Tähän asti kuulostaa hyvältä. Mietit kuitenkin varmaan, mitä  tuon kahden vuoden kuluttoman jakson jälkeen tapahtuu? Olemme ajatelleet myös sitä. 

Työkalun takuuajan päätyttyä tarjoamme 3 päivää tai ilmainen -palvelun. Kyseessä on lupaus palauttaa laite kolmessa päivässä - jos emme pysty toimittamaan ajoissa, huolto on ilmainen.

MIKÄ ON HILTIN 3 PÄIVÄÄ TAI ILMAINEN -PALVELU?

Hilti takaa kolmen päivän huoltopalvelun tai korjaus on asiakkaalle ilmainen.

Kuten nimestä voi päätellä, työkalun rikkoutuessa takaamme kolmen päivän huoltopalvelun tai korjaus on asiakkaalle ilmainen. 

Itse asiassa työkalu huolletaan yhdessä päivässä. Muut kaksi päivää ovat noutoa ja palautusta varten. Tämä saattaa kuullostaa helpolta. Sinä aikana kuitenkin laaditaan huoltoaikataulu, työkalu noudetaan, toimitetaan huoltokeskukseen ja avataan analysointia varten. 

Sen jälkeen osat vaihdetaan tai korjataan, työkalu kootaan, testatataan, puhdistetaan, pakataan, toimitetaan palautusta varten ynnä paljon muuta ... vieläkö kuulostaa helpolta? Ehkä ei. Me kuitenkin ajattelemme, että mahdollisuuksien rajat voidaan ylittää - emmekä siksi usko, että ”3 päivää tai ilmainen palvelu” voisi koskaan onnistua kilpailijoiltamme.

Miksi tämä huoltopalvelu on niin erityinen?

Hiltin ansiosta tämä huolenaihe poistuu, sillä me tiedämme, että aika on rahaa ja aika on meille kaikille tärkeää!

Tiedämme, että työkalun rikkoutuminen voi aiheuttaa stressiä. Ensinnäkin se aiheuttaa pysähdyksiä työmaalla ja viivästyttää projektin aikataulua, mikä jo sinänsä on turhauttavaa. Toiseksi työkalua koskevat tiedot on selvitettävä ennen huoltopyynnön tekemistä. 

Lopuksi työkalun huolto ja lähettäminen korjauspalveluun maksaa. Hiltin ansiosta tämä huolenaihe poistuu, sillä me tiedämme, että aika on rahaa ja aika on meille kaikille tärkeää!

Mitkä ovat palvelun edut?

Palvelu tarjoaa lukuisia etuja, jotka parantavat tuottavuutta ja kannattavuutta.
Selkeyden vuoksi erittelemme ne tässä ajan ja kustannusten mukaan.

Aika

Nykyajan kiireisessä ympäristössä etsimme jatkuvasti lisää aikaa, joka on jo sinällään arvokasta. Aika ei odota, eikä Hilti ole myöhässä:

  • Kolmen päivän enimmäisaika: Työkalut ovat yksi työmaan tärkeimmistä resursseista, ja jos kysymysessä on vain kolme päivää - on paljon muita töitä, joihin työntekijät voivat keskittyä. Onko kolme päivää liian pitkä aika? Työkalupalvelu-asiakkaillemme tarjoamme lainatyökalun ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse odottaa edes kolmea päivää päästääksesi jatkamaan työtäsi!
  • Nouto ja palautus: Sinun ei tarvitse huolehtia työkalun kuljetuksesta ja noudosta. Riittää, kun soitat meille ja me huolehdimme työkalun noudosta ja palautuksesta sekä kustannuksista. Kun soitat meille, puheluusi vastataan 10 sekunnissa (keskimäärin), ja voit keskustella oikean henkilön eikä robotin kanssa. 
  • Älä turhaan hae ostotilauksesi tietoja: Työkalun rikkoutuessa ostotosite on useimmiten haettava sähköpostista viitenumeron löytämiseksi. Hiltin työkaluissa oleva sarjanumero taas riittää huoltopyynnön tekemiseen. Työkalua ei siis ole tarpeen rekisteröidä takuun hyödyntämiseksi
  •  Ei huoltotarjousta: Tarjouksen laatiminen työkalun huollolle voi kestää monta päivää, sillä työkalu on ensin avattava ja tutkitttava. Meillä huollolle on määritelty hintakatto, joten voit lähettää työkalun korjauspalveluun murehtimatta sen kustannuksista.

Kustannukset

Monet palvelut eivät ole suoraan nähtävissä, mutta ne vaikuttavat merkittävästi kannattavuuteesi. Katso kuinka tärkeä rooli Hiltin huoltopalvelulla on yhtiösi tulokseen.

  •  Valmistusvirheet: Työkaluissamme ilmenee hyvin harvoin valmistusvikoja, mutta jos näin käy, Hilti tarjoaa elinikäisen takuun valmistusvirheiden varalta. 
  • Kuluttoman jakson huoltotakuu: Takuu on voimassa kaksi vuotta, ja se on paras omassa luokassaan, sillä se kattaa kuluneet ja rikkoutuneet työkalut, akut ja laturit. 
  •  Huollon hintakatto: Kuluttoman huoltotakuuajan päätyttyä asetamme kaikille tuleville huolloille hintakaton, joka vastaa 40 % vastaavan laitteen perusmyyntihinnasta. Näin asiakkaan ei tarvitse kantaa huolta korkeista huoltokustannuksista. 
  • Huollon laatu: Viettäisit varmasti unettomia öitä, jos olisit hiljattain maksanut työkalun huollosta ja se rikkoutuisi uudelleen? Jos työkalusi menee rikki kolmen kuukauden sisällä maksamasi huollon jälkeen, tarjoamme seuraavan huollon ilmaiseks

Lisäksi tämä palvelu tarjotaan vakiona kaikille työkaluillemme. Meille yrityksesi menestys on tärkeää. Menetetyn ajan ja työkalujen huoltokustannusten minimointia pidetään kahtena tärkeimpänä tekijänä, jotka vaikuttavat työkalujen jälkimarkkinapalvelun toimivuuteen.

Jaa