TYYPILLISET MODULAARISET KANNAKOINTIJÄRJESTELMÄT

Putkistot, lämmitys- ja ilmanvaihtojestelmät

Tarjoamme laajan valikoiman modulaarisia kannakointijärjestelmiä tyypillisiin sovelluksiin, joihin kuuluvat mm. putkituet, kaapelihyllyt, putkikanavat, sähköpaneelien laatikot, suojat ja yläpuolella olevat lääkinnälliset valojärjestelmät.

Kaikki tuotteemme sopivat tehokkaaseen ja joustavaan käyttöön työmaalla.

Hilti MQ modular support system for medium-heavy duty applications

PUTKISTOT

Tarjoamme monia ratkaisuja putkitukijärjestelmiin. Määritä projektiisi sopivin ratkaisu

Lisätietoa
Hilti heating applications fixed point slider MFP

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Hiltin modulaarinen järjestelmä tarjoaa yhdessä kiintopisteiden, liukukappaleiden, valssien ja oikeaoppisen aksiaalisen ohjauksen kanssa turvallisen ja luotettavan ratkaisun järjestelmiin, joissa esiintyy lämpölaajenemista.

Lisätietoa
ILMANVAIHTOSOVELLUKSET

ILMANVAIHTOSOVELLUKSET

Tarjoamme täydellisen ratkaisun ilmanvaihtojärjestelmiin - ilmakanavien putkenpitimistä monimutkaisiin kattojen kehysmalleihin. Modulaarinen Hilti-järjestelmämme tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon hitsaamiselle, se on lisäksi helposti käsiteltävä, joustava ja kevyt.

Lisätietoa
KIINTEIDEN SAIRAALALAITTEIDEN ASENNUSRATKAISUT

KIINTEIDEN SAIRAALALAITTEIDEN ASENNUSRATKAISUT

Hiltin kiinteiden sairaalalaitteiden asennusjärjestelmä tarjoaa helpon ja muuntojoustavan ratkaisun kiinteiden sairaalalaitteiden ripustuksiin ilman muutoksia taloteknisiin asennuksiin. Muuntojoustavilla ratkaisuilla laitteiden siirroista ja vaihdoista aiheutuvat operaatiotilojen käyttökatkokset ja häiriöt jäävät vähäisiksi.

Lue lisää