Hiltin VIP-asiakkuus

VIP

5+1 syytä sitoutua Hiltiin

5+1 syytä sitoutua Hiltiin

Minkälaista on olla Hiltin asiakas? Tähän kysymykseen on varmasti monenlaisia vastauksi, mutta tiedän, että reilusti suurin osa niistä on positiivisia sillä vuosittainen asiakaskyselymme kertoo sen meille selvästi. Mutta tyytyväisyyttä on monenlaista ja sillä on eri sävyjä, joten on mielenkiintoista ja tärkeää ymmärtää tätä tarkemmin. Erityisen tärkeää on ymmärtää niitä asiakkaita, jotka sitoutuvat meihin eli tekevät päätöksen toimia ennenkaikkea Hiltin kanssa niin pienissä kuin suurissakin projekteissa, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Sillä nämä asiakkaat ovat meille ne kaikista tärkeimmät. He ovat meidän VIP -asiakkaitamme.

Haluamme, että VIP -asiakkaamme tuntevat saavansa ns. rahalle vastinetta, joten olemme luoneet heille suunnattuja palveluita ja etuja. Tässä niistä muutama:

1. Uudet tuotteet ensimmäisenä
Testatkaa ja tutustukaa uutuuksiin ennenkuin ne ovat kaikkien ulottuvilla. VIP asiakkaana saatte digitaalisen Innovaatiolehtemme luettavaksi heti ensimmäisten joukossa. Lehti sisältää tietoa uusista tuotteista, ohjelmistoista ja palveluista. Voitte lisäksi varata henkilökohtaisen tuote-esittelyn, jossa pääsette oman Hilti-edustajanne kanssa tutustumaan uusimpiin innovaatioihin ennen muita.

2. Insinööripalvelua 48h sisällä
VIP -asiakkaana saatte meiltä apua teknisiin kysymyksiisi 48h kuluessa ja kriittisissä tapauksissa tulemme auttamaan paikan päälle tässä ajassa. Insinööritiimimme palvelee mm. kiinnitys-, kannakointi- ja palokatkoratkaisuissa aina suunnittelusta toteutukseen asti. 

3. Huolto 3 päivää tai ilmainen
Tämä uskomaton etu on itse asiassa voimassa kaikille asiakkaillemme! Kun laitteenne noudetaan huoltoon, saatte sen 3 päivän kuluessa takaisin tai huolto on veloitukseton. Huoltopalvelumme on niin tehokas, että pystymme antamaan näin kovan laatulupauksen.

4. Seuraavan päivän toimitukset ajoissa tai veloituksetta
Jos tilaamanne tuote on varastossamme ja valitset pikatoimituksen seuraavaksi päiväksi, niin toimituksen myöhästyessä saat toimituksen veloituksetta. Tämä koskee kaikkia muita tuotteita paitsi 6m pitkiä asennuskiskoja ja vaaralliseksi luokiteltuja tuotteita, ja on voimassa Oulusta etelään manner-Suomessa.

5. Kumppanuustapaamiset
Saatte kaksi kertaa vuodessa kumppanuustapaamisessa ajantasaista tietoa käyttämistäsi tuotteista ja palveluista, ja sovimme yhdessä kanssanne liiketoiminnan ja kumppanuuden kehittämisestä. Näin saatte teille parhaiten sopivat ratkaisut juuri oikealla tavalla, jotta voitte maksimoida tuottavuutenne Hiltin avulla.

Ja vielä se +1

Voisitteko hallita kalustoamme paremmin? Onko käytössä oleva kalustomme juuri oikea teille vai olisiko sitä mahdollista optimoida? Tiedättekö tarkasti kenellä ja missä kunnossa laitteenne ovat, ja että onko niitä huollettu ja sertifioitu kuten kuuluu? Kuinkahan paljon voisitte säästää kalustokustannuksissa ja tehostaa työntekoa, jos hoitaisitte kalustonhallinnan paremmin? Jos olette ikinä pohtineet näitä kysymyksiä, niin tuon teille ilouutisen; Hilti voi auttaa teitä näissä kaikissa!

Aloittakaa vuosi 2018 ilman näitä huolia ja kysykää seuraavassa VIP -kumppanuustapaamisessanne kalustonhallinnasta ja työkalujen optimoinnista!

Oikein mahtavaa ja tuottavaa Uutta Vuotta 2018!

 

Ilkka Mäkelä
Myyntijohtaja

 

Jaa