Kaikki ankkurit eivät ole samanlaisia

Faktoja kiinnikkeistä ja kiinnityksistä

fixings and fastenings

Tiedämme, että jokainen tässä maailmassa on ainutlaatuinen ja sama pätee myös ankkureihin. Olipa sitten kyse uudelleenkäytettävistä ruuviankkureistamme tai AT-moduulista, jonka tehtävänä on varmistaa ankkurin oikea asennus - on paljon asioita, joita emme tiedä ankkureista. 

Perehtykäämme siis hetken Hilti kiinnitystuotteiden kiehtoviin faktoihin!

tiesitkö, että...

Hilti HST oli kaikkien aikojen ensimmäinen ETA-hyväksytty kiila-ankkuri

Vuonna 1998 HST-kiila-ankkuri oli  kaikkien aikojen ensimmäinen ankkuri, joka saavutti ETA-hyväksynnän halkeilleeseen betoniin. Uusin HST3  perustuu Hilti HST -tuotteen menestykseen ja tarjoaa entistäkin paremmat kapasiteetit. HST3 vastaa haastavimpiinkin suunnitteluvaatimuksiin, kuten pieniin reuna- ja keskiöetäisyyksiin, optimoidun pinnoitteensa, innovatiivisen muotoilunsa ja ensiluokkaisen pulttimateriaalinsa ansiosta.

Hilti HUS3-H 14 ruuviankkuria voidaan käyttää jopa 100 kertaa uudelleen tuoreessa betonissa

Tämä säädettävä ruuviankkuri lisää tuottavuutta, sillä työvaiheita on vähemmän kuin tavanomaisissa ankkureissa, samalla kun kolme ankkurointisyvyyttä tuovat maksimaalisen joustavuuden suunnitteluun. HUS3-H 14:n lisäksi HUS3-H 10 -ruuviankkuria voidaan käyttää jopa 40 kertaa uudelleen tuoreessa betonissa, ja koko järjestelmälle on myönnetty DiBt-hyväksyntä. Lisäksi HUS3-sarjan ruuviankkureilta ei ETA-hyväksynnän mukaan vaadita reiän puhdistusta ankkurin asennusta varten. Tämä nopeuttaa huomattavasti ruuviankkurin asennusta ja minimoi työntekijän altistumista haitalliselle pölylle.

Tarkastelkaamme HUS3-mallistoa..

1.

 Vaijerin katkaisu

2.

Kierteen valssaaminen 

3.

 Kärjen leikkaus 

4.

Lämpökäsittely 1: Hiilitypetys

5.

Lämpökäsittely 2: kärjen kovetus

6.

Galvanization

Hauskoja yksityiskohtia

Uusi, lokakuussa myyntiin tuleva HUS2-ankkurimme on ETA-hyväksytty ja sitä voidaan uudelleenkäyttää tuoreessa betonissa.  

Hilti HY170 -ankkurointimassa ei aina vaadi reiän puhdistusta

Kun ankkurireikää porataan Hilti TE-CD- tai TE-YD -onteloterillä ja Hilti-imurilla, reikää ei tarvitse puhdistaa manuaalisesti ennen HY170-ankkurointimassan injektointia. Tämä yli 8 vuotta sitten - paljon aikaansa edellä - kehitetty hartsi ei sisällä styreeniä. Se tarkoittaa, että voit turvallisesti laittaa käytetyt massapakkaukset tavalliseen jäteastiaan. 

HUS3-C 8/10

Loading

Hiltillä on täysin hyväksytty, turvallisempi ja tuottavampi asennusjärjestelmä nimeltään SafeSet.

Hiltin SafeSet teknologia vähentää kiinnikkeiden virheellisiä asennuksia turvallisten ja helppojen asennusvaiheiden avulla. SafeSet auttaa varmistamaan, että ankkurit kestävät suurimmat kuormitusarvot turvallisesti, minimoiden ankkurin pettämisen riskiä. Se on suunniteltu nopeuttamaan ankkurien ja harjateräsliitosten asennusta ja tekemään niistä turvallisempia ja luotettavampia.  Kaikilla SafeSet-komponenteilla on kansainväliset hyväksynnät ja ne toimivat saumattomasti yhtenä järjestelmänä.

Please enter Headline here (optional)

Please enter alternative text here (optional)

Jaa