Tutustu Hiltin työntekijöihin

Mikko Ihanamäki

Please enter alternative text here (optional)

Työskentelen Hiltillä neljättä vuotta ja toimin mielenkiintoisten energiateollisuuden projektien parissa.

Työpäiviini kuuluu paljon mitoitusta, suunnittelutyötä ja työmaalla käyntejä. Energiateollisuuden projetit ovat isoja ja haastavia ja juuri se tekee tästä työstä hyvin mielenkiintoista ja samalla se on hyvin antoisaa.

Kutsumus raskaan teollisuuden pariin tulee osittain jo verenperintönä kotiseudultani Satakunnasta, Suomen teollistuneimmasta maakunnasta!

Suosikki Hilti-tuotteeni ei ole työkalu vaan tarjoamamme palvelut, kuten esim. Insinööripalvelut tai Huoltopalvelu, joista olen saanut paljon hyvää palautetta asiakkailtani.

Katja Okkonen

Please enter alternative text here (optional)

Työskentelen Hiltillä yhdeksättä vuotta ja vastaan Hilti Myymälöiden markkinoinnista ja myynnistä kollegani kanssa.

Ihmiset ovat tehtävässäni tärkeässä roolissa ja pääsen työskentelemään mahtavan tiimin kanssa yhteiseen päämäärään pääsemiseksi. Tämä onkin työssäni parasta, me Hiltiläiset ja upeat asiakkaat. Normaaliin työpäivääni kuuluu esim. uuden myymäläkonseptimme suunnittelu ja lanseeraus, esimiestyötä ja tiimin myynninvalmentamista.

Suosikki Hilti tuotteita on monia, mutta parasta on se, että Hilti Myymälöissä pääsemme demoamaan asiakkaille oikeastaan mitä tuotetta vain – Tervetuloa siis Hilti Myymälään ja testaamaan vaikka huikeaa akkukonetuoteperhettämme!

Henrik Salmelainen

Please enter alternative text here (optional)

Olen työskennellyt 17 vuotta Hiltin Myyntipalvelussa ja olen edelleen joka aamu innoissani tullessani töihin! Työssäni on parasta loistava tiimihenki ja laadukkaat tuotteet, joiden myymisestä voin oikeasti tuntea ylpeyttä.

Hiltillä on myös hyvin selkeät arvot ja tavoitteet ja ne sopivat hyvin yhteen omien arvojeni kanssa. Työssäni vastaan asiakkaiden puheluihin ja sähköposteihin yli 12 000 kertaa vuodessa, mutta silti yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Toimin myös pääluottamusmiehenä ja vastaan tiimimme kehitystavoitteista ja niiden toteutumisesta.

Suosikkituotteeni on Hiltin panosnaulain DX 460 ja erityisesti uudesta Huoltopalvelustamme on hienoa kertoa asiakkaille, koska se saa heidät aina yllättymään positiivisesti ja toteamaan ”Voiko tuo olla edes totta!”.

Aapo Ilola

Please enter alternative text here (optional)

Aloitin Hiltillä vuonna 2007 keskuvaraston työnjohtajana ja vuodesta 2008 lähtien olen toiminut huollon päällikkönä. Parasta Hiltillä on mielestäni yrityskulttuuri sekä ilmapiiri, joka motivoi tulemaan töihin joka päivä.

Luotsaan loistavaa tiimiä ja nautin heidän kanssaan työskentelystä paljon. Jokainen työpäivä alkaa yhteisellä aamupalaverilla, jolloin käymme läpi tulokset ja päivän tärkeimmät aiheet. Tämän jälkeen työpäiväni täyttyy sähköposteista ja puhelinpalavereista sekä erilaisista projekteista, joilla saan kehitettyä toimintaamme entisestään.

Suosikkituotteeni on ehdottomasti uusi BX 3 akkunaulain! Se on täysin uudenlainen työkalu Hiltin tuoteportfoliossa ja se on osoittautunut erittäin luotettavaksi laitteeksi, jonka huollon tarve on todella vähäinen. Hiltin piikkaus- ja kombikoneet ovat asiakkaiden mieleen ja olen kuullut paljon hyvää myös insinööripalveluistamme.

Matias Järnefelt

Please enter alternative text here (optional)

Aloitin 2013 Englannissa Hiltin myyntijohtajana ja sen jälkeen siirryin Suomeen toimitusjohtajaksi vuodesta 2015 alkaen. Pidän Hiltissä erityisesti siitä, että voin olla ylpeä yrityksestä, jossa työskentelen.

Työssäni on parasta se, että iso osa rooliani liittyy ihmisten kehittämiseen ja sen tukemiseen, että he voivat olla mahdollisimman menestyksekkäitä tehtävissään. Me Hiltillä uskomme, että kun työntekijämme kehittyvät myös yrityksemme kehittyy.

Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia tehtäväkentän laajuuden vuoksi, mutta pyrin priorisoimaan kolmea asiaa:
1) asiakkaiden tapaamista, oppiakseni miten voimme olla heille parempia kumppaneita,
2) aikaa Hiltiläisten kanssa, saadakseni heidän näkemyksen kehitysmahdollisuuksistamme
3) suuntamme kirkastamista.

Suosikkipalveluni on kalustonhallintaratkaisumme ON!Track.
Asiakkaillamme sitoutuu huomattavia pääomia laitteisiin ja materiaaleihin, ja usein niiden hallinnointi on tehotonta ja työlästä. ON!Track helpottaa tätä hallinnointia sekä tuo asiakkaillemme merkittäviä tuottavuushyötyjä. Ehkäpä eniten positiivista palautetta saan asiakkailtamme erinomaisesti toimivasta huoltopalvelustamme.

Harri Koskinen

Please enter alternative text here (optional)

Olen työskennellyt 2 vuotta Hiltillä kenttäinsinöörinä ja parasta työssäni on liikkuvuus, vapaus suunnitella oma työni ja mahdollisuus auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja teknisiin ongelmiin.

Jokainen työpäivä on erilainen, mutta yleensä niihin sisältyy yhteistyötä asiakkaan kanssa joko toimistolla tai työmaalla tarjoten heille teknistä tukea.

Hiltin tuotteista ehdoton suosikkini on vetokoelaite! Vetokokeella pystymme todistamaan, kuinka paljon ankkurointituotteemme oikesti kestävät ja se saa aina asiakkaan suun loksahtamaan auki

ANNE TIKKANEN

Please enter alternative text here (optional)

Aloitin Hiltillä vuonna 2005 Hiltin myymälässä ja 2011 siirryin tekniseksi myyjäksi kentälle. Tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki ovat minulle tärkeitä asioita sekä laadukkaat tuotteet ja brändi luovat hienon pohjan työnteolle.

Parasta työssäni on asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen ja onnistumisen fiilis kaupanteossa. Jokainen päivä on erilainen ja vaikka työpäivä on etukäteen suunniteltu, vastaan tulee aina paljon erikoisia ja nopeaa reagointia vaativia tilanteita. On hienoa tavata paljon erilaisia ihmisiä ja huomata, että kaikesta selviää oikealla asenteella ja hyvällä huumorintajulla.

Suosikkituotteeni on DX 460 -panosnaulain ja asiakkailta saan aina paljon hyvää palautetta lasereista ja piikkareista.

Mikko Nurmi

Please enter alternative text here (optional)

Tulin kesätöihin Hiltille 15 vuotta sitten ja täytyy todeta, että parhaalla on mukava olla töissä.

Vastaan Hiltin palokatkotuotteista ja toimin suoraan loppukäyttäjien sekä Hilti insinöörien ja myyntitiimien kanssa, joten työni on erittäin monipuolista ja haastavaa. Hiltin palokatkotuotteet ovat teknisesti ylivertaisia ja monipuolisia, joten tuotteiden parissa on erittäin mukava työskennellä.

Työni koostuu asiakkaiden tapaamisesta, koulutusten pitämisestä, tuotteisiin liittyvistä teknisistä asioista sekä uusien tuotteiden lanseeraamisesta. Olen myös aktiivisesti yhteydessä Hiltin globaaliin tiimiin, jotta voimme yhdessä kehittää entistä parempia tuotteita ja palveluita.

Mielenkiintoisimpia työtehtäviä ovat ongelmat työmailla, joissa ongelmat ovat yleensä hyvin moninaisia johtuen kohteen teknisistä ratkaisuista sekä työmaan erikoisvaateista. Suosikki tuotteeni on juuri lanseerattu valuun jätettävä putkipalokatko CFS-CID, joka vastaa työmaiden ongelmiin tiukojen aikataulujen kanssa. Tuotteella on tyypilliseen
Hilti -tapaan erittäin laaja ETA-hyväksyntä, joka tekee tuotteen käytöstä sujuvaa ja ennenkaikkea turvallista!

JUHANI FARIN

Please enter alternative text here (optional)

Olen työskennellyt Hiltillä 2,5 vuotta, ensin Hilti Myymälässä sitten Account Managerina ja nyt Service & Software specialistina. Työssäni parasta on vapaus suunnitella omat työpäiväni ja kehittää omaa työtehtävääni.  Selkeät tavoitteet, motivoituneet kollegat ja tarjoamamme innovatiiset ratkaisut tarjoavat äärimmäisen inspiroivan työympäristön. Tämän parempaa motivaattoria jaksamiseen ja kehittymiseen saa hakea.

On vaikea määritellä tyypillinen työpäiväni, sillä jokainen päivä on niin erilainen ja se on rikkaus. Service & Software specialistina saan työskennellä Hiltin keihäänkärkiratkaisujen parissa. Päiviini kuuluu myyntiedustajien coachaamista, paljon asiakastapaamisia, ohjelmistojen käyttöönoton suunnittelua ja toteutusta sekä asiakkaan henkilökunnan koulutustilaisuuksia. Suosikkipalveluni on Hiltin On!Track kalustonhallintaratkaisu. Wau-kokemukset, joita palvelua käyttävät asiakkaat kertovat kokeneensa ovat työni suola.

Digitalisaatio tekee varovaista tuloaan perinteikkäälle alalle ja on äärimmäisen mielenkiintoista olla osa tätä digitaalista kehityksen aaltoa, joka muokkaa rakennusalan tulevaisuutta.

Jaa

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä