PÄÄMÄÄRÄ JA ARVOT

Rakentamassa parempaa tulevaisuutta

Hilti core purpose and values

PÄÄMÄÄRÄMME

Tähtäämme parempaan tulevaisuuteen kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme suoriutumaan rakennushankkeista nopeammin, turvallisemmin ja rohkeammin ottamalla samalla huomioon perinnön, jonka jätämme jälkeemme. Haluamme olla ylpeitä maailmaan jättämästämme jäljestä.

Haluamme, että yrityksemme kaikki tiimijäsenet ovat arvostettuja ja heillä on mahdollisuus kasvaa ja luoda uraa. Haluamme luoda avoimia, luotettavia ja menestyksellisiä suhteita asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme sekä toimittajiimme.

Uskomme yhteisöjen ja ympäristön konkreettiseen tukemiseen – oli kyseessä sitten kohtuuhintaisten rakennuksien toteutus, hätäapu paikan päällä tai asuinalueen siistiminen. Haluamme jatkaa menestystarinaamme ja tarjota lisää ensiluokkaisia teknisiä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda turvallisia, tuottoisia ja vaikuttavia rakennuksia.

Päämäärämme on kiteytetty yhteen lauseeseen: Luomme intohimoisesti innostuneita ja uskollisia asiakkaita ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.

ARVOMME

Oikeudenmukaisuus, rohkeus, tiimityö, sitoutuneisuus

Hiltillä emme ainoastaan kerro arvoistamme, vaan kaikki Hiltin tiimijäsenet toimivat niiden mukaisesti päivittäisessä työssään kaikkialla maailmassa.

• Oikeudenmukaisuus

Toimimme aina oikeudenmukaisesti.

• Rohkeus

Uskallamme ajatella toisin ja rohkaisemme asiakkaitamme tekemään samoin.

• Tiimityö

Uskomme tiimityöhön. Tuemme toisiamme. Olemme toistemme, asiakkaittemme, toimittajiemme sekä yhteistyökumppaniemme tukena.

• Sitoutuneisuus

Olemme sitoutuneita kaikkeen toimintaamme. Pyrimme aina ylittämään itsemme auttaaksemme asiakkaitamme, tiimijäseniämme, toimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme.

 

LISÄÄ HILTISTÄ

Hilti corporate strategy

YRITYSSTRATEGIA

Näytä sivu
Hilti business model

LIIKETOIMINTAMALLIMME

Näytä sivu
Hilti corporate responsibility

YRITYSVASTUU

Näytä sivu

Jaa