LVIS-JÄRJESTELMIEN INSTALLAATIORATKAISUT

Innovatiiviset ratkaisut LVIS-toimialojen tarpeisiin

LVIS-suunnittelijoille voi olla joskus vaikeaa löytää kaikki tarvittavat materiaalit yhdestä paikasta. Tätä varten olemme koonneet yleisimmät suunnittelijoiden tarvitsemat materiaalit yhteen paikkaan.

PUTKISTORATKAISUT

Hiltillä on monipuolinen valikoima putkien kannakointijärjestelmiä, jotka vastaavat hyvin suunnittelu- ja asennustarpeisiinne.

Lue lisää

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Hiltin modulaariset kannakointijärjestelmät tarjoavat yhdessä kiinto- ja ohjauspisteiden kanssa turvallisen ja luotettavan ratkaisun järjestelmiin, joissa esiintyy lämpölaajenemista.

Lue lisää

ILMANVAIHTORATKAISUT

Tarjoamme kattavasti ratkaisuja ilmanvaihtojärjestelmiin, IV-kanavien pitimistä aina haastavampiin yhteiskannakointeihin. Modulaariset kannakointijärjestelmämme tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon hitsaamiselle, ja ne ovat lisäksi helposti käsiteltäviä, joustavia ja kevyitä.

Lue lisää

LVI-JÄRJESTELMIEN ANKKUROINTI

Laaja valikoima esi- ja jälkiasenteisia kiinnitysratkaisuja.

Lue lisää

VALUKISKOT

Valukiskojärjestelmien suunnittelu erittäin vaativiin olosuhteisiin, esimerkkeinä julkisivujen kiinnittäminen korkeisiin rakennuksiin tai hissien asentaminen.

Lue lisää

HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL -OHJELMISTO

Hilti PROFIS Anchor Channel -suunnitteluohjelmistolla suunnittelet valukiskot nopeasti ja luotettavasti. Se kattaa kansainväliset vaatimukset (mm. ACI, EOTA, CEN, SA-TS101) tai voit käyttää Hiltin omia suunnittelumenetelmiä

Lue lisää

PUTKILÄPIVIENTIEN PALOKATKOT

Innovatiiviset tehdasvalmisteiset ratkaisut kaikkiin LVIS-asennuksiin.

Lue lisää

SÄHKÖLÄPIVIENTIEN PALOKATKOT

Joustavat ratkaisut yksittäisiin kaapeleihin, kaapelinippuihin, kaapelihyllyihin ja sähkökanaviin paloluokitelluissa seinissä ja lattioissa.

Lue lisää

FIRESTOP DOCUMENTATION MANAGER -SOVELLUS

Hallitse kaikkia palokatkokuvia, suunnitelmia, hyväksyntöjä ja muita asiakirjoja yhdessä paikassa. Dokumentoi tarkastukset nopeasti ja laadukkaasti ja jaa ne reaaliajassa tiimisi kanssa sekä toimistossa että työmaalla.

Lue lisää

Jaa