Luomme intohimoisesti innostuneita asiakkaita ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.

Tietoa meistä

Luomme intohimoisesti innostuneita asiakkaita ja rakennamme parempaa tulevaisuutta.

Hilti edustaa laatua, innovaatiota ja suoria asiakassuhteita, jotka johtavat päivittäin noin 250 000 yksittäiseen asiakaskontaktiin. Hilti-konsernin pääkonttori sijaitsee Schaanissa Liechtensteinissa. Yrityksen palveluksessa on maailmanlaajuisesti 30 000 työntekijää, jotka tekevät työstä rakennustyömailla helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa sekä inspiroivat asiakkaitamme joka päivä teknologisesti johtavilla tuotteilla, järjestelmäratkaisuilla, ohjelmistoilla ja palveluilla.

Yritysstrategia

Yritysstrategiamme tavoitteena on luoda kestävää arvoa markkinajohtajuuden ja erilaistumisen avulla. Yritys on myös harjoittanut taloudellista ennakointia vuodesta 1941 lähtien, jolloin veljekset Eugen ja Martin Hilti perustivat yrityksen. Kaikki yhtiön osakkeet ovat Martin Hilti Family Trustin omaisuutta, mikä takaa yhtiön pitkän aikavälin jatkuvuuden. Rakennamme parempaa tulevaisuutta – kestävillä ja innovatiivisilla ratkaisuilla.

Arvomme

Tuemme yhteiskuntaa ja ympäristöä tasapuolisesti paremman tulevaisuuden edistämiseksi sekä ydinliiketoiminta-alueella että sen ulkopuolella. Hiltin hyväntekeväisyyssäätiön lisäksi yrityksen arvoja ovat oikeudenmukaisuus, rohkeus, tiimityö ja sitoutuminen joka päivä vuorovaikutuksessa tiimin jäsenten, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Liiketoimintamalli

Suorat asiakassuhteet

Uskomme vakaasti läheisiin ja luotettaviin asiakassuhteisiin. Sovellamme suoramyyntimallia, ja noin 15 000 Hilti-tiimijäsentä on suoraan yhteydessä asiakkaisiin eri puolilla maailmaa. Myyntiedustajamme ja kenttäinsinöörimme käyvät paikan päällä etsimässä ratkaisuja – olipa kyse sitten oikeanlaisen naulan valinnasta tai harjateräsjärjestelmän suunnittelusta metroasemalle. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa digitaalisesti, puhelimitse ja työmaalla Hilti Myymälä -verkoston ansiosta alan ammattilaiset voivat hankkia Hiltin tuotteita myös suoraan omista liikkeistämme.

Kehitämme ja valmistamme omat tuotteemme

Me Hiltillä tiedämme, että rakennusalalla on paljon erilaisia vaaroja ja haasteita. Kehitämmekin jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotta rakentaminen olisi nopeampaa, helpompaa ja turvallisempaa. Alaan erikoistuneet tutkijat ja insinöörit kehittävät ratkaisuja yrityksemme tutkimus- ja suunnittelulaboratorioissa. Teemme myös yhteistyötä johtavien teknisten yliopistojen kanssa eri puolilla maailmaa tutkimustyön jakamiseksi ja rajojen ylittämiseksi. Valmistamme omat Hilti tuotteemme omissa tehtaissamme Euroopassa, Meksikossa, Yhdysvalloissa, Intiassa ja Kiinassa. Teemme myös yhteistyötä asiantuntevien ulkoisten toimittajien kanssa varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme vastaavat erittäin korkeita laatustandardeja niin yrityksemme sisällä kuin sen ulkopuolella.

Henkilöstö avainasemassa

Hilti on yhtä kuin työntekijämme. He ohjaavat päivittäistä työtämme ja tekevät päivittäiset päätöksemme. Olemme sitoutuneita työhömme, ja monet työntekijämme ovat työskennelleet Hiltillä 10, 15 ja 20 vuoden ajan. Hiltin neljä arvoa – oikeudenmukaisuus, rohkeus, tiimityö ja sitoutuneisuus – ovat jokaisen työntekijämme päivittäisen toiminnan perusta kaikkialla maailmassa.

Tutkimustyö Hiltillä

Monia tuotteiden parannusideoita kehitetään usein suoraan rakennustyömailla asiakkaiden kanssa jutellessa. Jos työmaalla on haaste, johon ei löydy Hiltin ratkaisua, sellainen kehitetään. Siksi yritys sijoittaa vuosittain noin kuusi prosenttia liikevaihdostaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Tutkimuksen ja teknologian alalla meillä on mahdollisuus työskennellä uusimman teknologian parissa, ikään kuin erään tyyppisessä hautomossa, ja siirtää tulokset sitten tuotteisiin. Se on todella hauskaa.

Andreas Bong
Head of Corporate Research and Technology

Jaa