Hiltin Webinaarit

Asiantuntija myös verkossa

Hilti Webinars

WEBINAARIT

Hilti tarjoaa rakennusteollisuudelle kaikkialla maailmassa innovatiivisia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja.

Hiltin tekninen tiimi tietää, että näistä aiheista on pysyttävä ajan tasalla ja että jatkuva ammatillinen kehitys on tärkeää. Tämä voi olla pelkästään tuotepohjaista tai useimmissa tapauksissa se kattaa jatkuvasti kehitettyjä ja mukautettuja suunnittelemenetelmiä sekä päivittäin sovelletut alan standardit. Insinöörien ja arkkitehtien innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja koskeva koulutus on täten teknisen osastomme pääpainopisteitä.

Nykyään näiden koulutustavoitteiden saavuttamiseen on vähemmän aikaa, minkä vuoksi Hilti tarjoaakin säännöllisesti webinaareija tärkeistä aiheista. Webinaarien avulla voit osallistua koulutuksiin ja keskuteluihin interaktiivisesti reaaliajassa, jolloin asiantuntijamme voivat vastata suoraan teknisiin kyselyihinne.

Katso alta tulevat suomenkieliset webinaarit ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30min ennen webinaarin alkua:

TULEVAT WEBINAARIT

 • 28 Apr 2021
  Start : 10.00 End : 10.45 Place : Teams

  Eurokoodi 2 (1994-2) mukainen ankkurisuunnittelu Profis Engineering ohjelmistolla

  Betonirakenteissa käytettävien kiinnitysten suunnittelua ohjaa uusi EN 1992-4. Eurokoodi tuo mukanaan muutoksia kiinnitysten määrittelyyn, tuotteen kelpoisuuteen ja suunnittelussa huomioitaviin asioihin liittyen. Vuosi sitten julkaistun kansallisen liitteen myötä Ympäristöministeriö katsoo, että suunnittelun tulisi lähtökohtaisesti pohjautua kyseiseen eurokoodiin. Hilti on lanseerannut uuden ankkuroinnin suunnitteluohjelman Profis Engineering, jonka laskenta perustuu uuteen eurokoodiin. Profis Engineering on selainpohjainen, mikä helpottaa ohjelman käyttöä ja takaa sen, että sinulla on käytössäsi aina uusimmat päivitykset ja ominaisuudet. Ohjelmasta on saatavilla myös lisenssin alainen Premium -versio, jolla voit kiinnitysten suunnittelun lisäksi tarkastella pohjalevyn muodonmuutoksia, mitoittaa hitsaussaumoja ja viedä suunnitelmat suoraan Teklaan. Lisäksi voit suunnitella kaidekiinnitykset omalla kaidemoduulilla, joka laskee automaattisesti esimerkiksi tuulikuormat. Vanha Profis Anchor tulee poistumaan kesällä 2021, joten ohjelman vaihto on hyvä suorittaa nyt. Liity siis mukaan kuulemaan, miten uusin eurokoodi tulisi ottaa huomioon ja mitä on nykypäivän tehokas ankkurisuunnittelu!

  Ilmoittaudu mukaan
 • 26 May 2021
  Start : 10.00 End : 10.45 Place : Teams

  Palokatkoratkaisut puu- ja sandwich-elementteihin

  Tule kuulemaan millaisia uusia palokatkoratkaisuja Hiltillä on puurakenteiden ja sandwich-elementtien läpivienteihin.

  Ilmoittaudu mukaan

Jaa