Hilti ON!Track asset management

LÄPINÄKYVYYS LISÄÄ TUOTTAVUUTTA

Hilti ON!Track: täydellinen, ammattilaisille suunnattu pilvipohjainen kalustonhallintaratkaisu

Missä betonimylly on? Kauanko timanttiporauslaitetta tarvitaan työmaalla? Milloin se pitää huoltaa?

Vastauksien saaminen peruskysymyksiin voi viedä paljon aikaa ja energiaa. Paljon on myös pelissä, sillä pidemmät etsintäajat voivat tarkoittaa myös lisäkustannuksia. Ellei työtä voi saada valmiiksi ilman tiettyä työkalua, alkuperäinen aikataulu saattaa vaarantua.

Hilti ON!Track on ammattilaisille, varsinkin monilla työmailla ja useissa paikoissa toimiville urakoitsijoille suunnattu ratkaisu laitteiston ja materiaalien seurantaan. Pilvipohjaisen ohjelmistomme ansiosta kaikki saatavilla olevan kaluston tiedot voidaan kirjata ja rekisteröidä tehokasta hallintaa varten.

ON!Track tarjoaa sinulle ja työntekijöillesi kysymysten sijasta vastauksia – ja luotettavia tietoja. Tiedät tarkalleen työmaalla saatavilla olevat kalustot, niiden sijainnin ja kunnon sekä niistä vastuussa olevan työntekijän.

Hilti ON!Track auttaa myös ylläpitämään työturvallisuutta: kaikki tarvittavat ja olemassa olevat todistukset sekä huolto- ja koulutuspäivämäärät on helppo kirjata, tallentaa ja löytää. Järjestelmä voi myös muistuttaa pääkäyttäjiä automaattisesti, milloin jonkun työntekijän tai laitteen tärkeä sertifikaatti tai koulutus on mennyt umpeen.

Lue lisää siitä, miten Hilti ON!Track voi auttaa parantamaan yrityksenne tuottavuutta.

Lisätiedot

90 h

kuluu etsintään
Työmailla kuluu keskimäärin 90 tuntia kuukaudessa laitteiden etsintään.

65 %

asiakkaista ongelmia seurannassa
65 prosentilla asiakkaista on vaikeuksia pysyä ajan tasalla tarvittavista sertifikaateista ja huoltopäivämääristä.

10,000

hukkaan vuosittain
Joka kuukausi menee hukkaan keskimäärin 6 laitetta, mikä tarkoittaa jopa 10,000 € vuodessa

KAKSI ERI MAAILMAA –MITEN ON!TRACK HELPOTTAA TYÖNTEKOA

Hilti ON!Track asset management
Ennen ON!Track-ohjelmistoa
 
• Laitteiden hallinta vie aikaa: laitteita seurataan muistiinpanoilla, luetteloilla tai kartoilla
• Läpinäkyvyyden puute: työntekijöillä ei ole luotettavaa tietoa laitteiden sijainnista, käytöstä eikä kunnosta
• Korkeat kustannukset: yritykset menettävät rahaa ja ylittävät määräpäiviä puuttuvien työkalujen ja muun kaluston vuoksi tai vuokraamalla/ostamalla ylimääräisiä tarpeettomia laitteita

Hilti ON!Track asset management
ON!Track-ohjelmistolla

• Parempi tuottavuus: laitteita hallitaan läpinäkyvästi ja ne on helppo löytää

• Optimoidut prosessit: laitteita hallitaan tehokkaasti ja helposti käyttäjäystävällisen ohjelmiston ja modernin laitteiston ansiosta
• Parempi kunto ja turvallisuus: työntekijät pysyvät ajan tasalla tarvittavista sertifikaateista ja huoltopäivämääristä 

TÄTÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT:

alt text

5 ASKELTA TEHOKKAASEEN KALUSTONHALLINTAAN

 • Hilti ON!Track asset management
  1 / 5
  Konsultointi ja nykyisen tilanteen kartoittaminen

  Uuden kalustonhallintajärjestelmän käyttöönotto on suuri päätös yrityksille. Hilti tukee teitä koko tämän prosessin ajan ja myös järjestelmän käyttöönoton jälkeen. Suoritamme aluksi kattavan analyysin yrityksenne prosesseista ja nykyisistä laitteista.

 • Hilti ON!Track asset management
  2 / 5
  Räätälöidyn ratkaisun kehittäminen

  Te päätätte työntekijät, jotka saavat rekisteröidä ja käsitellä laitteita järjestelmässä. Yhdessä ohjelmistotiimimme kanssa mukautatte ON!Track-tilinne liiketoimintanne yksilöllisiin vaatimuksiin.

 • Hilti ON!Track asset management
  3 / 5
  ON!Track-palvelun käyttöönotto yrityksessänne

  Hiltin käyttöönottotiimi auttaa teitä merkitsemään kaikki laitteet rakennusteollisuuden käyttöön tarkoitetuilla viivakoodeilla varustetuilla merkeillä ja rekisteröimään ne sitten järjestelmäänne. Pilvipohjaista ratkaisua ei tarvitse asentaa tietokoneelle. Kirjautumisen jälkeen tietoja voidaan käyttää heti ja milloin tahansa verkkoselaimen kautta ja ne ovat aina ajan tasalla. Mobiililaitteeseen helposti asennettavan käyttäjäystävällisen sovelluksen ansiosta voitte myös noutaa tarvittavat tiedot nopeasti missä tahansa.

 • Hilti ON!Track asset management
  4 / 5
  Työntekijöiden kouluttaminen

  Hiltin ON!Track-kenttäasiantuntijat suorittavat kattavan koulutuksen niin, että osaatte yhdessä työntekijöidenne kanssa käyttää kaikkia ON!Track-verkko- ja mobiilisovelluksen toimintoja ja hyödyntää ne parhaiten

 • Hilti ON!Track asset management
  5 / 5
  Aloittakaamme!

  Voitte nyt aloittaa ON!Track!-ohjelmiston käyttämisen. Yrityksenne kannalta tämä tarkoittaa seuraavaa: tehokkaammat ja selkeämmät prosessit, alhaisemmat kustannukset ja parempi yleisnäkymä kaluston sijaintiin. Saatte myös luotettavaa tietoa käytössä ja huollossa olevista laitteista. Tarkkojen tietojen avulla voitte optimoida niiden työnkulut.

Voitte nyt aloittaa ON!Track!-ohjelmiston käyttämisen. Yrityksenne kannalta tämä tarkoittaa seuraavaa: tehokkaammat ja selkeämmät prosessit, alhaisemmat kustannukset ja parempi yleisnäkymä kaluston sijaintiin. Saatte myös luotettavaa tietoa käytössä ja huollossa olevista laitteista. Tarkkojen tietojen avulla voitte optimoida niiden työnkulut.

Haluatko lisätietoa? Avaa Chat-keskustelu ja autamme heti!

KATSO, MITEN ON!TRACK TOIMII OY RAKENNUSPARTIOSSA

Rakennuspartio lähti ensimmäisten suomalaisten rakennusyritysten mukaan palveluun. Yhtiön aluejohtaja Tom Klami vakuuttaa tyytyväisyyttään, myös siksi että avoimeen järjestelmään voidaan liittää minkä tahansa valmistajan laite. - Aikaisemmin työmaiden edetessä paikalle saattoi jäädä paljon kalustoa, jota kyseisessä kohteessa ei enää tarvittu ja jonka olemassaolosta tai olinpaikasta ei ollut tietoa. Kalustohallinnan läpinäkyvyys estää tämänkaltaisen käyttöomaisuuden kerääntymisen yksittäiselle työmaalle, kun naapurityömaan mestari voi pyytää tarvitsemansa laitteet omaan käyttöönsä, Klami pohtii. Kun kokonaiskuva olemassa olevasta kalustosta puuttui, niin monille työmaille saatettiin vuokrata tai ostaa uutta kalustoa aivan turhaan.

Tomi Klami
Aluejohtaja, Oy Rakennuspartio

Katso video, mitä mieltä Tomi Klami on Hilti ON!Track kalustonhallintaratkaisusta

MITEN ON!TRACK TOIMII

alt text
Hilti fleet management
HILTIN TYÖKALUPALVELU

Katso, miten voimme hallita yrityksenne työkaluja, jotta voitte itse keskittyä työntekoon.

Lue lisää
Hilti Tool Service
HILTIN HUOLTOPALVELU

Korjaamme ja puhdistamme Hilti työkalusi 3 päivässä tai se on sinulle maksuton. Puhdistamme työkalun myös osana palvelua!

Lue lisää

Jaa

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä