Hilti yhteistyössä vuokraamoiden kanssa

Emme vuokraa, me autamme teitä vuokraamaan

We don't hire, we help you hire

60 VUODEN YHTEISTYÖ VUOKRAAMOIDEN KANSSA

Me Hiltillä ymmärrämme yhteistyösuhteen tärkeyden työkaluja vuokraaviin asiakkaisiimme

INNOVAATIOITA TYÖKALUVUOKRAAMOILLE

Tiivis yhteistyömme työkaluja vuokraavien yritysten kanssa on jatkunut jo 60 vuotta. Työkalujen vuokraaminen tehostaa työmaiden toimintaa, koska on monia syitä, miksi laitteen vuokraus on järkevää loppukäyttäjälle. Kuten esimerkiksi erikoissovellukset, kysyntäpiikit, aikataulut yms. Laitteiston vuokraus tietyksi ajaksi voi olla kustannustehokkaampaa kuin saman laitteen ostaminen omaksi.

Me Hiltillä ymmärrämme laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden tärkeyden liiketoimintasi kannalta. Olipa projektisi pieni tai suuri, tarjoamme tarpeisiisi sopivia innovatiivisia työkaluja.

Vuokraamotoimintaan erikoistuneet Account Managerimme antavat opastusta ja koulutusta tuotteisiin, sovelluksiin ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Innovatiiviset palvelumme sekä huipputeknologia yhdessä Hiltin Huoltopalvelun kanssa tarjoavat ratkaisuja, joilla parannat laitteiden saatavuutta, saavutat kustannussäästöjä ja kasvatat tuottoja.

 

Hiltin palvelut käytettävissänne

Hilti Tool Service
1 / 3
Huoltopalvelu - 3 päivää tai ilmainen -palvelu Hiltin työkaluille

Aina kun ostat Hilti työkalun, saat enemmän kuin pelkän työkalun. Mukana tulee myös huippunopea Hilti Huoltopalvelu. Korjaamme ja puhdistamme Hilti työkalusi 3 päivässä, tai korjaus on sinulle ilmainen. Korjaamme ja puhdistamme työkalusi 3 päivässä tai korjaus on sinulle ilmainen.

Hilti Työkalupalvelu - anna meidän hallita työkalujasi, niin sinä voit keskittyä työhösi.
2 / 3
Hilti Työkalupalvelu - anna meidän hallita työkalujasi, niin sinä voit keskittyä työhösi.

Valitessasi Hilti Työkalupalvelun, kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki työkaluista aiheutuvat kustannukset, mukaan lukien huollot ja korjaukset. Se yksinkertaistaa budjetointia ja helpottaa työkalujen hallintaa, eikä työkaluista aiheudu yllättäviä kustannuksia. Kaikki Työkalupalvelun piirissä olevat koneet vaihdetaan säännöllisin väliajoin uusimman sukupolven työkaluihin kalliiden seisokkien välttämiseksi. Työkalupalvelu on 3 - 5 vuoden pituinen sopimus, ei vuokrauspalvelu.

Hilti työkalujen vuokrauskumppanit tarjoavat laajan valikoiman Hiltin työkaluja ja tarvikkeita.
3 / 3
Hilti työkalujen vuokrauskumppanit tarjoavat laajan valikoiman Hiltin työkaluja ja tarvikkeita.

On monia syitä, miksi vuokraus saattaa olla paras ratkaisu loppukäyttäjälle: erikoissovellukset, kysyntäpiikit, aikataulu, kustannukset yms. Laitteiston vuokraus tietyksi ajaksi voi olla kustannustehokkaampaa kuin saman laitteen ostaminen omaksi. Tämä tarkoittaa myös, että saat käyttöösi uusimman mallin, ja jos työkalu hajoaa, vuokraava yritys korvaa työkalun, mikäli vaurio ei johdu virheellisestä käytöstä tai laiminlyönnistä käyttäjän puolelta.

Koko maan kattava asiantuntijoiden verkosto

Please enter alternative text here (optional)

Hiltin Tool Hire Specialisteilla on käytössään uusimmat CRM-järjestelmät, jotka antavat meille mahdollisuuden ymmärtää konevuokrausalan tarpeet.

Työkalujen vuokrausasiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka luovat kysyntää vuokrauskumppaneidemme palveluille sisäisesti ja ulkoisesti. Tämän palvelun tukena ovat kattava koulutus, tuote-esittelyt, huollon tuki ja opastus. Lisäksi tiimimme tukee asiakastapahtumia esittelyautoillamme, joka sisältävät monipuolisesti erilaisia työkaluja.

• Käymme yli 300 toimipisteessä kuukausittain.

• Suoramyyntiorganisaatiomme pystyvät luomaan asiakasvirtaa vuokraamopisteisiin

• Asiakastilaisuuksienne tukena ovat erityissuunnitellut pakettiautomme, joiden avulla voimme tarjota korkeatasoista koulutusta.

Please enter alternative text here (optional)
Parasta mahdollista palvelua Hiltin huollosta.
  • Moderni huoltokeskus Vantaalla toimii tuotantotehtaan tavoin tuottavuuden parantamiseksi.
  • Erikoistuneet teknikot ja työkalutyypittäin segmentoidut laitteet työkalujen nopeaan kokoamiseen ja purkamiseen.
  • Vuonna 2016 huolsimme 36 000 työkalua keskimäärin 3 päivässä. Kosketusnäyttötekniikkaan perustuvat ohjelmistot, jotka tuottavat nopean diagnoosin sekä automatisoidut varaosaennusteet ja -toimitukset.

Lue lisää

Jaa