Nuron Portfolio

Saammeko esitellä jotain aivan uutta: Nuron

Tutustu tulevaisuuden akkukoneisiin, jotka on varustettu täysin uudella Nuron-järjestelmällä

Nuron on Hiltin täysin uusi 22V-akkujärjestelmä niin kevyisiin kuin kaikkein raskaimpiinkin työkohteisiin. Ole valmiina nostamaan tuottavuutenne, tehokkuutenne ja työturvallisuutenne uudelle tasolle. Akkujärjestelmän keräämä käyttödata auttaa teitä myös tekemään enemmän dataan perustuvia päätöksiä liiketoimintanne kehittämiseksi.

vc 10

VC 10-22: Nuron-tehoa johdottomaan pölynpoistoon

 

Työskentele kädet vapaina innovatiivisella VC 10-22 -akkuimurillamme. Kyseessä on Hiltin ensimmäinen kannettava, työmaakäyttöön hyväksytty imuri, jota voidaan kantaa selässä uuden reppulisävarusteen kanssa. Imurin kantaminen selässä on turvallisempaa, mutta lisäksi se jättää kädet vapaiksi kantamaan muita tavaroita ja parantaa näin tuottavuutta. Voit myös kantaa ja käyttää imuria samanaikaisesti. Työskentelyä helpottaa lyhyempi, 1,9 metrin letku, jonka voi ostaa standardin 3 metrin letkun lisäksi.

DSH 600-22 CORDLESS CUT OFF SAW

DSH 600-22 Akkukäyttöinen timanttikatkaisusaha

 

Esittelemme ensimmäisen täysin johdottoman timanttikatkaisujärjestelmämme, joka toimii yhdellä akkujärjestelmällä! DSH 600-22 tekee saman työn yhtä nopeasti kuin 60 cc:n polttomoottorisaha ilman polttoaineen sekoitusongelmia, joten DSH 600-22:n avulla työmaan tuottavuus paranee varmasti. Nopeasti toimiva laikkajarru takaa käyttäjän turvallisuuden, työkalu on käytännössä huoltovapaa, minkä lisäksi Hiltin timanttilaikat maksimoivat akun toiminta-ajan.

Worker using TE 2000-22 cordless floor breaker

TE 2000-22 Akkukäyttöinen piikkausvasara

 

Vain 21,8 kg painoinen, Hiltin uusi TE 2000-22 tarjoaa kaiken 30 kg:n piikkausvasaran tehon ilman ylimääräistä painoa, jolloin tehosta, käsiteltävyydestä tai akun käyttöajasta ei tarvitse tinkiä. Virtalähteestä riippumattomana laite on heti käyttövalmis. Pääset heti töihin, eikä kompastumisriskeistä tarvitse kantaa huolta! Työkalulla on alhainen tärinätaso, mikä parantaa tehokkuutta, minkä lisäksi sillä on ennennäkemättömän pitkä käyttöaika - työkalulla voidaan purkaa puoli tonnia betonia yhdellä latauksella.

Worker using TE 30-22 on jobsite

TE 30-22 SDS Plus Akkuporavasara

 

TE 30-22 poravasara on äärimmäisen tehokas työkalu, joka monipuolisuutensa ansiosta soveltuu eri toimialoille kaikkein vaativimpiinkin sovelluksiin. Se poraa raudoituksen läpi jopa kaksi kertaa nopeammin kuin muut SDS Plus -työkalut, minkä lisäksi poraus on käytännössä pölytöntä, kun työkalua käytetään Hilti-pölynpoistojärjestelmän kanssa. Työkaluun kuuluu laaja valikoima talttoja ja poranteriä.

TE 60-22

TE 60-22 SDS Max Akkuporavasara

 

Pidemmän käyttöajan ja paremman suorituskyvyn ansiosta TE 60-22 tarjoaa saman tehon kuin raskaammat poravasarat. Aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) vähentää merkittävästi altistumista tärinälle, minkä lisäksi aktiivinen väännönrajoitin (ATC) tarjoaa paremman suojan työkalun hallitsematonta pyörimistä vastaan.

Image alt text (optional)

TE 6-22 -akkuporavasara

 

Lippulaiva-poravasaramme on nyt entistä tehokkaampi! Sen 20 % alhaisempi tärinä, 150 grammaa kevyempi paino ja parannettu kädensijan ergonomia helpottavat työskentelyä myös vaativissa kohteissa. TE 6-22 on nopein poravasara teholuokassaan, minkä lisäksi aktiivinen väännönrajoitin (ATC) estää rannevammoja ja tekee näin poraamisesta turvallisempaa.

Worker using AG 6D-22

AG 6D-22 -akkukulmahiomakone

 

Hiltin uusi kulmahiomakone 125 mm ja 150 mm laikoilla tarjoaa paremman suorituskyvyn ja käänteentekevät turvatoiminnot. 3D-ATC-teknologia nostaa aktiivisen väännönrajoittimen aivan uudelle tasolle pysäyttämällä laikan saman tien, mikäli terä jumiutuu. Turvallisuutta on parannettu entisestään uuden SensTech -toiminnon ansiosta, jossa kosketukseen reagoiva turvakytkin pysäyttää terän työntekijän irrottaessa otteen työkalusta.

Image alt text (optional)

SC 30WR-22 -akkupyörösaha

 

Syvät, suorat ja tarkat leikkaukset puuhun! Luokkansa suurimmalla leikkaussyvyydellä (70 mm) SC 30WR-22 mahdollistaa kolmen 22 mm:n puulevyn leikkaamisen yhdellä kertaa. Uusi moottori ja Nuronin akkuteknologia takaavat myös erinomaisen leikkausnopeuden ja käyttöajan latausta kohden, joten voit työskennellä koko päivän ilman uudelleen latausta.

SIW 8-22 cordless impact wrench used in wood application

SIW 8-22 iskevä akkumutterinväännin

 

1/2" istukalla varustettu, jopa 2950 iskua minuutissa tarjoava SIW 8-22 iskevä akkumutterinväännin tarjoaa äärimmäistä tehoa kompaktimmassa paketissa. Akkupyörösaha on 43 mm lyhyempi ja 0,5 kiloa kevyempi kuin edeltävä malli, minkä lisäksi siinä on hiiliharjaton moottori, 2 nopeusasetusta ja kirkas LED-valo parempaa työergonomiaa varten.

Image alt text (optional)

SID 6-22 -iskevä akkuruuvinväännin

 

1/4 tuuman lippulaivaruuvinvääntimemme! Ainutlaatuisen muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn ansiosta SID 6-22 sopii täydellisesti rakennetekniikan sovelluksiin nopeisiin kiinnityksiin. Tehokkaampi istukkavalo tarjoaa selkeämmän näkymän työskentelyalueelle ja nopeasti reagoiva liipaisin auttaa säästämään aikaa jokaisella kiinnityksellä. Puhumattakaan uudesta ergonomisesta kahvasta, joka on kuvioitu ja muotoiltu mukavamman otteen takaamiseksi.

Nuron eri toimialoille

Nuron tuo nämä innovaatiot alallesi

Nuronin akkujärjestelmä on räätälöity useiden eri teollisuudenalojen sovellusten vaatimusten mukaisesti. Kaikki Hiltin Nuron-työkalut on kehitetty niin, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden sovelluksesta riippumatta. Lue lisää alta.

Talonrakentaminen

Nuron-akkukoneiden avulla suoriudut raskaistakin sovelluksista ilman polttomoottorin ja johtojen aiheuttamaa vaivaa. Tämä on mahdollista uuden akkuliitännän ansiosta, joka tarjoaa johtokoneen suorituskyvyn.

TE 2000-22 TE 60-22 DSH 600-22

Teräs ja metalli

Nuron-työkalumme tarjoavat jopa kaksinkertaisen tehon verrattuna nykyisiin akkutyökaluihin sekä paremman ergonomian, mikä tekee niistä ihanteellisia teräs- ja metallisovelluksiin.

AG 6D-22 TE 30-22 SIW 8-22

LVIS-työt

Yhden akkujärjestelmän ansiosta voit käyttää suuren määrän päivittäin käyttämiäsi akkutyökaluja. Tämä vähentää lataukseen kuluvia työkatkoja ja lisää tuottavuutta ja joustavuutta rakennustyömaalla.

TE 6-22 AG 6D-22 SID 6-22

Sisätilojen viimeistely

Olipa sitten kyseessä hionta, leikkaus, sahaus tai pään yläpuolinen työ, kestävät Nuron-akut ja ergonomisesti parannetut työkalut suojaavat työntekijöitäsi ja lisäävät työskentelymukavuuttasi.

SC 30WR-22 SID 6-22 TE 6-22

Teollisuus

Nuron tekee teräksen, betonin tai muurauksen käsittelystä helppoa, minkä ansiosta työntekijäsi työskentelevät energia- ja teollisuuslaitoksissa turvallisesti ja ergonomisesti suorituskyvystä tinkimättä.

TE 6-22 AG 6D-22 SIW 8-22

Päivitä Nuroniin nyt

Selaa Nuron-työkalujen valikoimaa tai käytä Hiltin akkutyökaluvalitsinta rakentaaksesi oman akkukonepakettisi. Valitse vain "Nuron" akkujärjestelmän suodattimessa. 

Jos sinulla on kysymyksiä työkalujen päivittämisestä Nuroniin, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai keskustele Account Managerisi kanssa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ NURONISTA?

Jätä yhteydenottopyyntö alla ja Hiltin edustaja on sinuun yhteydessä Nuroniin liittyen.

Jaa