Kattava suunnittelu- ohjelmisto ankkurointiin

Maksimoi tuottavuutesi suunnittelemalla teräksen ja betonin liitännät kokonaisuutena

PROFIS Engineering Suite -paketin avulla selviät helposti monimutkaisimmista ja haastavimmistakin ankkurointiprojekteista. Huippuohjelmisto hoitaa erilaisia teräksen ja betonin liitoksia koskevat laskelmat ja analyysit aina pohjamateriaaleista, teräslevyistä ja ankkureista hitsaukseen ja jäykisteisiin helposti toistaen ja kattavan dokumentaation avulla – kaikki yhdellä pilvipohjaisella työkalulla.

Maksimoi tuottavuutesi kattavimmalla ankkurisuunnitteluohjelmistollamme

PROFIS ENGINEERING SUITE-ohjelmiston edut:

Eurocodes

Eurokoodin mukainen

PROFIS Engineering on EN 1992-4 standardin mukainen. Uusi standardi konsolidoi, päivittää ja korvaa vanhemmat tekniset vaatimukset (esim. ETAG001, TRO29) kiinnitysten suunnittelulle.

Lataa tästä saadaksesi lisätietoja
Vähentää suunnitteluaikaa

Vähentää suunnitteluaikaa

Yhdistää ankkurien ja pohjalevyjen mitoitukset ja vähentää suunnittelun kokonaisaikaa.

Parantaa tarkkuutta

Parantaa tarkkuutta

Varmistaa, että suunnitelmat ovat oikein heti ensimmäisellä kerralla. Automaattiset kuormituksien siirrot, samanaikainen useiden kuormitusyhdistelmien prosessointi ja BIM/CAD-mallien luonti auttavat vähentämään virheitä ja uudelleenkäsittelyä.

Lisää tehokkuutta

Lisää tehokkuutta

Integroitu tiedonjako yhdessä alustassa takaa jokaiselle sidosryhmälle välittömän pääsyn uusimpiin suunnittelutiedostoihin ja raportteihin. Tämä auttaa parantamaan läpinäkyvyyttä, estämään viestinnän pattitilanteita ja lisäämään tehokkuutta.

Kaikki mitä tarvitset - yhdessä ankkuroinninsuunnitteluohjelmistossa

Betonin, muurauksen ja betonipäällysteisen metallin ankkurointimahdollisuudet helpottavat koko työn suorittamista yhdellä yksinkertaisella ohjelmistolla.

Kattava laskenta

Betonin ja muurauksen ankkurointimahdollisuudet helpottavat koko sovelluksen suunnittelua yhdellä yksinkertaisella ohjelmistolla.
 

Integroitu pilvipohjainen alusta auttaa sidosryhmiä pysymään ajan tasalla. Se tarkoittaa myös, että pääset käsiksi suunnitelmiisi kaikilta laitteilta missä tahansa.

Pilvipohjainen alusta

Integroitu pilvipohjainen alusta auttaa sidosryhmiä pysymään ajan tasalla. Se tarkoittaa myös, että pääset käsiksi suunnitelmiisi kaikilta laitteilta missä tahansa, myös liikkeellä ollessasi.

Hyvä yhteensopivuus

Hyvä yhteensopivuus

Hyvä yhteensopivuus ja helppo tiedonsiirto rakenneohjelmistoista (esim. ETABS, ROBOT, DLUBAL ja RISA) useiden kuormayhdistelmien tuomiseksi. Sekä mutkaton export-toiminnallisuus mallinnusohjelmistoihin (esim. TEKLA) 3D-rakennemallien luomiseen ja hallintaan ilman uudelleen työstöä ja sekaantumiseen vaaraa. 

Miksi kannattaa päivittää Profis Engineering Suite -ohjelmistoon?

PROFIS Anchor 2 oli julkaisuhetkellään huippuohjelmisto. Ala on sen jälkeen kuitenkin kehittynyt merkittävästi sekä standardikäytäntöjen että teknologian osalta. Tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa olemme kehittäneet uuden PROFIS Engineering -ohjelmistokokonaisuuden, joka pitää sisällään ilmaisen PROFIS Engineering Standardin sekä maksullisen PROFIS Engineering Premiumin. Ohjelmiston avulla voidaan suunnitella teräksen ja betonin liitokset kokonaisuutena, mikä säästää aikaa ja rahaa sekä molemmissa versioissa suunnittelu tehdään uusimman Eurokoodi 2 osa 4 (EN 1992-4) mukaisesti. 

  • PROFIS Engineering Premium yhdistää asennettujen ankkurien ja pohjalevyjen suunnittelun ja analysoinnin yhdeksi pilvipohjaiseksi ohjelmistoksi, joka tarjoaa insinööreille vertaansa vailla olevia työnkulun parannuksia ja tuottavuushyötyjä arvioitaessa teräksen ja betonin liitoksia. Suunnittelijat voivat myös vähentää omaa suunnitteluun kuluvaa aikaa PROFIS Engineering Suite -sovelluksen BIM/CAD-export toiminnallisuudella sekä automaattisella kuormiensiirrolla rakenneanalyysiohjelmistosta.
  • PROFIS Engineering Standard - myös pilvipohjainen - pohjautuu edeltäjäänsä (PROFIS Anchor) ja mahdollistaa jälkiasennettujen ankkureiden suunnittelun. Ohjelma on saatavilla ilmaiseksi. 

Valitse juuri sinulle sopiva PROFIS Engineering Suite -ohjelmistolisenssi

PROFIS Engineering Standard

PROFIS Engineering Standard

  • PROFIS Engineering Standard - myös pilvipohjainen - pohjautuu edeltäjäänsä (PROFIS Anchor) ja mahdollistaa jälkiasennettujen ankkureiden suunnittelun. Ohjelma on saatavilla ilmaiseksi. 
  • Ilmainen käyttää 30 päivän kokeilujakson jälkeen
Aloita heti
Stand-alone licence

PROFIS Engineering Premium: Yksittäinen lisenssi - hyvä yksittäisille suunnittelijoille

  • 1–4 käyttäjää
  • Vain yksi nimetty käyttäjä kerralla lisenssiä kohden 
  • 220e/vuosi 

Osta nyt >

Aloita ilmainen kokeilu
Floating licence

PROFIS Engineering Premium: Kelluva lisenssi - parasta keskisuurille yrityksille

  • Monia eri käyttäjiä perusominaisuuksille 
  • Vain yksi käyttäjä kerrallaan Premium-ominaisuuksille
  • 330e / vuosi

Osta nyt >

Aloita ilmainen kokeilu
Suunnittelutuki

Tekninen tuki

Hiltin insinöörit tukevat sinua puhelimitse, toimistolla tai työmaalla. Missä ikinä meitä tarvitsetkin. Hiltin insinöörit ovat aina tavoitettavissa yhdellä napsautuksella tai puhelulla, ja he pystyvät tarjoamaan toimivia ratkaisuja suunnitteluhaasteisiisi. Monenlaisten taustojensa ja kokemuksiensa ansiosta he pystyvät tukemaan sinua kaikissa yksityiskohdissa aina suunnittelusta asennukseen.

Ota yhteyttä
Hilti BIM/CAD library

Hilti BIM/CAD-kirjasto

Hiltin laaja BIM/CAD-kirjasto tarjoaa Hilti-tuotteita 2D- ja 3D-muodossa joko omassa kirjastossa tai AutoCAD-, Revit-, Tekla-, Dlubal-partnereidemme kanavissa. Näiden lisäksi objektit löytyvät mm. Bimobjectista sekä ProdLibistä.

Hilti BIM/CAD-kirjasto

Jaa