Click & Collect -palvelun ansiosta ei enää myöhästyneitä toimituksia

Ei enää myöhästyneitä toimituksia

Nouda Hilti-tuotteet myymälästä silloin, kun se sopii sinulle parhaiten

Onko sinulla kiire saada tarvitsemasi Hilti-työkalut ja tarvikkeet käyttöön? Teetkö tilaukset mieluiten verkossa, mutta et ehdi odottaa postin tuovan ne perille?

Click & Collect -palvelun ansiosta voit nyt tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa tuotteet lähimmästä Hilti Myymälästä vain 1 tunnin kuluttua tilaamisesta – milloin tahansa myymälän aukioloaikana.

HELPPOUS

HELPPOUS

Haluatko varmistaa ennen lähtöä, että tarvitsemasi tuotteet ovat myymälässä? Tee tilaus verkkokaupassamme ja nouda tuotteet lähimmästä Hilti Myymälästä vain 1 tunnin kuluttua tilaamisesta – milloin tahansa myymälän aukioloaikana.

Ei toimituskuluja

Ei toimituskuluja

Kun noudat tuotteet myymälästämme, hintaan ei lisätä toimitus- tai käsittelymaksuja.

Nopea nouto

Nopea nouto

Onko sinulla kiire? Haluatko säästää aikaa? Kun saavut myymälään hakemaan tilaustasi, tarvitsemme vain allekirjoituksen. Sitten voit jatkaa matkaa!

Etsi lähin Hilti Myymälä

Ota yhteyttä Hilti Asiakaspalveluun

NÄIN CLICK & COLLECT TOIMII

Sinun tarvitsee vain kirjautua Hilti-tilillesi ja seurata näitä kolmea vaihetta.

Etkö ole vielä rekisteröitynyt?

1 / Tee tilaus verkkokaupassamme

1 / Tee tilaus verkkokaupassamme

Käytä pikahakua tuotenumerolla tai selaa interaktiivista verkkokuvastoa milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä Hiltin asiakaspalvelutiimiin chatissa tai jätä meille soittopyyntö.

2 / Valitse lähin Hilti Myymälä

Tarkista tuotteiden saatavuus myymälän varastosta ja valitse noutopaikaksi lähin tai sopivin Hilti Myymälä.

Tarjoamme sijaintisi perusteella valittavaksi kolme eri Hilti Myymälää. Kerromme lisäksi niiden sijainnin ja aukioloajat.

3 / Nouda tilaus 1 tunnin kuluttua

3 / Nouda tilaus 1 tunnin kuluttua

Tilauksesi on valmis ja odottaa noutamista vain tunnin päästä tilaamisesta. Sinun ei tarvitse odotella tilauksen käsittelyä. Kun olet kirjautunut palvelun käyttäjäksi, voit keskittyä rauhassa yrityksesi liiketoimintaan. Jos tarvitset neuvoja palvelun käyttöön, Hilti Myymälän tiimi on aina valmiina auttamaan.

Katso, mitä mieltä asiakkaamme ovat

Olemme tehneet tilauksia Hiltin verkkokaupassa jo jonkin aikaa, ja Click & Collect on tehnyt siitä vielä entistäkin helpompaa. Mahtava palvelu, todella nopea ja yksinkertainen. Olen jo suositellut sitä useille kollegoilleni.

Greg Walker
Hankintapäällikkö – Parkhead Welding Co Ltd

Greg Walker
Click & Collect -palvelussa voin etsiä tarvitsemani tuotteet ja tarkistaa, missä myymälöissä niitä on saatavilla. Näin voimme välttää seisokkiajan odottaessamme materiaalien toimitusta, jolloin tuottavuutemme kasvaa.

Gavin Broughton-Hall
Toimitusjohtaja – Broughton-Hall Fencing

Gavin Broughton-Hall

Jaa