Kolme parasta ominaisuutta

Hiltin uudessa pistosahassa

Puun sahaaminen

Te pyysitte ja me kuuntelimme – akkutyökalujen puuttuva palanen on täällä: akkupistosaha! Siinä yhdistyvät aivan uudenlainen leikkuuteho, turvallisuus ja tarkkuus. Sillä myös selviät kaikista tärkeimmistä sahaustöistä aina rakentamisesta sisätilojen viimeistelyyn. Käytätkö 22 V akkujamme? Akkupistosahassa on tukeva kahva, josta olemme erityisen innoissamme.

Miksi se sitten on kaiken tämän odotuksen arvoinen? Akkukoneidemme tuotepäällikkö Moritz kertoo
3 suosikkiominaisuuttaan tässä odotetussa työkalussa... 

1) Teknologia

Please enter alternative text here (optional)

Miksi tämä kauan odotettu työkalu on niin erityinen? Ensiksikin sen tärinä on alhaisempi, mikä takaa hyvän tuoteturvallisuusluokituksen ja pidemmän käyttöajan. Tämä on tärkeä ominaisuus, kun työkaluja käytetään usein. 

Halusitpa sitten sahata jopa 150 mm paksuja puukomposiitteja, laastilla kiinnitettyä kuitulevyä tai ankkuritankoja, akkupistosaha on oikea valinta. Sen innovatiivinen monipuolisuus mahdollistaa tarkkojen kaarevien leikkauksien sekä upeiden muotojen tekemisen.

Tämä pistosaha selviää mainiosti eri materiaaleista ja muodoista! 
Arvaan, että mietit seuraavaksi akun kestoa. Katsotaanpa...

2) 22 V tuoteperhe

Ilahdut varmasti kuullessasi, että akku on yhteensopiva Hiltin 22 V tuoteperheen kanssa. Nämä kevyet ja nopeasti latautuvat akut on suunniteltu sekä sopimaan täydellisesti pistosahoihin että tarjoamaan samanlaista tehokkuutta kuin sähkötoimiset työkalut. Voit unohtaa johtojen järjestelyn ja niiden aiheuttaman kompastumisvaaran. 

Tämä tarkoittaa, että voit käännellä ja väännellä pistosahaa mielesi mukaan ja leikata tarkkoja kaaria ilman häiritseviä johtoja. Sinun ei myöskään tarvitse murehtia siitä, että sahaisit johdon vahingossa. Lyhyesti sanottuna tämän tehokkaan akun ansiosta sinun ei tarvitse murehtia tehottomuutta, seisokkiaikoja tai ylimääräisiä korjauskuluja: me olemme huolehtineet siitä. 

Puun sahaaminen

3) Ohjaus

Tukevan kahvan ansiosta pistosahaa on helppo ohjata. Pystyt täysin hallitsemaan tarkkojen leikkauksien, 90 asteen kulmien, vinoleikkauksien ja erittäin kapeiden kulmien tekemistä. Yksi suurista eduista on, että voit aloittaa leikkauksen tekemisen materiaalin keskeltä. Voit siis porata aloitusreiän, asettaa terän paikoilleen ja aloittaa työskentelyn.

Yhdessä hyvän tehokkuuden ja erinomaisten leikkuutulosten kanssa pistosahan kompakti koko takaa, että sahan painopiste on alhainen. Sen ansiosta sitä on helppo käsitellä kaikissa asennoissa.  Saat siis työt tehtyä kätevästi ja hyllyllä on tilaa myös muille työkaluillesi. 

Nämä olivat uuden akkupistosahan suosikkiominaisuuteni. Kannattaa käydä lähimmässä Hilti Myymälässä, ottaa yhteyttä omaan Hilti Account Manageriisi tai pyytää esittelyä verkkosivujemme kautta.

Haluatko näkyä Instagram-tarinoissamme? Merkitse meidät pistosahajulkaisuihisi Instagramissa tunnuksella @HiltiFinland

Jos haluat lisätietoja pistosahaan sopivista akkukoneille optimoiduista teristä, lue blogi!

Jaa