RATKAISUT TURVALLISEEN TYÖSKENTELYYN

Rakennustyömaiden turvallisuusohjeisiin on tullut muutoksia koronaviruksen myötä ja nämä vaikuttavat suoraan myös liiketoimintaan.  Haluamme auttaa teitä säilyttämään tuottavuutenne ja pitämään liiketoimintanne kannattavana vaikka se tarkoittaisi uusia toimintatapoja.  

 • Lue lisää Hilti Työkalupalvelusta

  Ei yllättäviä kustannuksia

  Työkalujen omistaminen voi tuoda yllättäviä kuluja ja nukut yösi paremmin, kun tiedät tarkkaan, mitä työkalut sinulle kustantavat joka kuukausi. Hilti Työkalupalvelussa työkalukustannukset katetaan kiinteällä kuukausimaksulla, johon kuuluu myös huollot ja varkausturva.

  Lue lisää Hilti Työkalupalvelusta
  ON!Track Asset Management

  Käyttöomaisuuden hallinta digitaalisesti

  Hiltin ON!Track kalustonhallintaratkaisun avulla tiedät tarkasti, mistä löydät käyttöomaisuutesi ja sinulta ei kulu arvokasta aikaa sen etsimiseen eikä rahaa varalaitteiden ostamiseen tai vuokraamiseen. Varastotilanteen tarkistus onnistuu yhdeltä henkilöltä vain nappia painamalla, joten ylimääräistä työkaluihin koskemista pystytään näin myös välttämään.

  Lue lisää ON!Trackistä
  Hilti Conenct

  Tilaa huoltonouto suoraan työmaalta

  Hilti Connect -sovellus auttaa pysymään tuottavana ja turvassa. Tämän yhden sovelluksen avulla pystyt tilaamaan työkalulle huollon, näet työkalun kaikki tiedot ja näet ohjevideoita poistumatta työmaalta.

  Lue lisää Hilti Connect -sovelluksesta
  Dust Removal Systems

  Pidä pöly hallinnassa

  Investoimme voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen, jotta voimme varmistaa, että järjestelmäratkaisumme suojaavat työntekijöitä rakennusalan yleisiltä riskeiltä, kuten vaarallisen, hienojakoisen piidioksidipölyn hengittämiseltä ja tärinätaudilta (HAVS)

  Lue lisää pölynpoistojärjestelmistämme
  Hilti verkkokauppa

  Hilti verkkosivusto

  Hiltin verkkosivu ei ole vain verkkokauppa vaan se pitää valtavan paljon muutakin tietoa. Kun kirjaudut sisään sivulle, pääset näkemään omat hintasi, tilaushistoriasi, edelliset laskusi ja pystyt hallinnoimaan työkalujasi ja huoltojasi sekä paljon muuta.

  Hilti verkkosivu
  Installation Systems

  Automatisoi ostotilausprosessi

  Tarjoamme ratkaisuja, jotka automatisoivat hankintaprosessin tarjouksista laskutukseen – ne nopeuttavat tilausten käsittelyaikaa, helpottavat hallinnollisia tehtäviä ja tuotteenne toimitetaan nopeammin.

  Lue lisää B2B hankintajärjestelmistä

Jaa