Oletko työmaasi supersankari?

Miten hyvin merkit pitävät paikkansa sinun kohdalla - testaa!

jobsite superhero

1. merkki:

Pystyt helposti seuraamaan kaikkea työkaluista työntekijöiden työturvallisuuteen

Excel-virtuoosi? Organisoinnin mestari? Tiedät aina, mitä on meneillään…milloin, missä ja miten. Tällainen on työmaan supersankari kaikilla mittapuilla ja tiettyyn yrityskokoon asti. Hallitset kaiken työkaluista laitteisiin ja sertifikaatteihin. Ja jos yrityksen kasvaessa onnistut edelleen pitämään kaiken hallinnassasi, ansaitset aplodit.

Ollaan rehellisiä: me kaikki haluamme joskus pitää asiat hallinnassa. Jos mikään ei koskaan muutu, jatkamme samaan tahtiin emmekä kaipaa apua. Haemme kuitenkin myös kasvua, mikä tekee liiketoiminnasta monimutkaisempaa ja silloin mietimme, miten hoidamme kaiken. Jos esimerkiksi yritystoimintasi kasvaa viisinkertaiseksi viidessä vuodessa, 10-hengen tiimistä yli 50 työntekijään tai 3 projektista 15:een, joudut keskittymään kasvuun etkä enää ehdi hallita kaikkea. Juuri tässä Hiltin ON!Track voi auttaa sinua. Olet silloin kuin Batman, jolla on apunaan Robin.

2. merkki:

Projektisi eivät koskaan myöhästy minuuttiakaanJos pystyt noudattamaan kaikkia annettuja määräaikoja, nostamme sinulle hattua, sillä rakennusalan projektit usein venyvät projektien paisumisesta ja monimutkaistumisesta johtuen. Nykyään useat projektit valmistuvat myöhässä: viimeisten kolmen vuoden aikana vain 25 % kaikista projekteista valmistui määräaikaan mennessä, mikä vaikutti alkuperäiseen budjettiin. Tätä ei halua kukaan, olipa sitten supersankari tai ei. ON!Track-kalustonhallintaratkaisu voi auttaa taistelussa aikataulujen ja budjetin ylittymistä vastaan perusteellisen tietojen hallinnoinnin ja käytännöllisten oivallusten ansiosta. 

Vaikka olisit kuinka järjestelmällinen työmaapäällikkö, ennalta arvaamattomia tilanteita saattaa syntyä. Tärkeintä on, että yrityksesi kalustotieto on läpinäkyvää. Sen ansiosta voit tunnistaa tehottomuuksia kalustonhallinnassa, ja se auttaa sinua saamaan projektisi takaisin raiteille. Me voimme auttaa sinua siinä.

3. merkki:

Et koskaan hukkaa aikaa

Tiedät, missä kaikki työkalusi ovat, eikä sinulta kulu aikaa niiden etsimiseen. Tuottavuusmittarisi on säädetty jatkuvasti huippuunsa. Onko tämä kuitenkaan realistista? Työmailla menee kuukausittain keskimäärin 90 tuntia eri laitteiden ja koneiden etsintään, mikä tarkoittaa ennakoimattomia työnseisahduksia. 

Työnseisauksia voidaan kuitenkin vähentää, sillä ON!Track kertoo tarkalleen, missä kalustosi sijaitsee ja kuka siitä on vastuussa. Jos tarvitset jonkun laitteen kiireellisesti, tiedät missä se on ja voit saada sen välittömästi työmaalle – koko varastotilanteesi on ulottuvillasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa muihin supersankaritehtäviisi.

Digitaalisuus kaiken keskiössä

Yksi asia on selvä: kaikki taidot omaava supersankari pystyy saavuttamaan huippuvoimansa Esineiden internet (IoT) -teknologian avulla. Tiedämme, että IoT yhdistää fyysiset esineet, kuten sähkötyökalun, kompressorin tai turvavaljaat, digitaalisiin tietoihin ja prosesseihin. Varustamalla nämä fyysiset esineet älysensoreilla ja yhdistettävyydellä, tiedot voidaan tallentaa automaattisesti työmaalla ja syöttää järjestelmiin, joiden avulla yritykset voivat suorittaa tärkeitä liiketoimintaprosesseja. Yksi näistä on käyttöomaisuuden seuranta, joka tunnetaan myös nimellä ON!Track.  

Tiedämme kuitenkin, että lähes 60 % rakennusalan yrityksistä ei investoi uuteen teknologiaan, mutta tiedämme myös, että teollisuudenaloilla, joissa digitalisaatiota hyödynnetään, tuottavuus voi kasvaa jopa 1500 %. Hyödyntämällä IoT-teknologiaa ja esimerkiksi Hilti ON!Track -ratkaisua rakennusteollisuudella on käytössään erilaisia keinoja kasvattaa tuottavuuttaan. Tämä tekee sinusta vielä suuremman supersankarin!

Jaa