KUINKA SE TOIMII

Löydä tavarasi nopeasti

Tunnisteiden ja pilvipohjaisen ohjelmiston avulla löydät kalustosi nopeasti käyttäen joko älypuhelintasi tai selainversiota. Olet aina ajantasalla, missä tai kenellä kalusto on. Käyttöönottotukemme avulla varmistamme sujuvan ja tehokkaan palvelun käyttöönoton ja takaamme palvelullemme jatkuvan tuen.

KUINKA SE TOIMII
Asset Management for the Construction Industry

Yleiskatsaus

Kalustonhallintaratkaisu rakennus- ja teollisuusalalle

Lue lisää
Service and Support

PALVELU JA TUKI

Olemme tukenasi jokaisella askeleella

Lue lisää
Testimonials

NÄIN ON!TRACK TOIMII

Näin me autamme kehittämään liiketoimintaa joka päiv

Lue lisää
Bluetooth Enabled Equipment Tracking

AKTIIVINEN KALUSTON SEURANTA BLUETOOTHIN AVULLA

Haluatko pitää silmällä tärkeimpiä ja arvokkaimpia työkalujasi?

Lue lisää

MITEN ON!TRACK TOIMII?

Hallitse työkaluja, hyödykkeitä, kulutustavaroita, sertifikaatteja ja palautuspäiviä (riippumatta tyypistä, mallista tai valmistajasta).

Mitä voin hallita?

• Työkalut

• Hyödykkeet

• Tarvikkeet
(riippumatta tyypistä, mallista tai valmistajasta)

• Sertifikaatit ja päivämäärät

 • Työntekijöihin liittyvät sertifikaatit

 

 asdasd

Miten hallitsen?

 • Yksilöllinen tunnus
 • Kestävät merkit, jotka suunniteltu kovaan käyttöön
 • Pilvipohjainen ohjelmisto, saatavilla 24/7
 • Bluetooth merkit arvokkaimmalle kalustolle, jonka avulla inventaarion suorittaminen on helppoa ja lähellä olevan kaluston löytäminen nopeaa. 

 

Saat ensiluokkaista asiakastukea paikan päällä suoritettavien konsultaatioiden avulla, räätälöidyn ratkaisun, täyden käyttöönoton, työmaakoulutuksen ja muutoshallintatuen.

Mitä tukea saan?

 • Konsultointi paikan päällä
 • Räätälöidyn ratkaisun kehittäminen
 • Perusteellinen käyttöönotto, tietojen lataus ja kaluston merkintä
 • Kenttäkoulutus 
 • Ensiluokkainen ja ilmainen asiakastuki 

 

ON!TRACKin HYÖDYT

 • Pysy tuottavana - ei enää keskeytyksiä työmaalla rikkoutuneiden ja kadoksissa olevien laitteiden takia
 • Noudata säädöksiä – varmista, että työntekijäsi ja laitteesi ovat säädösten mukaisia seuraamalla sertifikaatteja ja huoltopäivämääriä
 • Vastaa asiakkaittesi vaatimuksiin - ON!Track helpottaa projektiesi kustannusten seurantaa ja läpivientiä

 

 

ON!Track auttaa sinua täyttämään asiakkaiden odotukset, säästämään aikaa ja rahaa ja varmistamaan säännöstenmukaisuuden.

ON!Trackin 3 pääelementtiä

Kestävät ON!Track-tunnisteet on suunniteltu rankimpiinkin työmaaolosuhteisiin. Ne kestävät testatusti korroosiota, kulumista, osumia ja altistumista kemikaaleille.

Laitteet

Kestävät merkit on suunniteltu rankimpiinkin työmaaolosuhteisiin. Ne kestävät testatusti korroosiota, kulumista, iskuja ja altistumista kemikaaleille. Tämän ansiosta työkalut ja laitteet voi aina skannata.

 

Lisätietoja
ON!Track toimii turvallisessa, pilvipohjaisessa ohjelmistossa, jonka avulla voit käyttää tietoja ympäri vuorokauden ilmaisella mobiilisovelluksella tai pöytäkoneellasi.

Ohjelmisto

ON!Track-kalustonhallintajärjestelmä toimii turvallisessa, pilvipohjaisessa ohjelmistossa, jonka avulla voit käyttää tietoja vuorokauden ympäri. Voit käyttää sitä ilmaisella mobiilisovelluksella tai pöytäkoneellasi, joten voit hallita käyttöomaisuuttasi mistä tahansa. 

Lisätietoja
Palvelu ja ensiluokkainen tuki: asiantuntijamme auttavat sinua joka vaiheessa räätälöimällä järjestelmän sinun tarpeidesi mukaan, merkitsemällä kalustosi, lataamalla tietosi ja kouluttamalla työntekijäsi.

Palvelu ja tuki

Asiantuntijamme auttavat sinua joka vaiheessa: räätälöimällä järjestelmän sinun tarpeidesi mukaan, merkitsemällä kalustosi, lataamalla tietosi, kouluttamalla työntekijäsi ja tarjoamalla sinulle jatkuvaa ensiluokkaista tukea.

Lisätietoja

MIKSI ON!TRACK TOIMII YRITYKSESSÄMME?

Nykyään käytämme vähemmän aikaa kaluston etsimiseen ja kirjaamiseen. Kun työmaa päättyy, tiedämme mitä koneita vapautuu muihin tehtäviin

Riku Palasvirta
Myyntipäällikkö
Maximus Oy

NELJÄ HELPPOA VAIHETTA TEHOKKAASEEN KALUSTONHALLINTAAN

1. Tuottavuusanalyysin laatiminen

Kalustonhallinnan asiantuntijamme laativat kanssasi analyysin yrityksesi nykyisistä prosesseista ja käyttöomaisuudesta. Saat sinulle räätälöidyn raportin, jossa kuvataan ON!Track-järjestelmän mahdollistamat säästöt, hyödyt ja kuinka voit kasvattaa tuottavuuttasi ON!Trackin avulla.

2. Sinun tarpeitasi vastaavan järjestelmän räätälöinti

Räätälöimme järjestelmän niin, että se vastaa juuri sinun yrityksen tarpeita. Voit määrittää työntekijöiden käyttöoikeudet, esim ketkä voivat rekisteröidä ja käsitellä laitteita ohjelmistolla. Me varmistamme, että järjestelmä on valmiina hallinnoimaan tarvitsemiasi työkaluja, laitteita ja työmaita.

3. Käyttöomaisuuden merkintä ja rekisteröinti

Osana ON!Trackin käyttöönottoa autamme sinua merkitsemään laitteesi kestävillä ON!Track -merkeillä ja varmistamme, että ne ovat rekisteröity järjestelmään haluamallasi tavalla. Näin voit aloittaa käytön välittömästi.

4. Koulutus ja jatkuva tuki

Asiantuntijamme järjestää kattavan koulutustilaisuuden, joten työntekijäsi osaavat käyttää ON!Trackin eri toimintoja. Käyttöönoton jälkeen sovimme, miten jatkossa tuemme sinua, jotta saat ON!Trackistä kaiken hyödyn irti.

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Varaa tuottavuusanalyysi jo tänään

Vain 499 euron hintaan asiantuntijamme tekevät tuottavuusanalyysin.
He kertovat, kuinka paljon ON!Track voisi tuoda sinulle säästöjä vuosittain ja kuinka nopeasti saat tuottoa sijoituksellesi. Katso video saadaksesi lisätietoa.

Asiantuntijamme tekevät alkukonsultoinnin ja analyysin. He kertovat, kuinka paljon ON!Track voisi säästää sinulle joka vuosi ja kuinka saat nopeasti tuottoa sijoituksellesi.

HANKI ON!TRACK JO TÄNÄÄN

Jaa