Hilti ON!Track asset management

Jatka työskentelyä, pysy tuottavana, valitse ON!Track

ON!Track –kalustonhallintaratkaisu

ON!Track -kalustonhallintaratkaisun ansiosta olet täysin selvillä siitä, mitä laitteita sinulla on, missä ne sijaitsevat, kuka niitä käyttää, ja milloin ne tarvitsevat huoltoa. Näiden tärkeiden tietojen avulla saat kalustosi tehokkaasti sinne, missä sitä tarvitaan, jolloin työmaasi pysyy aikataulussa ja tuottavana.

Lisätiedot

90 h

kuluu etsintään
Työmailla kuluu keskimäärin 90 tuntia kuukaudessa laitteiden etsintään.

65 %

asiakkaista ongelmia seurannassa
65 prosentilla asiakkaista on vaikeuksia pysyä ajan tasalla tarvittavista sertifikaateista ja huoltopäivämääristä.

10,000

hukkaan vuosittain
Joka kuukausi menee hukkaan keskimäärin 6 laitetta, mikä tarkoittaa jopa 10,000 € vuodessa

Kuinka ON!Track toimii?

ON!Track kalustonhallintaratkaisussa tarroitettu kalusto yhdistettynä pilvipohjaiseen ohjelmistoon antaa teille koko ajan täyden näkyvyyden kalustoonne.


Sen avulla seuraatte myös esimerkiksi huoltoja, sertifikaatteja ja hallinnoitte teille tärkeitä seurattavia asioita. Täysin läpinäkyvästi.  

Please enter alternative text here (optional)

ON!track ratkaisun yleiskatsaus

alt text

•Laitteet: kestävät viivakooditarrat – voidaan käyttää kaikissa työkaluissa, joita haluat seurata (ei yksinomaan Hiltin) 

 •Palvelu: konsultointi paikan päällä, räätälöidyn ratkaisun kehittäminen, perusteellinen käyttöönotto sisältäen tietojen siirron ja tunnistetarrat, koulutus paikan päällä (luokkansa paras), ilmainen asiakastuki

•Ohjelmisto: helppokäyttöinen, pilvipohjainen ja ilmainen älypuhelinsovellus (iOS ja Android), rajoittamaton käyttäjämäärä.

Neljä helppoa vaihetta tehokkaaseen kalustonhallintaan

VAIHE 1: Konsultointi ja nykyisen tilanteen kartoittaminen

Uuden kalustonhallintajärjestelmän käyttöönotto on suuri päätös yrityksille. Hilti tukee teitä tämän prosessin ajan ja myös järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Suoritamme aluksi kattavan analyysin yrityksenne prosesseista ja nykyisistä laitteista.

Pyydä esittelyä
VAIHE 2: Räätälöidyn ratkaisun kehittäminen

Te päätätte työntekijät, jotka saavat rekisteröidä ja käsitellä laitteita järjestelmässä. Yhdessä ohjelmistotiimimme kanssa mukautatte ON!Track-tilinne liiketoimintanne yksilölllisiin vaatimuksiin.

Pyydä esittelyä
VAIHE 3: ON!Track-palvelun käyttöönotto yrityksessä

Hiltin käyttöönottotiimi auttaa teitä merkitsemään kaikki laitteet rakennusteollisuuden käyttöön tarkoitetuilla, viivakoodilla varustetuilla tunnistetarroilla ja rekisteröimään ne sitten järjestelmäänne.

Pyydä esittelyä
VAIHE 4: Koulutus & Tuki

Hilti ON!Track -spesialistit suorittavat kattavan koulutuksen, niin että osaatte yhdessä työntekijöidenne kanssa käyttää kaikkia ON!Track -verkko- ja mobiilisovelluksen toimintoja ja hyödyntää ne parhaiten.

Pyydä esittelyä

KATSO, MITEN ON!TRACK TOIMII OY RAKENNUSPARTIOSSA

Rakennuspartio lähti ensimmäisten suomalaisten rakennusyritysten mukaan palveluun. Yhtiön aluejohtaja Tom Klami vakuuttaa tyytyväisyyttään, myös siksi että avoimeen järjestelmään voidaan liittää minkä tahansa valmistajan laite. - Aikaisemmin työmaiden edetessä paikalle saattoi jäädä paljon kalustoa, jota kyseisessä kohteessa ei enää tarvittu ja jonka olemassaolosta tai olinpaikasta ei ollut tietoa. Kalustohallinnan läpinäkyvyys estää tämänkaltaisen käyttöomaisuuden kerääntymisen yksittäiselle työmaalle, kun naapurityömaan mestari voi pyytää tarvitsemansa laitteet omaan käyttöönsä, Klami pohtii. Kun kokonaiskuva olemassa olevasta kalustosta puuttui, niin monille työmaille saatettiin vuokrata tai ostaa uutta kalustoa aivan turhaan.

Tomi Klami
Aluejohtaja, Oy Rakennuspartio

Katso video, mitä mieltä Tomi Klami on Hilti ON!Track kalustonhallintaratkaisusta

alt text
Mitä se maksaa?

Konsultoinnin ja nykytilanteen kartoittamisen kustannus on 480€. Se sisältää yhteenvetoraportin, josta käyvät ilmi ON!Trackin yrityksellesi tuomat vuotuiset säästöt sekä käyttöönottokustannukset. Katso video saadaksesi lisätietoa.

TÄTÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT:

alt text

Kiinnostuitko? Katso, miten voimme auttaa virtaviivaistaman prosessit ja parantamaan tuottavuutta.
Liiketoiminnan optimointi

Haluatko yrityksesi olevan tuottavampi ja kannattavampi?

Lisätietoa
KALUSTON KARTOITUS
KALUSTON KARTOITUS

Perehdymme yhdessä kanssasi kalustosi laatuun ja määriin ja tunnistamme piilevät kustannukset ja prosessin puutteet. Näiden tietojen pohjalta laadimme optimaalisen ja edullisemman ratkaisun, joka vastaa yrityksesi yksilöllisisä tarpeita.

Lisätietoja

Jaa

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä