SKANNERI PIILEVIEN HARJATERÄSTEN ETSIMISEEN BETONISTA

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä

Hilti PS 250 Ferroscan detection system

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä on suunniteltu löytämään betoirakenteiden harjateräkset ja arvioimaan sekä niiden koko että betonikuoren vahvuus.

Se on ainetta rikkomaton tapa suorittaa rakenteellisia tarkastuksia.

Se voi mitata suuria alueita ja pitkiä seiniä, mistä on hyötyä erityisesti skannattaessa betonilaattoja, siltoja ja tunneleita.

Näet reaaliaikaiset 2D- ja 3D-tulokset helposti Ferroscan-järjestelmän suuriresoluutioiselta väritabletilta.

Voit myös tallentaa skannausdatan ja viedä sen myöhemmin tietokoneelle Hilti PROFIS Detection ja Ferroscan Map -ohjelmistojemme avulla. Siten voit suorittaa lisäanalyyseja, tulostaa raportteja, arkistoida dataa ja integroida skannausdatan muihin CAD-ohjelmistojen sovelluksiin.

Hilti PS 250 Ferroscan -tunnistusjärjestelmä on ainetta rikkomaton menetelmä, jonka avulla voit tarkistaa rakenteen ennen poraamista, timanttiporaamista, -leikkaamista tai -sahaamista. Sen avulla vältät osumat putkiin, tärkeisiin metallirakenteisiin tai johtimiin.

PS 250 FERROSCANIN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Hilti PS 200 Ferroscan detection system
  • Skannaa suuretkin betonialueet nopeasti ja helposti – jopa 45 x 45 metriä
  • Löytää raudoitukset ja arvioi harjaterästen koon
  • Näyttää betonikannen tarkan syvyyden ja harjateräksien mitat jopa 10 cm:n syvyydeltä
  • Tallentaa skannatut tiedot jopa 30 metrin pituudelta
  • Näyttää selkeän 2D- ja 3D-kuvan suuriresoluutoisella PSA 200 -näytöllä, jotta voit tehdä välittömän analyysin työmaalla
  • Tallentaa äänimuistiinpanoja työmaalla, mikä helpottaa skannaustietojen tarkempaa analysointia kannettavalla tai pöytätietokoneella
  • Kun yhdistät tuotteen Hilti PROFIS Detection- ja Ferroscan Map -ohjelmistoihin, voit analysoida skannaustietoja tarkemmin, tulostaa raportteja, arkistoida skannaustietoja ja integroida niitä muihin CAD-ohjelmistosovelluksiin

 

PS 250 FERROSCANIN TYYPILLISET KÄYTTÖKOHTEET

  • Raudoituksen etsiminen ja analysointi hyväksyntätarkastuksia varten, rakennuksen käyttötarkoituksen muuttuminen tai harjateräsliitokset
  • Betonilaatan arviointi suurilla alueilla rakenteellista korjausta, hyväksyntätestejä ja laadunvalvontaa varten
  • Estetään osuminen raudoituksiin rakentamisen aikana, jolloin vältetään mahdolliset kalliit ja aikaa vievät korjaukset

LIITTYVÄT OHJELMISTOT

KYSY INSINÖÖRILTÄ

ERILAISET SKANNAUSTILAT

Kuvaskannaus – etsi raudoitukset, arvioi niiden koko ja betonikannen syvyys

Kuvaskannaus-tilan avulla voit selvittää harjateräksen sijainnin ja koon sekä betonipinnan syvyyden jopa 10 cm:iin saakka. Näin voit arvioida kuormituskapasiteetin ja estää raudoituksen rakenteelliset vauriot.

Lohkoskannaus – arvioi raudoituksen rakenne

Lohkoskannaus tarjoaa yleiskuvan raudoituksen rakenteesta jopa 180 x 180 cm:n alueella. Kuvaskannauksen tavoin se myös havaitsee raudoituksen sijainnin ja koon sekä betonikannen syvyyden.

Pikaskannaus – skannaa pitkät alueet yhdellä kertaa

Pikaskannauksella voit skannata jopa 30 metrin pituisen alueen yhdellä kertaa ja tallentaa betonikannen syvyyden ylimmässä kerroksessa. Näistä tiedoista on hyötyä erityisesti siltojen ja tunneleiden yhteydessä, jolloin betonipinnan minimisyvyys on kriittinen tieto ja tietoja tarvitaan laadunvalvonnan dokumentointiin.

PYYDÄ ILMAISTA ESITTELYÄ PAIKAN PÄÄLLÄ

Ota yhteyttä paikalliseen Hilti toimipisteeseesi ja pyydä ilmaista esittelyä tai kysy lisätietoja. Autamme mielellämme paikan päällä, verkossa tai puhelimessa.

Jaa