Hilti Fani

Hilti Fanit kertovat, miksi he fanittavat meitä!

Hilti Fani

SALON RAKENNUSKONEVUOKRAAMO OY

Salon rakennuskonevuokraus

Olemme 42 vuotta toiminut yksityinen rakennuskonevuokraamo ja valikoimastamme löytyy tuotteita laidasta laitaan muottilukoista kurottajiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa pieniä ja keskisuuria rakennusliikkeitä sekä yksityisasiakkaita. 

Tarkkaa tietoa ensimmäisistä Hiltin työkaluista ei ole, mutta vanhin mieleen tuleva Hilti taitaa olla TE-72 1980-luvun lopulta. Nykyään valikoimastamme löytyy varsin kattavasti työkaluja lähes kaikista Hiltin tuoteryhmistä.

Poravasaroiden luottokaluina ovat TE-6, TE-30 ja TE-70. Piikkausvasaroina suosituimpia ovat TE-500, TE-70, TE-1000, TE-2000 ja TE-3000. Erityisesti TE-3000 hyvän käyttömukavuuden ja tehon yhdistelmä tekee aina vaikutuksen käyttäjään. 

Tasolasereina käytämme lähes yksinomaan Hiltin tuotteita. Peruslaitteiden lisäksi valikoimassamme on myös PP-10 putkilaser ja kahteen suuntaan kallistuva PR-30HV2S. Timanttilaikkaleikkureina Hilti DSH-900 ja DCH-300 tarjoavat leikkuutehoa erilaisiin paikkoihin. Nykyaikaiset BX-3 ja DX-5 suorakiinnitysnaulaimet ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia ja parantaneet käyttömukavuutta. Erityisesti sähköasentajat ovat tykästyneet BX-3 akkunaulaimen helppouteen.

Timanttihiomakoneet ovat ehdottomasti tuotteita, joissa Hilti on osoittautunut ylivoimaiseksi muihin testaamiimme laitteisiin verrattuna. Erityisesti DG-150 on ilmestymisestään lähtien ollut luottokoneemme lattioiden käsihionnassa. Kesän aikana valikoimaan ilmestyi myös ensimmäinen DGH-130, joka tuo isoveljensä erinomaisia ominaisuuksia kevyempäänkin hiontatyöhön. Muiden tuotteiden luonnollisena aisaparina Hiltin VC-40 imuri on ollut kompakti työkalu esimerkiksi DRS -pölynpoistojärjestelmän kanssa käytettäväksi, mutta olemme todella innostuneita uudesta VC-60L-X imurista, jonka imuteho riittää vaativiinkin hionta- ja timanttileikkuutöihin.

Korjaamme itse suuren osan käyttämistämme laitteista, mutta kaikkein kovimmassa kierrossa olevat laitteet hankimme Työkalupalvelun kautta osittain juuri Hiltin erinomaisen huollon vuoksi. Huolto palvelee lähes poikkeuksetta todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Varsinkin logistiikan toiminta herättää suoranaista hämmennystä, sillä Hilti tuntuu olevan ainoa taho, joka saa Postinkin toimimaan!

Suurimman osan laitehankinnoista teemme myyntiedustajamme kautta, koska tällöin voimme keskustella hankinnan vaihtoehdoista ja tarvittavasta tarvikevalikoimasta. Yhteistyö Hiltin edustajien kanssa on ollut aina mukavan mutkatonta ja asiantuntevaa. Erityisen mukava on huomata, miten edustajat todella kuuntelevat antamaamme palautetta ja oppivat tuntemaan tarpeemme. Rutiininomaisemmat tarviketilaukset teemme verkkokaupan kautta. Hilti on aina ollut poikkeuksellisen kestävä työkalu, joka hoitaa sen homman johon se on suunniteltu erinomaisesti. Nämä ominaisuudet ovat meille konevuokraamona aivan ensisijaisia, sillä juuri tätä asiakkaat tulevat meiltä hakemaan.

Tuukka ja Toni Virtanen
Salon Rakennuskonevuokraamo Oy

Rakennus Tirkkonen Oy

Rakennus Tirkkonen Oy

Olemme sastamalalainen rakennusliike ja teemme hyvin laaja-alaisesti töitä rakennusalalla ja pääasiassa asiakkaitamme ovat isot taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt ja rakennusliikkeet. Teemme paljon erilaisia rakennustöitä mutta pääpainon voisi sanoa olevan kylpyhuoneremonteissa sekä timanttiporauksessa ja -sahauksessa.

Hilti-kalustomme on laaja ja meillä on jokaiseen työhön sopiva Hiltin työkalu. Meiltä löytyy iso valikoima timanttiporia, -sahoja, lasereita, naulaimia, kulmahiomakoneita, imureita ja erilaisia akkukoneita. Hiltin Huoltopalvelu on toiminut moitteettomasti ja on hienoa saada työkalut takaisin aina 3 päivän sisällä.

Meillä on käytössä myös Hilti Työkalupalvelu, joka on ollut todella hieno palvelu! Maksamme työkaluista tietyn pienen kuukausisumman, joka takaa sen, että meillä on aina uusimmat työkalut käytössä ja huolto ja korjaukset kuuluvat samaan hintaan. 

Tilaukset teemme aina Hiltin edustajan Jussin kautta ja hommat toimivat todella hyvin! Hiltissä parasta on työkalujen kestävyys ja toimivuus sekä jos joku työkalu joskus tarvitsee huoltoa, niin se on nopeaa ja helppo hoitaa.  

Joni Tirkkonen
Rakennus Tirkkonen Oy

Remove timanttityöt Oy

Please enter alternative text here (optional)

Olemme erikoistuneet purku- ja timanttitöihin sekä asbestin purkutöihin. Hiltin piikkauskoneet meillä on ollut käytössä heti alusta asti eli vuodesta 2015.

Meiltä löytyy laaja valikoima Hiltin koneita ja kaikki isommat piikkauskoneet ovat Hiltin ja esimerkiksi TE 1000- 1500 piikkauskoneita on 6kp ja Hiltin vedenkierrätysjärjestelmiä 2kpl. Sen lisäksi löytyy Hiltin kuppilaikkakoneita, pienet piikkarit ja roppauskoneet, Hiltin poratutkat, kuivasahat ja roilosahat. Meillä on käytössä myös Hilti ON!Track laajan kalustomme hallintaan ja työmme tehokkuuden parantamiseen.

Tämän vuoden alussa otimme käyttöön myös Hiltin logistiikkakaapin, jossa meillä on aina hyllyt täynnä Hiltin timanttikuppilaikkoja, puukkosahanteriä, piikkejä, talttoja sekä muita Hiltin tarvikkeita. Kaapin täydennys tapahtuu Hilti verkkokaupan kautta ja on todella helppoa ja nopeaa. Joskus Hiltin työkalutkin tarvitsevat huoltoa ja korjausta ja Hiltin huoltopalvelu ja erityisesti sen nopeus on ylivoimainen muihin toimijoihin verrattuna. Tilaukset teemme verkkokaupassa tai edustajamme Tommin kautta. Suosimme Hiltiä tuotteiden takuun, toimitusnopeuden ja uusimpien innovaatioiden vuoksi!

Esko Hietala
Remove Timanttityöt Oy

 

Timanttiporaus Teho Oy

Timanttiporaus Teho

Hoidamme timanttiporauksia, timanttisahauksia, piikkauksia, hiontoja sekä pienimuotosia purkutöitä. Asiakkaitamme ovat yksityiset asiakkaat sekä rakennusyritykset pienistä suuriin. Ensimmäisen Hilti työkalun hankimme vuonna 2015 ja se taisi olla timanttiporauslaite DD160. Tällä hetkellä käytössämme on yli 50 kpl Hiltin timanttiporia, sahoja, piikkauskoneita ja jokaiseen koneeseen vielä omat tarvikkeensa.

Hiltin huoltopalvelu on mielestämme todella iso plussa verrattuna muihin konetoimittajiin. Huolto- ja lainalaitepalvelu mahdollistavat työn katkeamattoman tekemisen eli jos kone menee rikki, niin se noudetaan suoraan huoltoon ja saan tilalle lainalaitteen huollon ajaksi. Huoltopalvelu on toiminut moitteettomasti ja se on mielestäsi Hiltin isoimpia etuja ja tehostaa työskentelyämme merkittävästi.

Hoidamme tilaukset useimmiten suoraan soittamalla myymälään tai omalle Hilti edustajallemme. Tätä kautta sen takia, että se on nopeaa, mutta myös siksi, että timanttiporaus vaatii välillä vähän erikoisempia välineitä ja keinoja, joten saamme samalla kysymyksiimme nopeasti vastaukset.

Hiltillä palvelu pelaa ja edustajat ovat todella ammattitaitoisia ja osaavat antaa hyvin monipuolisesti neuvoja. Myöskin työkalujen ja koneiden Huoltopalvelu sekä Lainalaitepalvelu ovat mielestämme korvaamattomia asioita yrityksellemme.

Joonas Kunnari
Timanttiporaus Teho Oy

 

IP-HEIKKILÄ OY

IP-Heikkilä - Hilti Fani

Olemme yli 30 vuotta rakennusalalla toiminut perheyritys ja toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Kemissä. Erikoisosaamistamme ovat haastavat saneeraukset sekä vahva projektinjohto.

Ostimme ensimmäisen Hiltin piikkauskoneen vuonna 1987 ja sillä tehtiin hommia monen monta vuotta mutta nyt se on jo korvattu uudemmalla, tehokkaammalla ja turvallisemmalla piikkarilla. Meillä on käytössä hyvin laaja kirjo Hiltin työkaluja ja tarvikkeita, niin akkukoneita, johdollisia koneita kuin lasereitakin. Työkalut on otettu Työkalupalvelun kautta ja se takaa meille aina uusimmat työkalut ja helpon kustannusten hallinnan. Aina välillä joudumme toimittamaan Hiltin työkalun huoltoon mutta olemme olleet erittäin tyytyväisiä huollon nopeuteen ja laatuun.

Teemme tilaukset Hiltille eri kanavia käyttäen, riippuen aina tilanteesta, mutta eniten verkkokaupan kautta ja sen lisäksi käymme myös Oulun myymälässä tai sitten jätämme tilaukset oman edustajamme kautta. Viereisessä kuvassa työnjohtajamme luovuttaakin juuri kirvesmiehelle täysin uudet Hiltin työkalut - kyllä nyt työt sujuvat!

Hiltissä parasta on laadukkaat ja loistavat työkalut! Mutta täytyy antaa erityismaininta meidän Hiltin myyntiedustajalle Jensille loistavasta työstä ja aidosta halusta palvella meitä löytämään parhaat työkalut oikeaan tehtävään!

Taavi Heikkilä
IP-Heikkilä Oy

STABPIPE OY

StabPipe

Toimimme teollisuuden huolto- ja projektitoiminnoissa sekä korkeapainesammutinjärjestelmien ja putkistojen esivalmisteluiden parissa.

Ostimme ensimmäiset Hiltin työkalut alkuvuodesta 2011 ja tällä hetkellä meillä onkin laaja kalusto Hiltin työkaluja: Kaikki akkukäyttöiset kiviporat, akkuporat, iskevät ruuvivääntimet, puukkosahat, piste- ja linjalaserit, pulttipyssyt ja radiot. Omistamme myös timanttiporaus välineet Hiltiltä sekä käytämme useimmissa projekteissa betoniruuveja, kiskojärjestelmiä, konsoleita, kiila-ankkureita sekä palokatkotuotteita. Työkaluja meillä on yhteensä noin 100 kpl, joista puolet ovat omia ja puolet Työkalupalvelun kautta. Käytämme myös ON!Track Kalustonhallintaratkaisua, jonka avulla pystymme seuraamme, missä työkalumme ovat.

Koitamme käyttää Hiltin tuotteita kaikissa mahdollisissa kohteissa ja projekteissa, jos ne vain sinne soveltuvat. Akkukäyttöiset käsityökalut ovat käytössä päivittäin työntekijöillämme. Hiltin työkalut menevät harvoin rikki ja joudumme vain aniharvoin lähettämään niitä huoltoon ja se kertoo Hiltin korkesta laadusta. Huoltopalvelu toimii todella hyvin ja koneet tulevat aina toimivana nopeasti takaisin.

Tilauksia tehdessä käytämme vaihtelevasti eri kanavia ja välillä käymme Hiltin myymälöissä, josta saa osaavaa palvelua ja nopeasti tavaran mukaansa. Ja jos tavaraa halutaan nopeasti suoraan työmaalle ja toimitiloillemme, teemme tilauksen verkkokaupassa, joka toimii nopeasti ja hienosti. Meille on aina osunut todella hyvä edustaja, jonka kanssa homma on toiminut todella hyvin ja heidän kanssaan asiointi on mukavaa. 

Hiltissä parasta on asiantunteva henkilökunta, jonka kanssa on mukava asioida. Tuotteiden laatu on erinomainen, joka puolestaan helpottaa ja nopeuttaa meidän työskentelyä sekä huoltopalvelut toimivat kivuttomasti, jos niitä tarvitaan. 

Jarkko Pisto
StabPipe Oy

Ramirent Finland Oy

ramirent

Olemme Suomen suurin konevuokrausyritys ja vuokraamme mm. rakentamiseen ja korjaamiseen koneita 57 vuokraamon kautta eri puolilla Suomea. Käsityökalujen osalta vuokraamoistamme on saatavissa monipuolinen valikoima Hiltin työkaluja. Yhteensä valikoimassamme on noin 2000 erilaista työkalua ja -konetta ja näistä Hiltin työkaluja on 25 erilaista työkalua eri rakentamisen tarkoituksiin.

Vuokratuin Hiltin koneemme on Hilti DG150 timanttihiomakone, joita meillä on vuokrattavana noin 300 kpl. Vuokratuotevalikoimamme muokataan asiakkaidemme kysynnän ja tarpeiden mukaan ja laajalla tuotevalikoimalla varmistamme, että asiakkaan käyttötarkoitukseen löytyy varmasti paras kone. Hilti on kestosuosikki vuodesta toiseen.

Käytämme Hiltin huoltopalveluita säännöllisesti ja kokemuksemme on pelkästään positiivinen. Arvostamme nopeaa ja joustavaa toimintaa ja meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat nykyaikaiset ja hyvin huolletut koneet. Käytämme tilaamiseen omaa tilausjärjestelmäämme, josta tilaukset ohjautuvat suoraan Hiltille. Hilti edustajamme käy myös säännöllisesti kertomassa uusista tuotteista sekä kouluttamassa henkilökuntaamme. Olemmekin olleet erittäin tyytyväisiä edustajien aktiivisuuteen, koulutuksiin ja saamaamme tuotetukeen.

Asiakkaat kysyvät meiltä Hiltin koneita, koska laatumielikuva sekä toimintavarmuus työn suorittamiseen ovat kokemukseen perustuen huipussa. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain hyviä ja kestäviä koneita.

Arto Palsio
Ramirent Finland Oy

 

Novela Oy

novela

Valmistamme ja asennamme teippauksia, valomainoksia, opasteita ja kylttejä. Työt tilataan useimmiten asennettuna asiakkaan toimipisteisiin tai kalustoon ja onnistuneet asennukset ovat toiminnassa elinehto. Ostimme ensimmäiset Hiltin työkalut vuoden 2016 alussa tuotantomme perustamisen yhteydessä.

Meillä on käytössä mm. Akkuporavasara TE 4-A22, Kompakti akkuporakone/-ruuvain SFC 22-A, PM 2-L linjalaser, Laseretäisyysmittari PD 5 ja Iskevä akkuruuviväännin SID 22-A. Lisäksi käytössä on edellä mainittuihin laitteisiin runsaasti lisäosia kuten akkuja, akkulatureita, teriä, kärkisarjoja,  pölynpoistovarustus akkuporavasaraan, kuljetuslaukkuja jne. 

Käytämme Hiltin työkaluja kaikissa asennuksissamme ja erityisesti sisäasennuksissa, joissa pyrimme olemaan häiritsemättä asiakkaan päivittäistä toimintaa mahdollisimman vähän, on esimerkiksi pölynpoistovarustus tärkeä. Se vähentää jälkien siivoamista asennuksen jälkeen ja estää esimerkiksi sen, että asiakkaan maalattu seinä ei tahriinnu tiiliseinän punaisesta pölystä.

Asentajamme ovat kehuneet Hiltin huoltopalvelua ja se oli yksi merkittävimmistä ostopäätökseen vaikuttaneista tekijöistä. Joustavat ja nopeat huollot ja laitteiden pitkäikäisyys ovat meidän toiminnalle tärkeitä. Ostamme työkalut Hiltin myymälästä koska siellä pystyy käymään myyjän kanssa omat tarpeet läpi sekä ostamaan samalla kertaa tarvittavat lisävarusteet laitteille. Tili myymälässä mahdollistaa myös sen, että asentajat voivat omatoimisesti asioida liikkeessä yhdessä sovituin pelisäännöin.

Hiltin koneet ovat tarkkoja ja tehokkaita, niiden avulla työ saadaan suoritettua oikein ja nopeasti. Työn laatu myös paranee sekä asentajat jaksavat työskennellä paremmin kun työkalut ovat kunnossa. Hilti on myös tunnettu brändi ja pystymme luomaan asiakkaan silmissä laadukkaan mielikuvan asennuksistamme, kun työkalut ovat parasta mitä rahalla saa.

Aki Ståhlstedt
Novela Oy

Lintukorpi Oy

Lintukorpi

Yritykseni toimii rakennusrestaurointi alalla eli korjaamme vanhoja rakennuksia ja teemme erilaisia hirsitöitä. Rakennamme ja korjaamme kaikkea perustuksista kattorakenteisiin ja myös museokohteita.

Ensimmäiset työkalut, jotka yritykseeni ostin vuonna 2006 olivat Hiltin työkaluja, mm. imuri, käsisirkkeli ja SF 121 porakone. Nykyään meillä on paljon Hiltin työkaluja kuten erilaisia ruuvareita, lasereita, piikkareita, kulmahiomakoineita, panosnaulain, puukkusahoja ja Radio-laturi eli oikeastaan kaikki työkalut Hiltin työkaluvalikoimasta, joita voi meidän työssä käyttää. Käytämme näitä Hiltin työkaluja päivittäin ja työkalujen täytyy olla kestäviä ja luotettavia. 

Teemme tilauset yleensä verkkokaupan kautta tai sitten suoraan edustajan kautta, kun hän käy luonamme. Meillä on erinomaisia kokemuksia huoltopalvelusta, se on toiminut nopeasti ja ajallaan. Ja sanoisinkin, että parasta Hiltissä on hyvä huoltopalvelu ja laadukkaat työkalut.

Hyvistä koneista tulee hyvä fiilis!

Janne Lintukorpi
Lintukorpi Oy

Värikaihdin Väinö Jukka Ky

Värikaihdin Väinö Jukka Ky

Yrityksemme myy, asentaa ja huoltaa kaihtimia ja markiiseja eli kaikkia liikkuvia aurinkosuojatuotteita, ikkunan sisä- tai ulkopuolella. Myymälämme on Hyvinkäällä ja toimimme pääosin keskisellä Uudellamaalla ja kuulumme myös Suomen suurimpaan aurinkosuoja-alan ketjuun: Artic Storeen.

Veikkaan, että ensimmäiset Hiltin työkalut yritykseemme on ostettu 80-luvun lopulla. Olen itse tullut appiukon yritykseen vuonna 1994 ja silloin meillä oli käytössä jo ainakin Hiltin iskuporakone. Ja itseasiassa tuo samainen kone on vieläkin käytössä! 

Meillä on kahden hengen yritys, joten tarpeet kaluston määrän suhteen ovat pienet, pari akkuväännintä ja imurillinen poravasara, mutta pienestä yrityksen koosta huolimatta, täytyy työkalut olla laadukkaita ja kestäviä. Olemme käyttäneet myös Hiltin Huoltopalvelua ja täytyy sanoa, että se on todella nopea ja oikeasti toimii hienosti!

Teemme ostokset yleensä verkkokaupan kautta, koska voin tehdä hankinnat juuri silloin kuin omaan aikatauluun sopii. Hiltin verkkokauppa on kyllä todella selkeä ja mukava käyttää. Mielestäni parasta Hiltissä on ehdottomasti luotettavuus!

Jukka Lehtinen
Värikaihdin Väinö Jukka Ky

Palokatkoässät Oy

Palokatkoässät Oy

Toimimme rakennusalalla ja pääasialliset palvelumme ovat palokatkot sekä väestönsuojien tiiveyskokeet. Ensimmäiset Hiltin työkalut olemme ostaneet jo 2000-luvun alussa ja nyt työkaluja on kertynyt noin 10 kappaletta ja muita tarvikkeita on todella paljon.

Käytämme kaikissa projekteissamme ja asennuksissamme 99%:sti Hiltin tuotteita ja työkaluja, jotta pystymme itse toimittamaan parhaan mahdollisen lopputoksen asiakkaillemme. Hiltin huoltopalvelu on meille myös tuttu ja olemme todenneet sen hyvin toimivaksi ja nopeaksi. 

Teemme nopeat ja helpot ostokset verkkokaupan kautta mutta pääsääntöisesti teemme hankinnat aina Hilti Myymälässä asioiden. Asentajamme ovat tottuneet siihen tapaan ja he tykkäävät ottaa hyvät kahvit aina samalla.

Hiltin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita ja niiden käyttö nopeuttaa ja tehostaa työtämme. Tekninen tuki palokatkohin on erinomaista ja saamme paljon apua Hiltin insinööreiltä ja tuotepäälliköltä. Tilaukset tuleva ajallaan ja tuotteita on aina saatavilla eli homma toimii hienosti!

Jani Juutilainen
Palokatkoässät Oy

Jaa