OIKEAN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄN VALITSEMINEN

Hiltin betoniskannerit ja akkutoimiset tunnistusjärjestelmät

Hilti tarjoaa valikoiman tunnistusjärjestelmiä piilossa olevien harjaterästen, putkien, jännitteenalaisten johtojen ja muiden betoniin ja pohjamateriaaleihin upotettujen kohteiden paikantamiseen.

Tämä riippuu sovelluksesta – halusitpa sitten paikantaa harjateräksen, jännitteenalaisen johdon tai skannata laajaa rakennetta.

Akkutoimisten Hilti-tunnistusjärjestelmien avulla voit suorittaa rikkomattomia testejä ja ehkäistä osumat ennen poraamista, timanttiporaamista, katkaisua tai sahaamista.

PIKALINKIT

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Hilti PS 50 Multidetector

Hilti PS 50 Multitunnistin

Hilti PS 50 Multitunnistin löytää harjateräkset, metalli- ja muoviputket, jännitteiset johtimet, kaapelit ja puun useista eri pohjamateriaaleista jopa 15 cm:n syvyydeltä.

Lue lisää
Hilti PS 250 Ferroscan detection system

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä on suunniteltu löytämään betoirakenteiden harjateräkset ja arvioimaan sekä niiden koko että betonikuoren vahvuus.

Lue lisää
Hilti PS 1000 X-Scan detection system

HILTI PS 1000 X-SCAN -TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Tarkoitettu laajojen alueiden skannaukseen ja metallisten sekä ei-metallisten kohteiden, myös jännitteisten johtojen paikantamiseen, kun ne sijaitsevat pohjamateriaalien useissa kerroksissa enintään 30 cm syvyydessä.

Lisätietoa
Hilti PX 10 Transpointer detection system

HILTI PX 10 -KOHDISTIMEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Näyttää poraustavan ja -kohdan. Se auttaa paikantamaan poranreiän ulostulokohdat - se mittaa lisäksi pohjamateriaalin paksuuden porauspituuden ja -kulmien laskemiseksi.

Lisätietoa

HILTIN TUNNISTUSVÄLINEIDEN AINUTKERTAISET OMINAISUUDET

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Valikoimamme tunnistusjärjestelmät ovat akkutoimisia, iskun- ja vedenkestäviä sekä pölyltä suojattuja. Ne tarjoavat reaaliaikaiset tulokset työkohteen merkitsemiseksi skannauksen aikana.

Hilti tarjoaa myös PROFIS-tunnistusohjelmiston skannaustietojen tarkempaan analysointiin, raporttien tulostamiseen, skannaustietojen arkistoimiseen sekä niiden viemiseksi muihin CAD-ohjelmistosovelluksiin.

PYYDÄ ILMAINEN ESITTELY PAIKAN PÄÄLLÄ

Ota yhteyttä paikalliseen Hilti-tiimiin ja pyydä ilmaista esittelyä tai lisätietoa. Autamme mielellämme työmaalla, internetin kautta ja puhelimitse.

Jaa