Helppo toimia määräysten mukaan

Noudata määräyksiä ja lisää työturvallisuutta

Milloin työkalu on kalibroitava tai testattava? Milloin työntekijöille on tarjottava täydennyskoulutusta? Tietävätkö työntekijät, kuinka kauan he voivat turvallisesti käyttää työkalua? ON!Track helpotta määräysten noudattamista ja lisää työturvallisuutta.

TESTATTU, HUOLLETTU, KALIBROITU

Älä enää unohda tärkeitä päivämääriä

Kun laitteesi tarvitsevat testausta, huoltoa tai kalibrointia, ON!Track ilmoittaa asiasta automaattisesti vastuuhenkilölle. Näin voit luottaa siihen, että laitteesi ovat turvallisia ja määräysten mukaisia.

PÄTEVÄ, SERTIFIOITU, KOULUTETTU

Varmistu, että työntekijöillä on tarvittava tietotaito

Kun työntekijän todistus on uusittava, hänen on suoritettava koulutus tai uusittava työturvallisuuskortti, ON!Track ilmoittaa asiasta ajoissa. Näin varmistat, että jokaisella työntekijällä on työhön vaadittava pätevyys.

TIETOINEN, PEREHTYNYT, turvassa

Varmista, että työkaluja käytetään turvallisesti

Joitakin työkaluja, esimerkiksi käsien/käsivarsien tärinää aiheuttavia työkaluja, voi käyttää vain rajoitetun ajan. Kun työntekijä skannaa työkalun, hän näkee ON!Track-muistiinpanot, joissa kerrotaan sallittu käyttöaika.

MITEN ON!TRACK VARMISTAA, että toimimme määräysten mukaisesti

Työntekijämme ovat tietoisia, kuinka kauan työkaluja voi käyttää turvallisesti päivän aikana

Adrian Black

HSQE Manager
Astley Signs 
U.K. 

NELJÄ HELPPOA VAIHETTA TEHOKKAASEEN KALUSTONHALLINTAAN

1. Tuottavuusanalyysin laatiminen

Kalustonhallinnan asiantuntijamme laativat kanssasi analyysin yrityksesi nykyisistä prosesseista ja käyttöomaisuudesta. Saat sinulle räätälöidyn raportin, jossa kuvataan ON!Track-järjestelmän mahdollistamat säästöt, hyödyt ja kuinka voit kasvattaa tuottavuuttasi ON!Trackin avulla.

2. Sinun tarpeitasi vastaavan järjestelmän räätälöinti

Räätälöimme järjestelmän niin, että se vastaa juuri sinun yrityksen tarpeita. Voit määrittää työntekijöiden käyttöoikeudet, esim ketkä voivat rekisteröidä ja käsitellä laitteita ohjelmistolla. Me varmistamme, että järjestelmä on valmiina hallinnoimaan tarvitsemiasi työkaluja, laitteita ja työmaita.

3. Käyttöomaisuuden merkintä ja rekisteröinti

Osana ON!Trackin käyttöönottoa autamme sinua merkitsemään laitteesi kestävillä ON!Track -merkeillä ja varmistamme, että ne ovat rekisteröity järjestelmään haluamallasi tavalla. Näin voit aloittaa käytön välittömästi.

4. Koulutus ja jatkuva tuki

Asiantuntijamme järjestää kattavan koulutustilaisuuden, joten työntekijäsi osaavat käyttää ON!Trackin eri toimintoja. Käyttöönoton jälkeen sovimme, miten jatkossa tuemme sinua, jotta saat ON!Trackistä kaiken hyödyn irti.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Varaa tuottavuusanalyysi jo tänään

Vain 499 euron hintaan asiantuntijamme tekevät tuottavuusanalyysin.
He kertovat, kuinka paljon ON!Track voisi tuoda sinulle säästöjä vuosittain ja kuinka nopeasti saat tuottoa sijoituksellesi. Katso video saadaksesi lisätietoa.

HANKI ON!TRACK JO TÄNÄÄN

Jaa