Uutisia Hilti Suomesta

TULOSSA TAMMIKUUSSA: UUSI TAPA MAKSAA RAHDISTA

Please enter alternative text here (optional)

Tammikuun 1. päivästä alkaen otamme käyttöön uuden vaihtoehdon rahtipalveluumme. Uuden palvelumme nimi on Hilti SMART - Kuukausiveloitteinen rahtipalvelu!

Ja nimikin sen jo kertoo, että kyse on kuukausimaksusta, jonka maksamalla voi tilata tuotteita niin monta kertaa kuin haluaa ilman rahtikuluja. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa tai asiakaspalvelumme kautta vaikka joka päivä ja silti rahtimaksu on vain tietty summa kuukaudessa. 

Rahtipalvelussa on kaksi eri tasoa Standard ja Premium. Standard-taso kattaa kaikki yhden ja kahden päivän toimitukset sekä noudot myymälästä ja huoltonoudot. Premium-tasossa hintaan kuuluu lisänä vielä seuraavan päivän klo 9 aamutoimitukset. Myös rahdin kannalta hankalat 6m kiskot kuuluvat ilman lisäveloitusta molempiin hintatasoihin.

Pysy kuulolla ja kerromme lisää aiheesta vuoden vaihteessa, kun palvelu on tulossa käyttöön!

MYYMÄLÄT OVAT UUDISTUNEET

Please enter alternative text here (optional)

Olemme täysin uudistaneet Vantaan, Espoon, Tampereen ja Oulun myymälämme vastaamaan uutta brändi-ilmettämme! Uudistuksen myötä myymälä on muuttunut yhä toiminnallisemmaksi ja keskiössä ovat suuret demoalueet. 

Avajaisia vietetään näissä neljässä myymälässä to 8.8.2019 klo 7 alkaen. Tervetuloa testaamaan tuotteita sekä keskustelemaan asiantuntevan henkilökuntamme kanssa. Tarjolla on kakkukahvit klo 8-10 ja Hilti-lippiksiä. Vantaan myymälässä on paikalla myös toimitusjohtajamme Jyrki Martikainen klo 8 kertomassa lisää myymälöistämme ja tuotteistamme.

Avajaistarjoukset ovat myös mahtavat ja ne ovat voimassa aina elokuun loppuun asti
eli 5.-30.8.2019.  Huimat tarjoukset löydät täältä!

Tervetuloa! 

HILTI SUOMEN PÄÄKONTTORI MUUTTAA KEILANIEMEEN

Hiltin uusi toimisto

Hilti Suomen pääkonttori on sijainnut viimeiset 19 vuotta Vantaalla, mutta nyt on aika hyvästellä nämä tilat ja siirtyä uusiin. Maanantaina 25.2.2019 pääkonttorin työntekijät pääsevät uusiin, hienoihin ja remontoituihin tiloihin Keilaniemeen. Toimitilojen suunnittelu on aloitettu kysymällä henkilöstöltä, mitä he toivovat hyvältä ja toimivalta toimistolta. Nämä toiveet on otettu huomioon ja olemme saaneet rakennettua mahtavan, nykyaikaisen ja toimivan toimiston koko ajan kasvavalle henkilöstöllemme.

Pääset näkemään kuvia ja tunnelmia uudesta toimistosta seuraamalla somekanaviamme, erityisesti Instagramia. Uusi pääkonttorimme löytyy osoitteesta Keilaranta 4, 02150 Espoo.

HILTI MYYMÄLÄ KALASATAMA MUUTTAA

Please enter alternative text here (optional)

Iloisia uutisia - Kalasataman Hilti Myymälä muuttaa uusiin tiloihin! Vanha myymälämme on suljettuna pe 23. - ma 26.11.2018 mutta jo ti 27.11. avaamme klo 7. Luvassa on huimia akkukonetarjouksia sekä tarvikkeita hyvillä alennuksilla - tervetuloa! 

Uusi myymälä löytyy samasta rakennuksesta kuin Vallilan Ramirent ja osoite on Teollisuuskatu 16, 00510 Helsinki

UUDET MYYMÄLÄT AUKEAVAT SUOMEEN

UUDET MYYMÄLÄT AUKEAVAT SUOMEEN

Uudistamme kaikki 10 nykyistä myymäläämme ympäri Suomen vastaamaan uutta, raikasta brändiämme. Kaikki myymälät tullaan uudistamaan ennen pitkään ja Turku sai kunnian olla ensimmäinen myymälä, joka kokee muodonmuutoksen! 

 

Myymäläuudistuksen myötä myös koko myymälä muuttaa uuteen osoitteeseen Orikedonkatu 12, Turku.

Juhlimme avajaisia ti 29.5.2018 klo 7 alkaen!
Klo 10.30 Hilti Suomen toimitusjohtaja Jyrki Martikainen pitää avajaispuheen, jonka jälkeen tarjolla kakkukahvit. Pääset juttelemaan Jyrkin sekä myyntijohtajamme Ilkka Mäkelän kanssa päivän aikana sekä tiedossa on huikeita avajaistarjouksia! Tervetuloa!

 

Hiltillä uusi toimitusjohtaja

Hiltillä uusi toimitusjohtaja

Hilti Suomen toimitusjohtajaksi on 2.10.2017 alkaen nimitetty 36-vuotias Jyrki Martikainen. Martikainen siirtyy tehtävään Hilti Ison-Britannian johtoryhmästä, jossa hän on vastannut Lontoon Divisioonan myynnistä.

Vuonna 2006 nuoren kauppatieteilijän katse oli rahoitusmaailmassa, mutta perheyrityksen arvomaailman ja kansainvälisten uramahdollisuuksien tehtyä Martikaiseen vaikutuksen, päätti hän lähteä kehittämään uraansa rakennusalan tuotteita ja palveluita tuottavalla Hiltillä. Ura alkoi Jyväskylästä myymälänhoitajana osana Hiltin kehittämisohjelmaa, jonka päämäärä on kehittää tulevaisuuden avainhenkilöitä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ohjelma on tuonut hänet myymälänhoitajasta toimitusjohtajaksi reilussa vuosikymmenessä.

Martikainen on työskennellyt Lontoossa viiden vuoden ajan ja tuntee sekä Suomen että Ison-Britannian rakennusmarkkinat. Alalla on maiden välillä Martikaisen mukaan luonnollisesti eroja niin skaalan kuin rakentamistapojen suhteen, mutta asiakkaiden tarpeet ovat loppujen lopuksi hyvin samanlaisia – turvallisuus, tuottavuus ja kestävä tuloksentekokyky.

Osaamisen kehittäminen liiketoiminnan ytimessä

Tärkein oppi vuosien varrella on ihmisistä huolehtimisen tärkeys liiketoiminnan kehittämisessä; vain tyytyväiset työntekijät voivat luoda tyytyväisiä asiakkaita ja ilman oikeita ihmisiä oikeilla paikoilla on onnistumisen mahdollisuudet pienet, sanoo Martikainen. Toinen merkittävä oppi on ehdottomasti ollut nöyryys uuden oppimisen suhteen – koskaan ei ole valmis vaan joka päivä voi ja tulee oppia uutta, hän jatkaa.

Hilti on tänä päivänä merkittävästi suurempi yritys niin Suomessa kuin globaalisti kuin kymmenen vuotta sitten, mutta perheyrityksen henki ja arvot ovat edelleen vahvasti läsnä. Yritys on kehittynyt vuosien varrella entistä asiakas- ja ratkaisukeskeisemmäksi. Ratkaisut syntyvät ymmärtämällä asiakkaan tarpeet ja lisäarvo muodostuu tuotteiden, ohjelmistojen ja palveluiden yhdistelmästä. Hilti on kasvustaan huolimatta edelleen matala ja varsin epämuodollinen organisaatio, jossa ihmisistä välitetään ja henkilöstön kehittäminen on tärkeämpää kuin lyhyen aikavälin tulosten maksimointi. Martikaisen mukaan tämä mahdollistaa myös hyvän pohjan pitkäjänteisten kumppanuuksien luomiselle asiakkaiden kanssa.

Rakennusalan tulevaisuuden näkymät

Martikainen uskoo vahvasti Suomen pitkän aikavälin rakennusmarkkinan kehittymiseen perustuen kaupungistumisen, väestön ikääntymisen ja korjausvelan aiheuttamaan kysyntään. Rakennusalaa pitkään vaivanneesta heikosta kannattavuudesta ja alhaisesta tuottavuuden kasvusta johtuen alalla panostetaan nyt myös paljon tuottavuuden kehittämiseen, joka asettaa kaikille toimijoille terveen haasteen, hän sanoo. Alan tuottavuuskehitys on laahannut samalla tasolla jo vuosikymmenien vuoden ajan muiden alojen ottaessa samaan aikaan suuriakin tuottavuusloikkia.

Astuessaan Hilti Suomen toimitusjohtajan tehtävään Martikainen aikoo keskittyä jatkamaan toiminnan kehittämistä suuntaan, jossa Hilti on aidosti asiakkaidensa paras kumppani. Hilti luottaa rakennusalan tuottavuuden positiiviseen kehittymiseen ja jatkaa investointeja sekä oman toimintansa kehittämistä.

Jaa