Palokatkojen ja muiden kohteiden dokumentointi

Hilti Documentation Manager

Hilti Firestop Documentation Manager

Palokatkojen ja muiden erilaisten kohteiden dokumentointi voi olla hyvin monimutkaista.
Aiheeseen liittyy paljon erilaisia vaatimuksia ja dokumentteja mukaan lukien teknisiä tietoja, hyväksyntäasiakirjoja, suunnitelmia ja asennusvalokuvia.

Hilti CFS-DM Documentation Manager auttaa pitämään nämä kaikki ajan tasalla.
Se on pilvipohjainen, joten voit jakaa projektisuunnitelmia ja -dokumentteja reaaliajassa tiimisi kanssa niin työmaalla kuin toimistossa – säästät aikaa, joka muuten kuluisi kokouksiin, sähköposteihin ja puheluihin.
Yksityiskohtaisten asennus- ja tarkastusraporttien koostaminen on CFS-DM Documentation Manager -sovelluksen avulla nopeata ja vaivatonta.

NOPEUTTAA PALOKATKOSOVELLUSKETJUA

Hilti Firestop Documentation Manager

Hilti Firestop Documentation Managerin tarkoituksena on nopeuttaa projektia ja auttaa säästämään aikaa. Voit käyttää sitä seuraaviin:

Palokatkojen ja muiden kohteiden dokumentointiin asennusten yhteydessä.

Kiinteistön elinkaaren aikainen palokatkojen ja muiden kohteiden hallinnointi. Asennukset, muutokset ja niiden sijainti pohjakuvassa – helpottaa kunnostuksia ja uusien palokatkojen asentamista.

• Asennuskuvat  osaksi dokumentaatiota suoraan älypuhelinsovelluksesta.

Monipuolisten raporttien luominen. CFS-DM Documentation Manager kokoaa nopeasti kattavat projektiraportit, jotka sisältävät kaikki tiedot: merkinnät pohjakuvaan, asennuskuvat, hyväksyntädokumentit sekä tiedot asennuksista, asentajista ja asennuspaikoista.

Hilti CFS-DM Documentation Manager -tilaajat voivat ladata iOS- tai Android-sovelluksen veloituksetta. Myös kaikki asentajat  ja aliurakoitsijat pystyvät lataamaan sovelluksen ilmaiseksi omaan päätelaiteeseensa.

Selkeää ja helppoa dokumentointia

Palokatkojen dokumentointi on nopeutunut selkeästi eikä paperisia pohjakuvia enää tarvita. Tilaajalle saadaan suoraan sähköinen PDF-raportti palokatkoista, josta ilmenee kaikki tarpeellinen tieto kuten esim. asennuspäivä, asentajan nimi, mitä tuotetta on käytetty ja minkä detaljikuvan mukaan kyseinen läpivienti on toteutetu sekä valokuva itse läpiviennistä. Tilaajan ja palokatkoasentajan on erittäin helppo seurata reaaliajassa mitä palokatkoja on jo tehty. Hiltin Documentation Managerin käytön ansiosta myös muut työvaiheet nopeutuvat ja esimerkiksi alaslaskukattotyöt voidaan aloittaa hyvin nopeasti.

Ari Haatainen
Palokatkoasiantuntija - Palokatko Haatainen Oy

Please enter alternative text here (optional)

LATAA CFS-DM DOCUMENTATION MANAGER -SOVELLUS

HILTIN TEKNINEN SUUNNITTELUPALVELU

Jos tarvitset suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille ankkurikiinnitysjärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä

VASTAAVAT TUNNISTEET

Hilti firestop documentation manager

Jaa