Hiltin Webinaarit

Asiantuntija myös verkossa

Hilti Webinars

WEBINAARIT

Hilti tarjoaa rakennusteollisuudelle kaikkialla maailmassa innovatiivisia tuotteita, järjestelmiä ja palveluja.

Hiltin tekninen tiimi tietää, että näistä aiheista on pysyttävä ajan tasalla ja että jatkuva ammatillinen kehitys on tärkeää. Tämä voi olla pelkästään tuotepohjaista tai useimmissa tapauksissa se kattaa jatkuvasti kehitettyjä ja mukautettuja suunnittelemenetelmiä sekä päivittäin sovelletut alan standardit. Insinöörien ja arkkitehtien innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja koskeva koulutus on täten teknisen osastomme pääpainopisteitä.

Nykyään näiden koulutustavoitteiden saavuttamiseen on vähemmän aikaa, minkä vuoksi Hilti tarjoaakin säännöllisesti webinaareija tärkeistä aiheista. Webinaarien avulla voit osallistua koulutuksiin ja keskuteluihin interaktiivisesti reaaliajassa, jolloin asiantuntijamme voivat vastata suoraan teknisiin kyselyihinne.

Katso alta tulevat suomenkieliset webinaarit ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30min ennen webinaarin alkua:

TULEVAT WEBINAARIT

 • 03 Feb 2021
  Start : 10.00 End : 10.45 Place : Teams

  Rakennusvalvontojen uusien ohjeiden mukaiset tekniikkakannatukset

  Tunnetko tekniikkakannatusten uudet viranomaisvaatimukset? Kuinka suunnitella ja toteuttaa kannatukset sekä kiinnitykset ympäristöministeriön asetusten, rakennusvalvontojen uusien vaatimuksien sekä eurokoodien mukaisesti?

  Ilmoittaudu mukaan
 • 17 Feb 2021
  Start : 10.00 End : 10.45 Place : Teams

  Uusi harjaterästartuntojen suunnittelumenetelmä TR069 sekä uudistunut Hilti Profis Rebar suunnitteluohjelmisto

  Tässä webinaarissa keskitymme harjaterästartuntojen suunnitteluun sekä uuden TR069 suunnittelumenetelmän hyödyntämiseen. Tutustumme webinaarissa myös Hiltin uuteen HIT-HY 200-Rv3 kemialliseen massaan, joka on hyväksytty TR069 mukaisesti.

  Ilmoittaudu mukaan

Jaa