Kansainvälinen urakehitys

Näkökulmia laajentamassa

international development

21. toukokuuta pidetyn maailman kulttuuripäivän jälkeen jatkamme blogisarjaamme, jossa käsittelemme kansainvälistä urakehitystä ja kerromme Hiltin tarjoamista loistavista uratarinoista maailmalla.

Tällä kertaa Carl Carlander kertoo meille urastaan Hiltillä ja niistä mahdollisuuksista, jotka tekivät hänestä Hiltin myyntijohtajan Ruotsissa.  

mistä matka alkoi

Olen työskennellyt Hiltillä monissa eri työtehtävissä hyvin monessa maassa. Tulin Hiltille vuonna 2012 työskennelläkseni projektipäällikkönä konsernin pääkonttorissa Liechtensteinissa. Sen jälkeen muutin Englantiin, jossa asuin kaksi vuotta. Työskentelin siellä aluepäällikkönä talonrakennussektorilla. 

Tiesin jo varhain urani alussa haluavani löytää yrityksen, jonka ansiosta voisin toteuttaa unelmani matkustaa maailmalla ja kehittää uraani kansainvälisessä ympäristössä. Hilti on antanut minulle mahdollisuuden juuri siihen. 

Tulin hiljattain ajatelleeksi, että olen nyt viettänyt yli puolet ammattiurastani ulkomailla - enkä kadu sitä hetkeäkään. 

Henkilökohtaisesti päätin siirtyä ulkomaille kahdesti Hiltin tarjoamiin tehtäviin erittäin kiinnostavien työmahdollisuuksien ja erinomaisten tiimien takia. Kaikissa eri tehtävissä, joita minulla on ollut urani aikana Hiltillä, tunsin todella voivani vaikuttaa työhöni, ja jokainen maa kehitti minua eri tavalla.

Muuttaminen

Minulle tärkein huomioitava asia ulkomaille muutettaessa oli aina oma perheeni. Hiltin tarjoama arvokas tuki uuteen asemamaahan muutossa ja asettumisessa helpotti elämäämme ja jokainen uusi muutto sujui erittäin joustavasti. Eri kulttuureissa viettämäni aika ei ole ainoastaan laajentanut näkökulmia omaan alaani, vaan on myös auttanut ymmärtämään toisia paremmin.

 

 Jokaiselle, joka harkitsee kansainvälistä uraa, sanon: "älä epäröi".

Jaa