TURVALLISUUS JA TUOTTAVUUS TYÖMAALLA

Sopeutuminen uuteen tilanteeseen

Koronavirus tuli ja muutti työnteon kaikkilla toimialoilla ja niin myös rakennusalan on täytynyt omaksua uusia toimintatapoja pysyäkseen tuottavana ja toimivana.

Tälle sivulle olemme keränneet tapoja, ohjeita ja vinkkejä, kuinka työmaa saadaan pidettyä turvallisena ja kuinka työmaiden tuottavuus saadaan taattua.

jobsite productivity

Turvallinen ja tuottava työskentely

Manage Operations

Liiketoiminnan sopeuttaminen uuteen tilanteeseen

Koronaviruksen vaikutus näkyy myös rakennustyömailla uusina suosituksina niin hygienian kuin turvavälienkin suhteen. Haluamme auttaa teitä kuitenkin säilyttämään tuottavuutenne ja pitämään liiketoimintanne kannattavana vaikka se tarkoittaisi uusia toimintatapoja.  

Tehosta liiketoimintaanne

KUMPPANINNE RAKENTAMISESSA

Manage Operations

Olemme täällä teitä varten

Haluamme tuotteillamme ja palveluillamme edistää ja edesauttaa teitä toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti. Account Managerimme vierailevat edelleen työmailla ja alla olevasta videosta voit katsoa, kuinka he jatkossa tulevat huolehtimaan turvallisuudesta. Insinöörimme ovat täällä tukemassa teitä ja konkreettista tukea saat myös webinaareistamme ja blogeistamme

Account Manager työmaalla Insinööripalvelut Webinaarit Hilti Blogit

Hilti SMART -rahtipalvelu

Hilti Smart - Kuukausiveloitteinen rahtipalvelu

Kuukausiveloitteinen rahtipalvelu - helppoa ja turvallista tilaamista

Hilti Smart Kuukausiveloitteinen rahtipalvelu on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat tehdä Hiltiltä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Kyse on kuukausimaksusta, jonka maksamalla voi tilata tuotteita niin monta kertaa kuin haluaa ilman tilauskohtaisia rahtikuluja. Tuotetilauksia voi tehdä verkkokaupassa tai asiakaspalvelumme kautta vaikka joka päivä ja silti rahtimaksu on vain tietty, kiinteä summa kuukaudessa.

Hilti SMART

Täällä teitä varten

fleet management icon

Hilti asiakaspalvelu

Hiltin asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 7.30-16.00 puhelimitse ja chatissä.

Ota yhteyttä
delivery services icon

Hiltin insinööripalvelut

Oletko suunnittelemassa seuraavaa projektiasi? Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut ja materiaalit sekä tekemään tarvittavat suunnitelmat.

Insinööripalvelut
Order Online

Hilti verkkokauppa 24/7

Kun kirjaudut sisään sivustolle, pääset näkemään omat hintasi, tilaushistoriasi, edelliset laskusi ja pystyt hallinnoimaan työkalujasi ja huoltojasi sekä paljon muuta.

Tervetuloa sivustolle
tool services repair icon

Hilti Huoltopalvelu

Huoltopalvelumme on korjaa, huoltaa ja kalibroi työkalusi nopeasti ja ammattitaidolla. 

Tilaa huoltonouto
Order Online

Click & Collect

Tämän helpommaksi tilaaminen ei voi enää mennä - tee ostokset verkkokaupassa ja nouda tuotteet valitsemastasi myymälästä tunnin päästä. 

Löydä lähin Hilti Myymälä

Jaa