SOSIAALINEN VASTUU

Tavoitteena parempi tulevaisuus

Hilti social responsibility

Uskomme Hiltillä, että yritystoiminta ja sosiaalinen vastuu kulkevat käsi kädessä.

Olemme uskoneet tähän vahvasti koko yrityshistoriamme ajan perustajamme Martin Hiltin ja Hilti perheen henkilökohtaisen sitoumuksen inspiroimana. Tuemme yhteiskunnan yleiseen hyvinvointiin vaikuttavia toimintoja työskennellessämme eri puolilla maailmaa – tällä hetkellä yhteensä yli 120 eri maassa. Haluamme auttaa ihmisiä luomaan parempaa tulevaisuutta sekä tekemään omaan elämäänsä kestäviä parannuksia.

LAHJOITUKSET JA SPONSOROINTI

Tuemme voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja hankkeita, jotka parantavat sosiaalista ja kulttuurillista rinnakkaiseloa. Painopisteenämme ovat koulutus ja tiede, kulttuuri ja taide sekä sosiaaliset tekijät.

TIIMIJÄSENIEMME SITOUMUS

Hilti team members' commitment

Hiltin tiimijäsenet osallistuvat erilaisiin paikallisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin, muun muassa rakennusten saneerauksiin, puutarhojen sekä puistojen kehittämisprojekteihin. Kaikki tämä auttaa parantamaan maailmaa ympärillämme.

Eikä siinä kaikki. Hätä- tai katastrofitilanteissa (esim. taifuunialueilla) tiimijäsenemme lahjoittavat rahaa tai tarvittavia tuotteita tai menevät paikan päälle auttamaan henkilökohtaisesti.

Paikalliset Hilti toimipisteemme ohjaavat tätä sitoumustoimintaa läheisessä yhteistyössä Hilti säätiön kanssa.

HILTI SÄÄTIÖ

Hilti säätiö perustettiin vuonna 1996 Martin Hilti Family Trust säätiön hyväntekeväisyyssäätiöksi. Sen tarkoituksena on parantaa vähäosaisten elämänlaatua auttamalla heitä tekemään elämäänsä kestäviä parannuksia.

Hilti säätiö tarjoaa varoja ja asiantuntemusta organisaatioille, joilla on huomattava ja mitattavissa oleva vaikutus sosiaalisten ongelmien ratkaisemisessa.

Säätiö keskittyy kuuteen toiminta-alueeseen:

• Kohtuuhintaiset rakennukset
• Yhteisön kehitys
• Kulttuuri, tiede ja koulutus
• Hätäapu
• Ammatillinen koulutus
• Sosiaalinen yrittäjyys

Lisätietoa

LISÄÄ HILTISTÄ

Hilti environmental responsibility

YMPÄRISTÖ

Näytä sivu
Hilti compliance and business ethics

VAATIMUSTENMUKAISUUS

Näytä sivu
Hilti core purpose and values

YDINTARKOITUS JA ARVOT

Näytä sivu

Jaa