Työrturvallisuuden edelläkävijä

Tuotteemme ja teknologiamme on suunniteltu parantamaan työturvallisuutta rakennusalalla

Hiltin tuotteet ja teknologiat, jotka edistävät työturvallisuutta rakennusalalla
Stop Principle to manage Health and Safety

Hilti on aktiivisesti edistänyt työturvallisuutta rakennusalalla yli 75 vuoden ajan. 

Ymmärrämme, kuinka vaarallisia rakennustyömaat voivat olla, työskentelitpä sitten korkealla tai vaikeapääsyisissä paikoissa. Siksi noudatamme tarkasti määriteltyä terveys-, turvallisuus- ja ympäristöprosessia kaikkien uusien tuotteidemme kehityksessä. Tämä paitsi auttaa tekemään rakennustyömaista turvallisempia, mutta myös parantaa työntekijöiden työskentelymukavuutta ja heidän yleistä tuottavuutta.

Tuotteemme on tehty kestämään ja suunniteltu selviämään kovimmistakin työmaaolosuhteista. Investoimme voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen, jotta voimme varmistaa, että järjestelmäratkaisumme suojaavat työntekijöitä rakennusalan yleisiltä riskeiltä, kuten hienojakoisen piidioksidipölyn hengittämisestä johtuvalta Silikoosilta ja tärinätaudilta (HAVS).

Tuotteiden ja teknologian lisäksi tarjoamme myös opastusta, neuvoja ja koulutusta, joiden avulla edistät rakennustyömaidesi turvallisuutta ja lisäät tuottavuutta.

Kun arvioit oman työpaikkasi työturvallisuusprosesseja, suosittelemme käyttämään STOP-periaatetta. Se tarjoaa käytännön strategioita, joiden avulla voit minimoida haasteiden, kuten pölyn ja tärinän, vaikutukset ja välttää leikkuuhaavojen ja takapotkun aiheuttamat onnettomuusriskit. Lue lisää kustakin aiheesta klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Pölynpoistojärjestelmät

Pölyn hallitseminen työmaalla

Innovatiiviset ratkaisut, jotka poistavat jopa 99 % hengitettävästä piidioksidipölystä.

Lue lisää
Työkalut, jotka vähentävät altistumista käden ja käsivarren tärinälle

Käden ja käsivarren tärinä

Ratkaisut, jotka minimoivat ja jopa eliminoivat altistumisen tärinälle, mikä vähentää riskiä sairastua tärinätautiin (HAVS).

Lue lisää
Hiltin työkalujen turvallisuusominaisuudet

Turvallisuusominaisuudet

Sisäänrakennettu teknologia, joka vähentää onnettomuuksien tai vammojen riskiä työmaalla.

Lue lisää

Työturvallisuuden hallinnointi SEIS-periaatteen avulla

Korvaaminen ensimmäisenä vaiheena SEIS-periaatteen mukaisessa työnkulussa

Korvaaminen (Substitution)

Korvaamisessa pyritään eliminoimaan riski käyttämällä muita vaihtoehtoja. Näin voidaan välttää riskien perimmäiset syyt.

Voit esimerkiksi käyttää suorakiinnitystyökaluja porauksen ja kiinnittämisen sijaan, jolloin voit eliminoida pölyn tai tärinän riskin lähes täysin.

Tekniset suojaustoimenpiteet SEIS-periaatteen mukaisen työnkulun toisena vaiheena

Tekninen (Technical)

Tekniset toimenpiteet ovat koneita, työkaluja tai teknologioita, jotka auttavat parantamaan työturvallisuutta.

Esimerkiksi Hiltin sähkötyökalut, lisävarusteet ja tarvikkeet (kuten poranterät, laikat, terät tai taltat) on suunniteltu toimimaan kokonaisvaltaisina järjestelminä, jotka poistavat pölyn suoraan muodostumispisteessä ja keräävät sen tehokkaasti suorituskykyiseen imuriin.

Edellä mainittu toimii yhteistyössä laitteidemme Aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ja aktiivisen väännönrajoittimen(ATC) kanssa minimoiden altistumisen tärinälle ja estäen takapotkun aiheuttamat vammat.

Organisaatioon liittyvät suojaustoimenpiteet SEIS-periaatteen mukaisen työnkulun kolmantena vaiheena

Organisointi (Organisational)

Työn paremmalla organisoinnilla varmistetaan turvallisemmat työskentelytavat. Jokaisen työntekijän tulee saada työturvallisuuskoulutus, jotta vaaratilanteita voidaan ehkäistä.

Henkilökohtaiset suojavarusteet SEIS-periaatteen mukaisen työnkulun viimeisenä vaiheena

Henkilökohtaiset suojavarusteet (Personal protection)

Lisäksi tarvitaan jokaiselle henkilökohtaiset suojavarusteet, kuten hengityssuojaimet, suojalasit, kypärät, kuulosuojaimet ja käsineet.

Tarvitsetko apua työmaan riskien minimointimahdollisuuksien tunnistamiseen tai koulutusta turvalisiin työskantelytapoihin liittyen? Ota yhteyttä Account Manageriimme, joka tarjoaa ohjeita, neuvoja ja käytännön vinkkejä työmaallesi.

Sitoumuksemme

Sitoumuksemme

Työturvallisuus ja ympäristö on tärkeä osa yrityskulttuuriamme ja arvojamme ja olemme sitoutuneet rakentamaan parempaa tulevaisuutta.

Lue lisää
Palvelut‎

Palvelut‎

Käyttäjien terveyden, turvallisuuden ja tuottavuuden parantaminen.

Lue lisää
Ympäristö

Ympäristö

Lue lisää Hiltin ympäristövastuullisuudesta.

Lue lisää

Jaa