OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Nopeampi ankkurikiskojen suunnittelu

PROFIS Anchor Channel -laskenta- ja mallinnusohjelmisto on suunniteltu auttamaan sinua tuottamaan tarkempia kiinnityspisteitä betoniin käyttämällä ankkurikiskoja lyhyemmässä ajassa. Kiinnityslaskelmia tukevat uusimmat mallinnuskoodit ja -määräykset.

Kaiken kattava ohjelmisto tuottavuuden parantamiseen

Suorita laskelmasi ja valitse suosituksista kiinnitysratkaisu laskettujen olosuhteiden perusteella. Ohjelmisto voi sitten luoda suunnitteluraportin, joka sisältää kaavat, koodi- ja hyväksyntäviitteet sekä ankkurikiskon tiedot.

Parempi tarkkuus

Kiinnityslaskelmat lähes kaikissa olosuhteissa (mukaan lukien seisminen ja dynaaminen kuormitus) perustuvat räätälöityihin, ennalta hyväksyttyihin parametreihin alueellisten rakennusmääräysten mukaisesti. Voit laskea ankkurikiskojärjestelmät erilaisille suunnittelumääräyksille ja kuormille käyttämällä ICC-ES AC232:n, ACI 318-08, 318-10, 318-11 ja ACI 349:n mukaisia laskelmia.

Hilti Design Method monimutkaisten olosuhteiden ratkaisemiseen

Hilti Design Method auttaa ratkaisemaan ankkurikiskon yksityiskohdat, jotka eivät sisälly vakiosuunnitteluohjeisiin, ja voit löytää tehokkaampia ratkaisuja monimutkaisiin ankkuriyhdistelmiin.

Yksinkertaistaa siirtymisen kiinnitykseen esiasennettujen ankkurikiskojen avulla

Tämän ohjelmiston avulla on helpompi siirtyä suunnittelusta perinteisiin vaihtoehtoihin. Perinteisiin valutekniikoihin verrattuna ankkurikiskot auttavat säästämään ammattitaitoista työvoimaa, koska ne eivät vaadi hitsausta. Lisäksi ankkurikiskot voivat lyhentää liitäntäkohtaista asennusaikaa, parantaa työmaan turvallisuutta ja lisätä rakenteellista luotettavuutta.

Hiltin tarjoama ammattilaistuki

Paikallinen Hilti-ankkurikiskotiimi on valmiina antamaan lisätietoja ja ohjeita suunnitteluun.

Tekniset tiedot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

ANKKURIKISKOJEN SUUNNITTELU

Hilti PROFIS Anchor Channel

Hyödynnä Hiltin ankkurikiskojen asiantuntemusta julkisivujen, hissikuilujen ja muiden ankkurikiskosovellusten suunnittelussa.

Hilti PROFIS Anchor Channel -suunnitteluohjelmisto perustuu moniin erilaisiin suunnittelumenetelmiin. Se kattaa kansainväliset määräykset ACI, EOTA, CEN, SA-TS101, tai voit käyttää Hiltin omia suunnittelumenetelmiä, jotka perustuvat yli 60 vuoden asiantuntemukseen ja tutkimukseen ankkurikiinnityksissä.

Hilti PROFIS Anchor Channel -suunnitteluohjelmisto auttaa säästämään aikaa:

• Löydät nopeammin ratkaisuja Hilti PROFIS Anchor Channelin geometrian säätöominaisuutta käyttämällä.

• Optimointitoiminnot auttavat löytämään käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun.

• Voit myös syöttää mukautettuja levyjä mukautettua geometriatoimintoa käyttämällä.

Hilti PROFIS Anchor Channel on käytössä kaikkialla maailmassa ja sillä on suunniteltu suurien rakenteiden ja pilvenpiirtäjien ydinelementtejä Hongkongissa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Yhdysvalloissa.

Jos tarvitset apua, Hilti tarjoaa myös paikallisia teknisiä neuvoja.

Jos taas käytät erityisen haastavaa tai innovatiivista rakennustapaa – globaalit insinöörimme voivat auttaa. He voivat pohtia, miten pitkälle Hiltin ankkurikiskoja ja ratkaisuja voidaan käyttää turvallisesti.

AVAA HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Voit käyttää Hilti PROFIS Anchor Channel -sovellusta maksutta täällä Hilti Onlinessa. Sinun täytyy vain rekisteröityä tai kirjautua sisään.

Ota yhteyttä Hiltin tekniseen tiimiin

Jos tarvitset suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille ankkurikiskojen kiinnitysjärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä.