social media chanels

Hilti SoMessa

Seuraa, tykkää, jaa, postaa ja tägää

Olitpa sitten someaddikti tai tietotekniikan vastustaja, digitaalisuus työelämässä on tätä päivää ja tulee väistämättä muuttamaan liiketoimintatapojamme rakennusteollisuudessa.

 Hiltin mobiilisovellukset ovat sinulle varmasti jo tuttuja, mutta et ehkä tiedä, että olemme myös erittäin aktiivisia sosiaalisessa mediassa.

Löydät meidät Instagramista, LinkedInistä, YouTubesta ja Facebookista. Valitse mieluisin kanava ja lue viimeisimmät uutiset ja ajankohtaisia aiheita Hiltistä, hiltiläisistä ja rakennusteollisuudesta.

FACEBOOK

Facebook on henkilökohtaisempi kanava, ja siinä sisältömme on vähemmän muodollinen ja enemmän viihdyttävä - erinomainen paikka, jos kaipaat hieman kevennystä työpäivän lomaan.

Seuraa meitä

youtube

YouTube on videokanava, jossa esittelemme uusia tuotteitamme ja palvelujamme. Julkaisemme YouTubessa myös tuotedemoja ja kurkistamme ”kulissien taakse".

Tilaa kanava

LINKEDIN

LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkosto ja erinomainen tapa verkostoitua alan vaikuttajien kanssa. Seuraa Hiltin päivityksiä, rakennusalan uutisia ja ammatillista keskustelua.

Seuraa meitä

Instagram

Instagram luetaan Facebookin tavoin sosiaalisen median hupikanaviin. Instagramissa voit nähdä hienoja kuvia Hiltin tuotteista ja erityisesti asiakkaidemme itse ottamia kuvia hiltin työkaluista työmaalla merkillä #MinunHilti

Seuraa meitä

Jaa