Hiltin Webinaarit

Asiantuntija myös verkossa

Hilti Webinars

WEBINAARIT

Hilti tarjoaa rakennusteollisuudelle kaikkialla maailmassa innovatiivisia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja.

Hiltin tekninen tiimi tietää, että näistä aiheista on pysyttävä ajan tasalla ja että jatkuva ammatillinen kehitys on tärkeää. Tämä voi olla pelkästään tuotepohjaista tai useimmissa tapauksissa se kattaa jatkuvasti kehitettyjä ja mukautettuja suunnittelemenetelmiä sekä päivittäin sovelletut alan standardit. Insinöörien ja arkkitehtien innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja koskeva koulutus on täten teknisen osastomme pääpainopisteitä.

Nykyään näiden koulutustavoitteiden saavuttamiseen on vähemmän aikaa, minkä vuoksi Hilti tarjoaakin säännöllisesti webinaareija tärkeistä aiheista. Webinaarien avulla voit osallistua koulutuksiin ja keskuteluihin interaktiivisesti reaaliajassa, jolloin asiantuntijamme voivat vastata suoraan teknisiin kyselyihinne.

Katso alta tulevat suomenkieliset webinaarit ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30min ennen webinaarin alkua:

TULEVAT WEBINAARIT

 • Start : 10.00 End : 10.45

  Ympäristöministeriön asetusten mukainen tekniikkakannatussuunnittelu

  Tiedätkö, mitä Ympäristöministeriön asetukset edellyttävät tekniikkakannatusten suunnittelulta ja käytettävien tuotteiden kelpoisuudelta? Pyydä kaverisikin mukaan kuulemaan kannatusten haasteista, eurokoodien mukaisesta suunnittelusta sekä tehokkaista ja luotettavista ratkaisuista.

  Ilmoittaudu mukaan
 • Start : 10.00 End : 10.45

  Hiltin suunnittelupalvelut talotekniikan kannakointiin

  Kuinka suunniteltu kannakointirakenne parantaa laatua, lisää turvallisuutta ja nostaa työmaan tuottavuutta. Hiltin suunnittelupalvelut ja kannakointiratkaisut pähkinänkuoressa.

  Ilmoittaudu mukaan

Jaa