TÄYDELLINEN STARTTI VUOTEEN 2018

Parempaa tulevaisuutta rakentamassa

Tervetuloa kasvamaan kanssamme!

AVOIMET TYÖPAIKAT HILTI SUOMESSA:

Please enter alternative text here (optional)
  • Outperformer Management Trainee Program
  • Tulevaisuuden avainhenkilö, Pääkaupunkiseutu & Tampere
  • Myymälämyyjä, Pääkaupunkiseutu & Tampere
  • Technical Engineer, Vantaa
  • Field Engineer, Vantaa & Jyväskylä
  • Account Manager, Pirkanmaa
  • Account Manager, Pääkaupunkiseutu
  • Account Manager - Teräsrakentaminen, Pirkanmaa
  • Account Manager, Kuopio

Tule kasvamaan kanssamme

Please enter alternative text here (optional)

Hiltiläisiä yhdistää tietty luonne - he ovat tuloshakuisia ja kovia tekemään töitä, ja heitä ohjaa halu antaa asiakkaalle parasta. Kiitokseksi siitä tarjoamme mielenkiintoisen ja dynaamisen uran. 

Hilti on työpaikka erityisille ihmisille ja tarjoammekin monenlaisia mahdollisuuksia eri puolilla Suomea. Sinulla on oltava intohimoa ja energiaa asioiden jatkuvaan parantamiseen, sitoutumista asioiden loppuun saattamiseen ja itseluottamusta ottaa riskejä hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Et kuitenkaan ole koskaan yksin. Tukenasi on koko upea joukkueemme – eri taustoista tulevat ihmiset, joita inspiroi kyky parantaa asiakkaiden liiketoimintaa joka päivä. Niin myynti, markkinointi, talous, huolto, myymälät kuin kaikki muutkin toimintomme pelaavat aina yhtenä joukkueena, tavoitteena asiakkaan odotusten ylittäminen. 

Palkitseva ura ja monet mahdollisuudet liikkua eri puolille liiketoimintaamme tekevät Hiltistä loistavan paikan uran kehittämiselle ja etenemiselle. Katso Uratutkasta, minkälaisia urapolkuja meillä on.

 

Haku kansainväliseen Outperformer -traineeohjelmamme on avautunut.
Lue lisää ja hae mukaan alla olevasta linkistä.

Ainutlaatuinen kulttuuri

Please enter alternative text here (optional)

Hiltistä tekee ainutlaatuisen sen tuloshakuinen kulttuuri. Se perustuu yksilöiden suorituksiin, tiimityöhön ja tukeen. Olemme haastava mutta huolehtiva sekä rohkea mutta luottavainen työpaikka.

Näytä meille mihin pystyt. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden liikkua eri puolille liiketoimintaamme. Mahdollisuuksia on ulkomailla, erilaisissa työtehtävissä ja eri markkinoilla. Se on loistava tapa löytää oikea, juuri sinun kunnianhimojasi vastaava ura, jota olet etsimässä.

Tiedämme, että henkilöstömme on avainasemassa yrityksemme pitkäaikaisen menestyksen kannalta. Haluamme siksi tarjota tiimijäsenillemme henkilökohtaisen kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Seuraamme tavoitteita ja koulutusta säännöllisillä arvioinneilla sekä rohkaisemme myös uramuutoksiin yrityksemme sisällä ja tuemme tiimijäseniämme jatkuvassa oppimisessa ja kehityksessä. Monet tiimijäsenet ovat luoneet pitkän uran Hiltillä ja 80 % Hiltin johtoasemista täytetäänkin yrityksen sisältä.

Yhtenä mittarina henkilöstömme hyvinvoinnista on vuosittain tehtävä Great Place to Work-tutkimus, jossa olemme menestyneet loistavasti useampana vuonna peräkkäin. Tutkimuksen mukaan 92% hiltiläisistä on ylpeitä työskennellessään täällä - joten tervetuloa mukaan!

Katso video: Päiväni Account Managerina

alt text

Katso video: Päiväni Insinöörinä

alt text

Hilti tuottaa huippulaatuisia työkaluja, teknologiaa, ohjelmistoja ja palveluja rakennussektorille kaikkialla maailmassa. Olemme ylpeitä yli 75 vuoden aikana syntyneistä perinteistämme sekä edelläkävijätuotteiden ja ainutlaatuisen palvelun meille tuomasta maailmanlaajuisesta maineesta. Hilti työllistää noin 25 000 ihmistä yli 120 maassa, ja liikevaihtomme on noin 4,1 miljardia euroa. Suomessa meitä työskentelee noin 200 intohimoista ammattilaista myynnin, asiakaspalvelun ja insinööripalveluiden parissa. Meillä pääset näyttämään kyntesi, oppimaan uutta, kasvamaan ja luomaan uraa.

Jaa

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä