PYSY TUOTTAVANA. VALITSE ON!TRACK

Kalustonhallintaratkaisu rakennus- ja teollisuusalalle

Vain yhdellä klikkauksella ON!Track kertoo sinulle, kuinka paljon kalustoa ja käyttöomaisuutta sinulla on, missä se on ja kuka sitä käyttää. Bluetoothilla toimivat merkkimme helpottavat varaston inventaarion tekemistä ja ne kertovat, mitä käyttöomaisuutta on lähistöllä - oli se sitten Hiltin tai muiden valmistajien kalustoa. Ja kun laitteet tarvitsevat huoltoa tai kalibrointia saat siitä ilmoituksen. Ja kun sertifikaatit tarvitsee päivittää tai uusia, saat siitä tiedon hyvissä ajoin. Kun sinulla on kaikki tämä tärkeä tieto, on helppoa työskennellä tehokkaasti ja tuottavasti.

Kalustonhallintaratkaisu rakennusalalle
How it works

KUINKA SE TOIMII

Löydä tavarasi nopeasti

Lue lisää
Service and Support

PALVELU JA TUKI

Olemme tukenasi jokaisella askeleella

Lue lisää
Testimonials

NÄIN ON!TRACK TOIMII

Näin me autamme kehittämään liiketoimintaa joka päiv

Lue lisää
Bluetooth Enabled Equipment Tracking

AKTIIVINEN KALUSTON SEURANTA BLUETOOTHIN AVULLA

Haluatko pitää silmällä tärkeimpiä ja arvokkaimpia työkalujasi?

Lue lisää

Kuinka ON!Track toimii

Löydä kalustosi nopeasti

Tunnisteiden ja pilvipohjaisen ohjelmiston avulla löydät kalustosi nopeasti käyttäen joko älypuhelintasi tai selainversiota. Olet aina ajantasalla, missä tai kenellä kalusto on. Käyttöönottotukemme avulla varmistamme sujuvan ja tehokkaan palvelun käyttöönoton ja takaamme palvelullemme jatkuvan tuen.

ON!Track käyttää kalustossa olevaa kestävää viivakoodia ja Bluetooth-tunnisteita, jotka viestivät pilvipohjaisen, mobiili- tai pöytäkonelaitteissa käytettävän kalustonhallintaohjelmiston kanssa.

HELPPOA KALUSTON HALLINTAA

Pysy tuottavana

Pysy tuottavana

Kun tiedät tarkasti, mistä löydät käyttöomaisuutesi, sinulta ei kulu arvokasta aikaa sen etsimiseen eikä rahaa varalaitteiden ostamiseen tai vuokraamiseen. Hallitset myös tarvikkeiden (terät, naulat, turvavarusteet jne.) kulutusta paremmin, koska voit seurata niiden käyttöä.

Lisätietoja
Noudata säädöksiä

Noudata säädöksiä

Milloin tämä laite tarvitsee kalibrointia tai testausta? Milloin henkilöstön koulutusta tarvitsee päivittää? Tietääkö työntekijät kuinka kauan he voivat käyttää työkalua turvallisesti? ON!Track helpottaa määräysten noudattamista ja työturvallisuuden ylläpitämistä. 

Lisätietoja

Näin ON!Track nopeutti myymälöidemme prosesseja

ON!Track paransi myymälöidemme prosesseja ihan vain nopeuttamalla niitä. Nyt olemme siirtyneet papereiden pyörittämisestä kätevään digitaaliseen järjestelmään. Se mikä kesti ennen muutamia minuutteja, kestää nyt vain 30 sekuntia.

Bernadette Burczac

Lean & Innovation Coordinator

Skanska Waterloo Project UK

 

MIKSI VALITA ON!TRACK?

Kestävät tunnisteet, jotka on suunniteltu kestämään työmaan rankimpiakin olosuhteita, kuten kulutusta, korroosiota, kemikaaleja ja äärimmäisiä lämpötiloja.

Suunniteltu työmaiden ja teollisuuden tarpeisiin

Kestävät tunnisteet, jotka on suunniteltu kestämään rankimpiakin olosuhteita, kuten kulutusta, korroosiota, kemikaaleja ja äärimmäisiä lämpötiloja.

ON!Track toimii laitevalmistajasta riippumatta, joten sinun ei tarvitse ostaa tai vuokrata vain tietyn brändin työkaluja tai kalustoja.

Toimii valmistajasta riippumatta

ON!Track toimii valmistajasta riippumatta, joten sinun ei tarvitse ostaa tai vuokrata vain tietyn valmistajan laitteita.

Rajoittamaton määrä käyttäjiä voi käyttää ohjelmistoa kellon ympäri mistä tahansa mobiili- ja pöytäkonesovelluksiemme avulla.

Pilvipohjainen

ON!Track -käyttäjien määrällä ei ole rajoitusta vaan kuka tahansa voi käyttää ohjelmistoa kellon ympäri mistä tahansa mobiiliaplikaation tai internetselaimen avulla.

ON!Track-asiantuntijat ovat toimineet kentällä ja tuntevat rakennus-, mekaniikka-, sähköalan ja niihin liittyvät alat kuin omat taskunsa. He voivat siis määrittää järjestelmän juuri sinun tarpeisiisi.

Tunnemme toimialasi

Hilti on toiminut rakennus- ja teollisuudenalalla jo vuosikymmeniä ja meillä on vankka kokemus eri alojen tarpeista. Hilti ON!Track-asiantuntijat auttavat rakentamaan järjestelmän vastaamaan juuri sinun tarpeita.

LISÄTIETOA

Rakennusala on yksi maailman suurimmista aloista, mutta sen tuottavuuden kehittyminen laahaa maailman talouden jäljessä. Vuotuinen kasvuvauhti on vain 1 %.

Mikä hidastaa tuottavuuden kasvua?

Rakennusala on yksi maailman suurimmista aloista, mutta sen tuottavuuden kehittyminen laahaa maailman talouden jäljessä. Vuotuinen kasvuvauhti on vain 1 %.

Lue lisää (eng)
Mietintö siitä, miten digitaalinen kalustonhallinta voisi olla avain rakennusyrityksesi tuottavuuden ja tuoton kasvattamiseen.

Avain tuottavuuden ja tuoton kasvattamiseen

Tutustu ilmaiseen oppaaseemme, joka auttaa sinua ymmärtämään, miten voit hallita kalustoasi tehokkaammin ja siirtyä digitalisoimaan prosessejasi.

Lataa ilmainen opas
Karolina (tuotepäällikkö) ja Vojkan (tekninen projektipäällikkö) puhuvat siitä, kuinka aktiivisen ON!Track-seurannan käyttöönotto voi tuoda sinulle suuria säästöjä ja tehokkuutta.

Rakennusalan tuottavuus

Lue blogisarjamme, jossa käsitellään rakennusprojektien paisumista rakennusalalla, tuottavuusongelmien ratkaisemista ja monia muita asioita.

Lue lisää

HANKI ON!TRACK JO TÄNÄÄN

Jaa