About Hilti

YRITYSTIEDOT

Suunnittelemme ja valmistamme rakennusalalle suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja. Toimimme maailmanlaajuisesti yli 120 maassa työllistäen 30 000 henkilöä.

Tekniset ratkaisumme tukevat päivittäin rakennusprojekteja kaikkialla maailmassa – oli kyseessä sitten Japanin tunnettu luotijuna tai joidenkin maailman suurimpien kaupunkien alla kulkevat tunnelit. Tarjoamme rakennusalan toimijoille kaiken kattavan tuote- ja palveluvalikoiman – mukaan lukien suunnitteluohjelmistot, työmaalla käytettävät tuotteet ja työkalut sekä koulutus-, korjaus-, testaus- että konsultointipalvelut. Tarjoamme rakennusalalle kaiken tarvittavan, maailmanlaajuisesti.

PERIAATTEENA ASIAKASKESKEISYYS

Hilti customers

Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskipiste.

Myyntitiimimme ovat täten suoraan yhteydessä asiakkaaseen ja yli kaksi kolmasosaa Hilti-tiimien jäsenistä työskentelee päivittäin asiakkaidemme kanssa. Se tarkoittaa, että olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin 200 000 kertaa maailmanlaajuisesti internetin ja puhelimen välityksellä sekä suoraan työmaalla.

Emme usko Hiltillä pelkkään toimistotyöhön. Hiltin myyntitiimit ja kenttäinsinöörit tekevät läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa työmaalla, jotta rakennushankkeen toteutus olisi nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Kaikki tämä edistää innovaatioitamme, koska ymmärrämme asiakkaitamme ja tunnemme heidän todelliset tarpeensa.

VALMISTAMME JA SUUNNITTELEMME OMAT KORKEALUOKKAISET TUOTTEEMME

Haluamme Hiltillä tehdä eri tavallla.

Suunnittelemme ja tarjoamme teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja, jotka erottuvat selkeästi muista. Hiltin omat tutkimus- ja suunnitteluyksiköt tekevät yhteistyötä maailman parhaimpien teknisten yliopistojen ja yhteistyökumppanien kanssa. Valmistamme omia tuotteitamme Hilti-tehtaissa ja yhteistyössä ulkoisten kumppanien kanssa, jotta kaikki tuotteemme täyttäisivät aina samat korkealuokkaiset laatustandardit ja vaatimukset.

Hilti on Martin Hiltin vuonna 1941 perustama yksityinen yritys, jonka Hiltin perhe omistaa edelleen tänä päivänä. Emme tavoittele lyhytaikaisia voittoja, vaan suunnittelemme tuotteita tulevaisuuden rakennustarpeisiin.

LISÄÄ HILTISTÄ

Hilti history

HISTORIA

Näytä sivu
Hilti corporate governance

Yhtiön hallinnointi

Näytä sivu
Hilti corporate responsibility

Yhtiön hallinnointi

Näytä sivu

Jaa