Tiesitkö, että...

erityisesti akkutyökaluille suunnitellut tarvikkeet tehostavat akun toimintaa?

Cordless Inserts

Katkaisitpa sitten metallia, porasitpa puuta tai käytitpä iskuporakonetta, oikein valittu terä voi olla ratkaisevan tärkeä, sillä ne saavat työkalusi akun kestämään pidempään ja tehostavat työskentelyäsi. Sinulle jää enemmän aikaa nauttia valoisista ja lämpimistä kesäilloista!

Mutta miten voimme todistaa, että oikein valitut tarvikkeet todellakin saavat akun kestämään pidempään? Vertailemme niitä tavanomaisiin tarvikkeisiin – itse asiassa omiin tavallisiin tarvikkeisiimme – havainnollistaaksemme, miten muutama tärkeä muutos tekee niistä sopivampia akkutoimisille työkaluille. Reilua peliä, eikö vain. Katsotaanpa hiukan faktoja ja numeroita, jotta nähdään, voitko todella työskennellä pidempään ja ladata harvemmin käyttämällä akkukoneille optimoituja tarvikkeita. Aloitetaan iskuporauksesta:  

ISKUPORAUS

TE-CX drill bit

Fakta: Tiesitkö, että TE-CX -poranterässä on uusi kestävä karbidipää, joten terä kuluu vähemmän ja sillä voidaan porata enemmän reikiä ankkuroinnin edellyttämällä tarkkuudella. Tarkkaan ottaen jopa 320!

Numerot: Poraat akkukoneille optimoidulla poranterällä 64 reikää samassa ajassa kuin perinteisellä poranterällä 49 reikää.

Lopputulos: Jopa 30 % enemmän reikiä yhdellä latauksella  

katkaisu ja poraaminen

X-cut

Fakta:  Tiesitkö, että X-Cut -terällä voi katkaista kaksi kertaa enemmän kuin lähimmällä vastaavalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla terällä? Se sopii myös kylmäkatkaisuun ja käyttövalmiiseen siistiin katkaisuun, joten tulityölupia, tasoitusta tai hiontaa ei tarvita, sillä lujasta, ruostumattoman teräksen käsittelyyn soveltuvasta karbidista valmistetut volframikärjet kestävät pitkään.

Numerot:  Perinteisellä terällä metalli katkaistaan 32 kertaa, ja akkukoneille optimoidulla terällä samassa ajassa tehdään 63 katkaisua!

Lopputulos:  Työskentele jopa 100 % pidempään yhdellä latauksella  

Auger Bit

Fakta:  Tiesitkö, että WDB-A -kierukkaporanterä on kromattu, joten perusmateriaalista johtuva terän kitka vähenee, ja työskentelynopeus sekä käyttömukavuus paranevat?

Numerot:  Poraat akkukoneille optimoidulla terällä 34 reikää samassa ajassa kuin perinteisellä terällä poraat vain 19 reikää.

Lopputulos:  Työskentelet jopa 80 % enemmän yhdellä latauksella

Nyt on sinun vuorosi. Mitä eroa on perinteisillä ja akkukoneille suunnitelluilla SCB WU -pyörösahanterillä puun katkaisussa? Jos pääsi on jo pyörällä, löydät vastauksen katsomalla videon….

Perinteinen vastaan akkutoiminen

Ero piilee siinä, että akkukoneille suunnitellun terän dynaaminen vakaus on parempi energiaa säästävän älykkään vaimennusmekanismin ansiosta – mielenkiintoista vai mitä? Kaiken kaikkiaan meillä on riittävästi todisteita voidaksemme todeta, että akkukneille suunnitellut tarvikkeet todella pidentävät akun kestoa – akkukoneet voittivat kisan.

Tutustu akkukoneille suunniteltuihin tarvikkeisiin

Ovatko tarvikkeet lähellä sydäntäsi? Jos vastasit myöntävästi, katso Stephen Parrishin pistosahanterien esittely videolta – mitä muuta huomasit?

Jaa