Miten valitset oikeat Hilti tarvikkeet ja kiinnikkeet työhösi

Ultimate-, Premium- vai Standard -taso?

Hilti tarvikkeet

Värikoodaamme kansioita, roskiksia ja vaikka mitä muuta, joten miksipä ei siis myös tarvikkeita? Ja juuri niin olemme tehneet!

Me Hiltillä tiedämme, että tarvitset erilaisia tarvikkeita riippuen käsillä olevasta tehtävästä. Haitpa sitten tehokasta suorituskykyä haastaviin töihin tai luotettavaa tuotetta päivittäisiin sovelluksiin, löydät oikeat tarvikkeet Hiltin laajasta valikoimasta. 

Miten siis erottelemme tarvikevalikoimamme?

Tarvikkeemme on jaettu 3 tasoon, mikä tekee niiden valinnasta helppoa!

3 eri väriä, 3 eri tehokkuustasoa, 3 eri hintatasoa - kaikki saman, luotettavan tuotemerkin alla. Olemme tehneet tarvikkeiden erottelusta niin helppoa, että näet yhdellä silmäyksellä erot eri tarvikeluokkien välillä. Kolmitasoisessa järjestelmässämme kaikkien tuoteluokkien tuotteilla on yhtenäiset nimet ja värit, jolloin voit helposti valita tarvitsemasi tarvikkeen, kiinnikkeen, vaahdon tai muun tuotteen.

Esimerkiksi henkilö, joka leikkaa betonia koko päivän, tarvitsee ehdottomasti tuotteen, jolla on pitkä käyttöikä ja nopea leikkausnopeus. Näin ollen hänelle Ultimate-tason leikkausterä on paras valinta toisin kuin käyttäjälle, jolle ei välttämättä Ultimate-tason tuotteesta ole samanlaista hyötyä vähäisemmän käyttötarpeen takia.

Miten tasot erottuvat toisistaan?

Hilti tarvikkeet

Ultimate

Paras tuottavuus, turvallisuus ja luotettavuus. Ultimate-tason suorituskyky tarjoaa alhaisimmat kokonaiskustannukset pienempien työvoimakulujen ja tuotteen pitkän käyttöiän ansiosta. 

Premium

Vaikuttava monipuolisuus ja luotettavuus Premium-tason ratkaisu tarjoaa vakaan suoritustehon vaativille käyttäjille. 

Standard

Hiltin suorituskykyä edulliseen hintaan. Standard-tason tuotteella on alhaisin hankintahinta ja samaan aikaan Hiltin lyömätön laatu.

Miksi eri tehokkuustasot ?

Olemme vuosien mittaan laajentaneet tarvikemallistoamme vastaamaan käyttäjien tarpeita. Hiljattain tehty tutkimus on kuitenkin paljastanut, että valikoimasta on tullut niin haastava ja monimutkainen, että eri tuotelinjojen erottelu toisistaan on vaikeaa (esim. HST ja HSA tai TE-CX ja TE-C). Juuri tähän eri tehokkuustasot tuovat avun.

Tutkimukset osoittavat, että tietojen keruu ja muistaminen on helpompaa värikoodien avulla. Koska tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti, on järkevää käyttää helposti tunnistettavaa värijärjestelmää. Kaikki ympärillämme on nykyään merkitty värikoodein. Löydät nyt sovellukseesi sopivat tarvikkeet nopeasti, olipa kyseessä sitten betoniporanterä, pyörösahanterä  tai timanttikatkaisulaikka.. Näin sinulle jää arvokasta aikaa muihin tärkeisiin töihin. 

Selkeällä kolmetasoisella luokituksellamme löydät nopeasti ja helposti tarvikkeet, kiinnikkeet, vaahdot ja kaikki muut tarvikkeet, joita tarvitset työssäsi. Luokitus tarjoaa oikean tasapainon suorituskyvyn, tuottavuuden ja hinnan välillä. 

Nyt kun olet perehtynyt tuoteluokitukseemme, mikset vilkaisisi valikoimaamme....

Jaa