Parempaa tulevaisuutta rakentamassa

Tervetuloa rakennusalalle!

Rakennusalan paras työpaikka!

Hilti investoi henkilöstöönsä

Please enter alternative text here (optional)

Hilti jatkaa kasvuaan ja investoi tärkeimpään pääomaansa, henkilöstöönsä. Tämän johdosta meillä on haussa useita erilaisia myynnillisiä ja teknisiä tehtäviä eri puolilla Suomea. Etsimme joukkoomme energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä tulevaisuuden tekijöitä.

Hilti työpaikkana

Rakennusalan paras työpaikka!

Hiltiläisiä yhdistää tietty luonne - he ovat tuloshakuisia ja kovia tekemään töitä, ja heitä ohjaa halu antaa asiakkaalle parasta. Kiitokseksi siitä tarjoamme mielenkiintoisen, dynaamisen ja halutessasi myös kansainvälisen uran. 

Hilti on työpaikka erityisille ihmisille ja tarjoammekin monenlaisia mahdollisuuksia eri puolilla Suomea. Sinulla on oltava intohimoa ja energiaa asioiden jatkuvaan parantamiseen, sitoutumista asioiden loppuun saattamiseen ja itseluottamusta ottaa riskejä hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Et kuitenkaan ole koskaan yksin. Tukenasi on koko upea joukkueemme – eri taustoista tulevat ihmiset, joita inspiroi kyky parantaa asiakkaiden liiketoimintaa joka päivä. Niin myynti, markkinointi, talous, huolto, myymälät kuin kaikki muutkin toimintomme pelaavat aina yhtenä joukkueena, tavoitteena asiakkaan odotusten ylittäminen. 

Mielenkiintoiset työmahdollisuudet Suomessa ja ulkomailla sekä monet vaihtehdot liikkua eri puolille liiketoimintaamme tekevät Hiltistä loistavan paikan uran kehittämiselle ja etenemiselle.

Tutustu Hilti Suomen työntekijöihin Blogi-sivullamme ja näet, keitä meillä on töissä monissa erilaisissa tehtävissä: www.hilti.fi/blogi

Ainutlaatuinen kulttuuri

Rakennusalan paras työpaikka!

Hiltistä tekee ainutlaatuisen sen kulttuuri, joka perustuu yksilöiden suorituksiin, tiimityöhön ja tukeen. Olemme haastava mutta huolehtiva sekä rohkea mutta luottavainen työpaikka.

Näytä meille mihin pystyt! Mahdollisuuksia on ulkomailla, erilaisissa työtehtävissä ja eri markkinoilla. Pystymme tarjoamaan juuri sinun kunnianhimojasi vastaavan uran, jota olet etsimässä.

Tiedämme, että henkilöstömme on avainasemassa yrityksemme pitkäaikaisen menestyksen kannalta. Haluamme siksi tarjota tiimijäsenillemme paljon henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Seuraamme tavoitteita ja koulutusta säännöllisillä arvioinneilla sekä rohkaisemme myös uramuutoksiin yrityksemme sisällä ja tuemme tiimijäseniämme jatkuvassa oppimisessa ja kehityksessä. Monet tiimijäsenet ovat luoneet pitkän uran Hiltillä ja 80 % Hiltin johtoasemista täytetäänkin yrityksen sisältä.

Yhtenä mittarina henkilöstömme hyvinvoinnista on vuosittain tehtävä Great Place to Work-tutkimus, jossa olemme menestyneet loistavasti useampana vuonna peräkkäin. Vuonna 2017 olimme #22 Maailman Top25 parhaiden työpaikkojen listalla ja vuonna 2019 20. Suomen paras työpaikka! Tutkimusten mukaan 92% hiltiläisistä on ylpeitä työskennellessään täällä - joten tervetuloa mukaan!

Katso video: Päiväni Account Managerina

Katso video: Päiväni Insinöörinä

Jaa