OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Saumaton integrointi alan standardien mukaisiin suunnitteluohjelmistoihin

Integroi laajennukset päivittäiseen ohjelmistoosi (Intergraph Smart3D®, Aveva PDMS®, Aveva Everything3D®, Bentley MicroStation®, Bentley OpenPlant® ja Autodesk Plant3D®) ja pääset käsiksi koko Hiltin digitaaliseen luetteloon, jotta voit luoda digitaalisia kaksoiskappaleita kohteistasi

Älykkäät ominaisuudet työnkulun kaikissa vaiheissa maksimoivat tuottavuuden

Mallien nopeampi ja joustavampi toimitus älykkäiden ominaisuuksien avulla, mukaan lukien: valmiit mallit ja mallit nopeampaan mallintamiseen, suunnittelutoiminnot elementtien nopeaan valintaan ja tehtävien oikeaoppiseen suorittamiseen sekä joustavat ratkaisut vapaamuotoisten suunnitelmien suorittamiseen (rajoitettu joihinkin ratkaisuihin)

Integroidut tiedot vähentävät virheitä

Vähemmän virheitä sisäänrakennetuilla suodattimilla, säännöillä ja validoinneilla varmistaaksesi, että valmiit lopulliset mallit ovat määritysten mukaisia

Muokattavat valmistuspiirustukset ja automaattisesti luodut materiaaliluettelot

Tarkat valmistuspiirustukset, jotka on räätälöity vastaamaan rakennustiimin eritelmiä ja yksityiskohtaisia tuoteluetteloita ja jotka sisältävät jopa 3D-mallin ulkopuolisia kohteita (esim. kiinnikkeet)

Asiantuntijatuki saatavilla joka vaiheessa

Minimaaliset työmaan seisaukset suunnitteluasiantuntijoidemme avulla, jotka tarjoavat lisäasennukset ja ylläpidon, parhaiden ratkaisujen konsultointia järjestelmänvalvojien kanssa, asiaankuuluvan portfoliokirjaston asennuksen, vianmäärityksen, koulutuspalveluja ja mittatilaustöitä projektikirjastoille nimellistä maksua vastaan

Tekniset tiedot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

HILTI BUTTON SMART™3D- JA PDMS™-OHJELMISTOIHIN

3D-suunnitteluohjelmisto modulaarisille kannakointijärjestelmille

Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoihin tarkoitettu Hilti-Button on putki-, kaapelihylly- ja HVAC-kannakointien suunnittelutyökalu, jota käytetään kemian-, sähkö-, kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuuden rakennusprojekteissa. 

Se on saatavilla lisäkemoduulina yleisesti käytettyihin Aveva PDMS™- ja Intergraph Smart™3D -suunnitteluohjelmistoihin. 

Sen avulla tiimisi voi työskennellä yhdessä. Projektin suunnitelmat, materiaalilaskut, virtuaalitarkastelut, häiriötarkastukset ja rakennesuunnitelmat ovat kaikkien sen jäsenten käytettävissä. 

Näin työmaalla voidaan minimoida riskit ja tarvittavat muutokset.

MITÄ SMART™3D- JA PDMS™ -OHJELMISTOIHIN TARKOITETTU HILTI BUTTON TEKEE

Sujuvoittaa ja tiivistää tiimisi työntekoa

Voit käyttää Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistojen Hilti Buttonia suunnittelu-, hankinta- ja rakennusvaiheissa ja jakaa sen avulla tietoa ja aineistoja koko projektitiimille. 

Suunnittelu 

• Tunnistaa suunnitelmaasi sopivat ratkaisut – eli sen, mitkä Hilti-kannakoinnit sopivat suunnitelmaasi ja noudattavat sen teknisiä vaatimuksia. 

• Varmistaa turvallisuustason pysymisen korkeana – Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistoille tarkoitettu Hilti Button perustuu Hiltin vuosien kokemukseen modulaaristen kannakointien suunnittelusta ja niiden tutkimuksesta. Se sisältää Instructions for Use (IFU) -ohjeet, jotka auttavat varmistamaan ohjelmistosuunnittelussa saman turvallisuus- ja rakennettavuustason kuin järjestelmäratkaisuissammekin. 

• Luo automaattisesti materiaaliluettelon sekä kaikki tiedot sisältävät piirustukset.

Hankinta 

• Ostaja voi seurata koko ajan, mitä eri projekteissa käytetään. 

• Smart™3D- ja PDMS™-ohjelmistojen Hilti Button luo automaattisesti materiaaliluettelon, mikä helpottaa tarvittavien Hilti-tuotteiden ostamista. 

Asennus 

• Saat teknisten vaatimusten mukaiset piirustukset,  joista näet selkeästi, mitä on asennettava ja minne.