Millä perusteella valitset toimittajan kalustonhallintajärjestelmälle?

Asset management software

Kun päätät investoida kalustonhallintajärjestelmään, älä vertaile pelkästään tuotteen ominaisuuksia.  Joskus vaakakupissa painaa paljon järjestelmän toimittaja - ja hyvästä syystä!

Huonon toimittajan valinta tai väärin toteutettu ohjelmiston käyttöönotto aiheuttaa huomattavia kustannuksia. Tässä blogissa käymme läpi 4 keskeistä seikkaa, jotka sinun tulisi ottaa huomioon tehdäksesi oikeita valintoja rakennusalan yrityksessäsi.

Tämän ja seuraavien tulevien artikkelien tarkoitus on jakaa tietämystä ja ohjeistaa, kuinka saat hyödynnettyä työkalujasi ja työvoimaasi mahdollisimman tehokkaasti.

BRÄNDI

Tuotemerkillä ja sen maineella on iso merkitys asiakasuskollisuuden kannalta. On siis tärkeää pohtia, onko järjestelmän toimittaja alansa markkinajohtaja työkalujen ja innovaatioiden alueella. Soveltuuko heidän ohjelmistonsa hyvin sinun toimialallesi?

Päätöksentekoasi auttaa, jos toimittaja on aikaisemmin vienyt läpi vastaavia projekteja aikataulussa sovitun budjetin mukaan ja jos asiakaskokemukset ovat olleet myönteisiä.

Lue lisää täältä: 4  tapaa, joilla ON!Track auttaa ratkaisemaan kannattavuusongelmat rakennusalan yrityksessä.

HELPPOUS

Monet rakennusurakoitsijat epäröivät panostaa uuteen teknologiaan, koska he pelkäävät, ettei henkilökunta osaa käyttää ohjelmistoa riittävän hyvin tai ei ole muuten halukas omaksumaan sitä. Koska työntekijöitä voi olla vaikea saada käyttämään tehokkaasti uusia työkaluja ja teknologioita, ja koska työmailla on aina kiire, järjestelmän käyttöönoton tulee olla nopeaa ja helppoa. Hanki sen vuoksi yrityksellesi helppokäyttöinen ohjelmisto, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

KUSTANNUKSET

Riippumatta siitä, minkälaisia järjestelmiä vertailet, kustannus nousee aina etusijalle. Kalustonhallintajärjestelmän hintaa on vaikeaa arvioida ilman käsitystä suorista ja välillisistä kustannuksista. Kustannuksiin voivat vaikuttaa monet tekijät, jotka eivät aina ole yksiselitteisiä. Näitä ovat laitteiston hinta sisältäen tunnistetarrat ja mahdolliset koulutus- tai tukipaketit. Jotkut järjestelmäntoimittajat laskuttavat käyttäjämäärän mukaan. Silloin hinta voi nousta sen mukaan, kuinka moni työntekijä käyttää ohjelmistoa yrityksessä. Onko järjestelmäntoimittajan hinnoittelu läpinäkyvää vai onko siinä piileviä kustannuksia?

Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että hinnoittelumme on mahdollisimman selkeää. Tämän tekee mahdolliseksi nykytilanteen perinpohjainen kartoitus asiakkaan luona. Käytyämme läpi eri prosessit ja työkalut, laadimme raportin, jossa kartoitetaan, mitä järjestelmä maksaa ja mitä säästöjä se tuo yrityksellesi. Saat selkeän kuvan kuukausikustannuksista, tulevista päivityksistä ja ennakkomaksuista.

TUKI

Yksi tärkeimmistä syistä ohjelmiston toimimattomuudelle on väärin toteutettu käyttöönotto. Teknologiatutkimuksen haastattelussa 40 % rakennusalan yrityksistä kertoo, että uutta teknologiaa ei ole otettu käyttöön, koska yritykselle ei ole tarjottu tukea. Seuraavina syinä tulevat budjettiongelmat 37 % ja henkilökunnan vastahakoisuus 32 %.

Ohjelmiston ostaminen suoraan ”hyllyltä” verkossa voi olla houkuttelevaa, mutta se ei yleensä sisällä käyttökoulutusta eikä tärkeää tukipalvelua ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen. Vaikka jotkut järjestelmäntoimittajat voivat tarjota alkuvaiheen koulutusta, jatkuuko tuki koko sopimuskauden ajan? Antavatko he tukea paikan päällä ja pystyvätkö he tarjoamaan apuaan, mikäli järjestelmään tulee teknisiä ongelmia?

Jos etsit kalustonhallintajärjestelmää, joka pystyy vastaamaan kaikkiin näihin vaatimuksiin, miksi et ottaisi yhteyttä Hiltiin jo tänään?

Hiltillä on 75 vuoden kokemus rakennusalalta ja konsulttimme ovat auttaneet tuhansia Hiltin asiakkaita tunnistamaan mahdollisuuksia, virtaviivaistamaan kalustoa ja digitalisoimaan työkalujen ja muun kaluston hallinnoinnin. Tutustu asiakaskokemuksiimme täällä.Jaa