Hilti Fani

Hilti Fanit kertovat, miksi he fanittavat meitä!

Novela Oy

Please enter alternative text here (optional)

Valmistamme ja asennamme teippauksia, valomainoksia, opasteita ja kylttejä. Työt tilataan useimmiten asennettuna asiakkaan toimipisteisiin tai kalustoon ja onnistuneet asennukset ovat toiminnassa elinehto. Ostimme ensimmäiset Hiltin työkalut vuoden 2016 alussa tuotantomme perustamisen yhteydessä.

Meillä on käytössä mm. Akkuporavasara TE 4-A22, Kompakti akkuporakone/-ruuvain SFC 22-A, PM 2-L linjalaser, Laseretäisyysmittari PD 5 ja Iskevä akkuruuviväännin SID 22-A. Lisäksi käytössä on edellä mainittuihin laitteisiin runsaasti lisäosia kuten akkuja, akkulatureita, teriä, kärkisarjoja,  pölynpoistovarustus akkuporavasaraan, kuljetuslaukkuja jne. 

Käytämme Hiltin työkaluja kaikissa asennuksissamme ja erityisesti sisäasennuksissa, joissa pyrimme olemaan häiritsemättä asiakkaan päivittäistä toimintaa mahdollisimman vähän, on esimerkiksi pölynpoistovarustus tärkeä. Se vähentää jälkien siivoamista asennuksen jälkeen ja estää esimerkiksi sen, että asiakkaan maalattu seinä ei tahriinnu tiiliseinän punaisesta pölystä.

Asentajamme ovat kehuneet Hiltin huoltopalvelua ja se oli yksi merkittävimmistä ostopäätökseen vaikuttaneista tekijöistä. Joustavat ja nopeat huollot ja laitteiden pitkäikäisyys ovat meidän toiminnalle tärkeitä. Ostamme työkalut Hiltin myymälästä koska siellä pystyy käymään myyjän kanssa omat tarpeet läpi sekä ostamaan samalla kertaa tarvittavat lisävarusteet laitteille. Tili myymälässä mahdollistaa myös sen, että asentajat voivat omatoimisesti asioida liikkeessä yhdessä sovituin pelisäännöin.

Hiltin koneet ovat tarkkoja ja tehokkaita, niiden avulla työ saadaan suoritettua oikein ja nopeasti. Työn laatu myös paranee sekä asentajat jaksavat työskennellä paremmin kun työkalut ovat kunnossa. Hilti on myös tunnettu brändi ja pystymme luomaan asiakkaan silmissä laadukkaan mielikuvan asennuksistamme, kun työkalut ovat parasta mitä rahalla saa.

Aki Ståhlstedt
Novela Oy

Lintukorpi Oy

Please enter alternative text here (optional)

Yritykseni toimii rakennusrestaurointi alalla eli korjaamme vanhoja rakennuksia ja teemme erilaisia hirsitöitä. Rakennamme ja korjaamme kaikkea perustuksista kattorakenteisiin ja myös museokohteita.

Ensimämäiset työkalut, jotka yritykseeni ostin vuonna 2006 olivat Hiltin työkaluja, mm. imuri, käsisirkkeli ja SF 121 porakone. Nykyään meillä on paljon Hiltin työkaluja kuten erilaisia ruuvareita, lasereita, piikkareita, kulmahiomakoineita, panosnaulain, puukkusahoja ja Radio-laturi eli oikeastaan kaikki työkalut Hiltin työkaluvalikoimasta, joita voi meidän työssä käyttää. Käytämme näitä Hiltin työkaluja päivittäin ja työkalujen täytyy olla kestäviä ja luotettavia. 

Teemme tilauset yleensä verkkokaupan kautta tai sitten suoraan edustajan kautta, kun hän käy luonamme. Meillä on erinomaisia kokemuksia huoltopalvelusta, se on toiminut nopeasti ja ajallaan. Ja sanoisinkin, että parasta Hiltissä on hyvä huoltopalvelu ja laadukkaat työkalut.

Hyvistä koneista tulee hyvä fiilis!

Janne Lintukorpi
Lintukorpi Oy

Värikaihdin Väinö Jukka Ky

Please enter alternative text here (optional)

Yrityksemme myy, asentaa ja huoltaa kaihtimia ja markiiseja eli kaikkia liikkuvia aurinkosuojatuotteita, ikkunan sisä- tai ulkopuolella. Myymälämme on Hyvinkäällä ja toimimme pääosin keskisellä Uudellamaalla ja kuulumme myös Suomen suurimpaan aurinkosuoja-alan ketjuun: Artic Storeen.

Veikkaan, että ensimmäiset Hiltin työkalut yritykseemme on ostettu 80-luvun lopulla. Olen itse tullut appiukon yritykseen vuonna 1994 ja silloin meillä oli käytössä jo ainakin Hiltin iskuporakone. Ja itseasiassa tuo samainen kone on vieläkin käytössä! 

Meillä on kahden hengen yritys, joten tarpeet kaluston määrän suhteen ovat pienet, pari akkuväännintä ja imurillinen poravasara, mutta pienestä yrityksen koosta huolimatta, täytyy työkalut olla laadukkaita ja kestäviä. Olemme käyttäneet myös Hiltin Huoltopalvelua ja täytyy sanoa, että se on todella nopea ja oikeasti toimii hienosti!

Teemme ostokset yleensä verkkokaupan kautta, koska voin tehdä hankinnat juuri silloin kuin omaan aikatauluun sopii. Hiltin verkkokauppa on kyllä todella selkeä ja mukava käyttää. Mielestäni parasta Hiltissä on ehdottomasti luotettavuus!

Jukka Lehtinen
Värikaihdin Väinö Jukka Ky

Palokatkoässät Oy

Please enter alternative text here (optional)

Toimimme rakennusalalla ja pääasialliset palvelumme ovat palokatkot sekä väestönsuojien tiiveyskokeet. Ensimmäiset Hiltin työkalut olemme ostaneet jo 2000-luvun alussa ja nyt työkaluja on kertynyt noin 10 kappaletta ja muita tarvikkeita on todella paljon.

Käytämme kaikissa projekteissamme ja asennuksissamme 99%:sti Hiltin tuotteita ja työkaluja, jotta pystymme itse toimittamaan parhaan mahdollisen lopputoksen asiakkaillemme. Hiltin huoltopalvelu on meille myös tuttu ja olemme todenneet sen hyvin toimivaksi ja nopeaksi. 

Teemme nopeat ja helpot ostokset verkkokaupan kautta mutta pääsääntöisesti teemme hankinnat aina Hilti Myymälässä asioiden. Asentajamme ovat tottuneet siihen tapaan ja he tykkäävät ottaa hyvät kahvit aina samalla.

Hiltin tuotteet ovat äärimmäisen laadukkaita ja niiden käyttö nopeuttaa ja tehostaa työtämme. Tekninen tuki palokatkohin on erinomaista ja saamme paljon apua Hiltin insinööreiltä ja tuotepäälliköltä. Tilaukset tuleva ajallaan ja tuotteita on aina saatavilla eli homma toimii hienosti!

Jani Juutilainen
Palokatkoässät Oy

Jaa

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä