Uutuudet testattavissa Myymälöissä

Katja Okkonen kertoo Hilti Myymälöiden Innovaatioviikoista

Uutuudet testattavissa Myymälöissä

Innovaatioviikko Hilti Myymälöissä

Uutuudet testattavissa Myymälöissä

Jokainen tuote, jonka Hilti tuo markkinoille on aina pitkän, perusteellisen ja asiakaslähtöisen tuotekehityksen tulosta. Panostamme vuosittain globaalina yrityksenä 191 miljoonaa Sveitsin frangia tuotekehitykseen ja summa vain kasvaa vuosivuodelta. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa tuomme entistä enemmän ja entistä useammin tuotteita markkinoille.

Me Hilti Myymälässä haluamme tarjota WAU-kokemuksia asiakkaillemme ja jatkuvasti kehittää suhdettamme heihin ja olla tuottavuuskumppani. Osana tätä kumppanuusmatkaa haluamme kaksi (2) kertaa vuodessa kutsua asiakkaamme tutustumaan uutuustuotteisiimme. Jokaisessa 10:ssä myymälässämme on vuoden ympäri demomahdollisuus laitteillemme ja tarvikkeillemme, mutta erityisesti Innovaatioviikon aikana keskitymme uutuuksien demoamiseen.

Vuoden 2017 toukokuussa pidimme ensimmäisen Innovaatioviikon ja nyt syyskuussa toisen kerran. Asiakkaat ovat olleet hyvin innoissaan mahdollisuudesta päästä testaamaan uunituoreita tuotteita Hiltin ammattilaisen opastuksella. Nyt syyskuussa myymälässämme pääsi tutustumaan lähemmin timanttiporaukseen uuden vedenkierrätysjärjestelmän kanssa (DD-WMS 100 vedenkierrätysyksikkö ja DD 150-U timanttipora) sekä 22V tuoteperheen uuteen akkuporavasaraan piikkaustoiminnolla (TE 6-A22) ja 22V tuoteperheen  1/4" -pikaistukalla olevaan iskuvääntimeen (SID 4-A). Kaikissa on omaa WAU-kokemusta, mutta ehdottomasti vedenkierrätysjärjestelmä oli suuria ihastumisia herättävä laite. Uskomaton uutuus, jollaista ei ole vielä aiemmin nähty!

Viikon aikana myymälöissämme oli aikamoinen kuhina ja asiakkaat osallistuivat innolla sekä demoihin että kisaan, jossa palkintona oli Hilti tuotepaketti. Osa sai varmasti uusia ajatuksia oman työnsä tekemiseen niin työturvallisuuden, ergonomian kuin tuottavuudenkin osalta.

Jos et päässyt Innovaatioviikolla paikalle, muista, että meillä on ympärivuoden Myymälöissämme demomahdollisuus suurimpaan osaan laitteistamme. Nähdään Myymälässä tai ensi vuoden Innovaatioviikoilla!

Katja Okkonen
Hilti Store, enemmän kuin vain myymälä!

Jaa