TYÖTERVEYS JA -TURVALLISUUS TYÖMAALLA

Hilti parantamassa rakennustyömaiden turvallisuutta ja tuottavuutta

Health and safety at Hilti

TYÖTAPATURMIA EHKÄISEMÄSSÄ

Ymmärrämme rakennustyömaiden vaaroja oli kyse sitten korkealla työskentelemisestä tai vaikeapääsyisistä alueista. Työkalujemme suunnittelussa otetaan aina huomioon myös onnettomuuksien ehkäiseminen ja työntekijöiden turvallinen työskentely. Tämä parantaa työmaiden turvallisuutta mahdollistaen samalla ajan säästämisen, tuottavuuden ylläpitämisen ja aikataulujen noudattamisen. Innovatiiviset ratkaisumme on suunniteltu seuraavat riskit huomioiden:

Hilti dust removal system

Pöly

Dust Removal Systems (DRS) -järjestelmämme poistavat pölyn tehokkaasti suoraan lähteestä. Tarjoamme myös vaihtoehtoisia työskentelytapoja, kuten suorakiinnitysjärjestelmiä, jotka ovat lähes pölyttömiä.

Lue lisää

Katso yhteensopivat pölynpoistojärjestelmät

Hilti active vibration reduction (AVR) TE 1000-AVR breaker

Käden-käsivarren oireyhtymä (HAVS)

Hiltin Active Vibration Reduction (AVR) -tekniikka vähentää tärinää jopa kaksi kolmasosaa tavallisiin sähkötyökaluihin verrattuna. Se auttaa myös välttämään vastaavat terveysongelmat ja mahdollistaa työkalujen pitemmät käyttöajat.

Lue blogimme: Tärinän 3 syytä ja miten torjua sitä

Työkalujemme tärinärvot

Hilti TE 6-A36 rotary hammer

Korkealla työskenteleminen

Korkealla työskentely on yksi rakennusalan henkilövahinkojen yleisimmistä syistä. Työkalumme ja järjestelmämme on tehty tukevat työskentelyänne: Active Torque Control (ATC) -tekniikka, akkutoimiset sähkötyökalut, DX-tankotyökalu, nopeat kiskojen "käännä ja lukitse" -asennusjärjestelmät ja Hiltin lasertyökalut mittaamiseen ja kohdistamiseen.

 

Hilti SID 8-A22 impact driver

Tuotteiden ergonomia

Tuotteidemme suunnittelussa yksi tärkeimmistä seikoista on ergonomia ja käyttäjäystävällisyys. Työkalujen tulee olla juuri sopivia käteen ja niitä täytyy olla miellyttävä käyttää myös pidempiä aikoja. Työkalu on aina suunnitteltu myös oikean kokoiseksi ja painoiseksi, jotta voit käyttää työkalua huoletta ja rasitus on mahdollisimman vähäistä. 

Hilti TE 60-ATC combihammer

Melu

Työmaalla melutaso voi nousta korkeaksi ja on hyvin tärkeää suojata kuulonsa. Työkalujemme suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota niiden käytöstä aiheutuvaan meluun ja kuinka voimme saada melutason laskemaan mahdollisimman alhaiseksi. 

Hilti advanced layout training onsite

RAKENNUSALAN KANSAINVÄLISET TERVEYS- JA TURVALLISUUSSTANDARDIT

Työntekijöiden terveys ja turvallisuus työmaalla ovat erittäin tärkeässä asemassa Hiltillä ja suunnittelemme tuotteemme ja palvelumme asiakkaiden maksimaalista turvallisuutta ja tehokkutta silmällä pitäen.

Olemme vakuuttuneita, että maailmanlaajuinen rakennusteollisuus vaatii kansainvälisiä terveys- ja turvallisuusstandardeja ja siksi teemme yhteistyötä asiakkaidemme, kumppaniemme ja johtavien toimialajärjestöjen kanssa yhteisten ohjeistuksien ja tavoitteiden kehittämiseksi.

Olemme liittyneet Euroopan rakennusyhtiöiden, tutkijoiden ja kehittäjien laajaan ENCORD-verkostoon, joka on erinomainen tapa keskustella rakennusalan turvallisuudesta ja edistää uusia parannuksia. Olemme myös luoneet rakennusalan yhteisen HSE Manager Conference -alustan, jossa voimme jakaa kokemuksia ja parhaita käytäntöjä sekä keskustella asiakkaidemme tarpeista.

LISÄÄ YRITYSVASTUUSTA

Hilti social responsibility

SOSIAALINEN VASTUU

Lisätietoa
Hilti team members

TIIMIJÄSENEMME

Lisätietoa
Hilti core purpose and values

YDINTARKOITUS JA ARVOT

Lisätietoa

Jaa