LIIKETOIMINTAMALLIMME

Hilti business model

Globaali yrityksemme toimii yli 120 eri maassa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun rakennusalan ammattilaisille – tekniset ratkaisut, ohjelmistot ja palvelut maailmanlaajuisesti.

Tavoitteenamme on kasvaa globaalina johtavana yrityksenä ja luoda innovatiivisia ja ainutkertaisia tuotteita.

SUORA ASIAKASPALVELU

Uskomme vakaasti läheisiin ja luotettaviin asiakassuhteisiin.
Sovellamme suoraa myyntimallia, ja noin 15 000 Hilti-tiimijäsentä on suoraan yhteydessä asiakkaisiin eri puolilla maailmaa.

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa digitaalisesti, puhelimitse ja työmaalla. Hilti Myymälä -verkoston ansiosta alan ammattilaiset voivat hankkia Hilti-tuotteita myös suoraan omista liikkeistämme.

Myyntitiimimme ja kenttäinsinöörimme auttavat lisäksi löytämään ratkaisuja suoraan työmaalla - oli kyseessä sitten oikean naulatyypin määritys tai harjateräsjärjestelmän suunnittelu suureen metrojärjestelmään.

Saamme sitä kautta palautetta tuotekehitystä varten, jotta voimme kehittää entistä parempia ja rohkeampia ratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti.

OMIEN TUOTTEIDEN KEHITYS JA VALMISTUS

Tiedämme Hiltillä, että rakennusalalla on paljon erilaisia vaaroja ja haasteita.

Kehitämmekin jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotta rakentaminen olisi nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa.

Alaan erikoistuneet tutkijat ja insinöörit kehittävät ratkaisuja yrityksemme tutkimus- ja suunnittelulaboratorioissa. Teemme myös yhteistyötä johtavien teknisten yliopistojen kanssa eri puolilla maailmaa tutkimustyön jakamiseksi ja rajojen ylittämiseksi.

Valmistamme omat Hilti tuotteemme omissa tehtaissamme Euroopassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa, Intiassa ja Kiinassa. Teemme myös yhteistyötä asiantuntevien ulkoisten toimittajien kanssa varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme vastaavat erittäin korkeita laatustandardeja niin yrityksemme sisällä kuin sen ulkopuolella.

HENKILÖSTÖ AVAINASEMASSA

Olemme sitoutuneita työhömme, ja monet työntekijämme ovat työskennelleet Hiltillä 10, 15 ja 20 vuoden ajan. Hiltin neljä arvoa – oikeudenmukaisuus, rohkeus, tiimityö ja sitoutuneisuus – ovat jokaisen työntekijämme päivittäisen toiminnan perusta kaikkialla maailmassa.

LISÄÄ HILTISTÄ

Hilti core purpose and values

YDINPÄÄMÄÄRÄ JA ARVOT

Näytä sivu
Hilti corporate strategy

YRITYSSTRATEGIA

Näytä sivu
Hilti corporate responsibility

YRITYSVASTUU

Näytä sivu

Jaa