HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

3D-suunnitteluohjelmisto modulaarisille kannakointijärjestelmille

Hilti MEP Supports Button software

Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoihin tarkoitettu Hilti-Button on putki-, kaapelihylly- ja HVAC-kannakointien suunnittelutyökalu, jota käytetään kemian-, sähkö-, kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuuden rakennusprojekteissa. 

Se on saatavilla lisäkemoduulina yleisesti käytettyihin Aveva PDMS™- ja Intergraph Smart™3D -suunnitteluohjelmistoihin. 

Sen avulla tiimisi voi työskennellä yhdessä. Projektin suunnitelmat, materiaalilaskut, virtuaalitarkastelut, häiriötarkastukset ja rakennesuunnitelmat ovat kaikkien sen jäsenten käytettävissä. 

Näin työmaalla voidaan minimoida riskit ja tarvittavat muutokset.

MITÄ SMART™3D- JA PDMS™ -OHJELMISTOIHIN TARKOITETTU HILTI BUTTON TEKEE

Sujuvoittaa ja tiivistää tiimisi työntekoa

Voit käyttää Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistojen Hilti Buttonia suunnittelu-, hankinta- ja rakennusvaiheissa ja jakaa sen avulla tietoa ja aineistoja koko projektitiimille. 

Suunnittelu 

• Tunnistaa suunnitelmaasi sopivat ratkaisut – eli sen, mitkä Hilti-kannakoinnit sopivat suunnitelmaasi ja noudattavat sen teknisiä vaatimuksia. 

• Varmistaa turvallisuustason pysymisen korkeana – Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoille tarkoitettu Hilti Button perustuu Hiltin vuosien kokemukseen modulaaristen kannakointien suunnittelusta ja niiden tutkimuksesta. Se sisältää Instructions for Use (IFU) -ohjeet, jotka auttavat varmistamaan ohjelmistosuunnittelussa saman turvallisuus- ja rakennettavuustason kuin järjestelmäratkaisuissammekin. 

• Luo automaattisesti materiaaliluettelon sekä kaikki tiedot sisältävät piirustukset.

Hankinta 

• Ostaja voi seurata koko ajan, mitä eri projekteissa käytetään. 

• Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistojen Hilti Button luo automaattisesti materiaaliluettelon, mikä helpottaa tarvittavien Hilti-tuotteiden ostamista. 

Asennus 

• Saat teknisten vaatimusten mukaiset piirustukset,  joista näet selkeästi, mitä on asennettava ja minne.

 

DOWNLOADS

Jaa