OIKEAN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄN VALITSEMINEN

Hiltin betoniskannerit ja akkutoimiset tunnistusjärjestelmät

Hilti tarjoaa valikoiman tunnistusjärjestelmiä piilossa olevien harjaterästen, putkien, jännitteenalaisten johtojen ja muiden betoniin ja pohjamateriaaleihin upotettujen kohteiden paikantamiseen.

Tämä riippuu sovelluksesta – halusitpa sitten paikantaa harjateräksen, jännitteenalaisen johdon tai skannata laajaa rakennetta.

Akkutoimisten Hilti-tunnistusjärjestelmien avulla voit suorittaa rikkomattomia testejä ja ehkäistä osumat ennen poraamista, timanttiporaamista, katkaisua tai sahaamista.

PIKALINKIT

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Hilti PS 50 Multitunnistin

Hilti PS 50 Multitunnistin löytää harjateräkset, metalli- ja muoviputket, jännitteiset johtimet, kaapelit ja puun useista eri pohjamateriaaleista jopa 15 cm:n syvyydeltä.

Lue lisää

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä on suunniteltu löytämään betoirakenteiden harjateräkset ja arvioimaan sekä niiden koko että betonikuoren vahvuus.

Lue lisää

HILTI PS 1000 X-SCAN -TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Tarkoitettu laajojen alueiden skannaukseen ja metallisten sekä ei-metallisten kohteiden, myös jännitteisten johtojen paikantamiseen, kun ne sijaitsevat pohjamateriaalien useissa kerroksissa enintään 30 cm syvyydessä.

Lisätietoa

HILTI PX 10 -KOHDISTIMEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Näyttää poraustavan ja -kohdan. Se auttaa paikantamaan poranreiän ulostulokohdat - se mittaa lisäksi pohjamateriaalin paksuuden porauspituuden ja -kulmien laskemiseksi.

Lisätietoa

HILTIN TUNNISTUSVÄLINEIDEN AINUTKERTAISET OMINAISUUDET

Valikoimamme tunnistusjärjestelmät ovat akkutoimisia, iskun- ja vedenkestäviä sekä pölyltä suojattuja. Ne tarjoavat reaaliaikaiset tulokset työkohteen merkitsemiseksi skannauksen aikana.

Hilti tarjoaa myös PROFIS-tunnistusohjelmiston skannaustietojen tarkempaan analysointiin, raporttien tulostamiseen, skannaustietojen arkistoimiseen sekä niiden viemiseksi muihin CAD-ohjelmistosovelluksiin.

PYYDÄ ILMAINEN ESITTELY PAIKAN PÄÄLLÄ

Ota yhteyttä paikalliseen Hilti-tiimiin ja pyydä ilmaista esittelyä tai lisätietoa. Autamme mielellämme työmaalla, internetin kautta ja puhelimitse.

Jaa