Suojaa työntekijöitäsi ja suunnittele turvallisempia rakennuksia

Turvallisuuden parantaminen rakennusalalla

Suojaa työntekijöitäsi ja suunnittele turvallisempia rakennuksia

Rakennusalan tapaturmat, loukkaantumiset ja pitkäaikaissairaudet voivat vaikuttaa vakavasti yksilöihin ja yrityksiin. Siksi asetamme aina turvallisuuden etusijalle kehittäessämme työkaluja, ohjelmistoja ja palveluja, emmekä tyydy pelkästään pakollisten sääntöjen ja määräysten noudattamiseen. Kaikki ratkaisumme on suunniteltu auttamaan tiimiäsi työskentelemään turvallisemmin ja mukavammin ja tukemaan yritystäsi turvallisempien ja kestävämpien rakennusten suunnittelussa. 

Työskentele turvallisesti

Oikein suojattuna voit työskennellä turvallisin mielin. Turvallisuusinnovaatioihimme kuuluvat esim. työkalut, joissa aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) vähentää käsiin kohdistuvaa tärinää ja joissa aktiivinen väännönrajoitin (ATC) -tekniikka auttaa estämään sähkötyökalun takapotkun. Työmaita varten tarjoamme kaikkea työkalut ja pölynimurit yhdistävistä pölynpoistojärjestelmistä aina BX 3 -akkunaulaimiin, jotka ovat siistimpi, äänettömämpi ja käytännössä pölytön vaihtoehto poraukselle.

DRS-pölynpoistojärjestelmät BX 3 -akkunaulain Eksoskeleton

Turvalliset suunnitelmat

Oletko suunnittelemassa ankkurijärjestelmiä seismisiin olosuhteisiin? Onko sinun dokumentoitava tehokkaasti palokatko- tai kiinnikeasennukset? Tai ehkä haluat hyödyntää tietomallinnusta, jolloin voit käyttää valuun jätettäviä ratkaisuja tai esivalmistuspalvelua, jolloin voit välttää projektisi rakennusvaiheen aikaisen poraamisen ja hitsaamisen. Ohjelmistoratkaisujemme avulla voit tehdä rakennusprojekteistasi turvallisempia, vaatimustenmukaisia ja tuottavampia.

Suunnitteluohjelmisto Tracefast-dokumentointiohjelmisto kiinnikkeille Palokatkojen dokumentointiohjelmisto Tietomallinnus- ja suunnittelupalvelut Ankkurien testauspalvelut työmaalla

Säännöstöjen noudattaminen

Monimutkaisten työturvallisuussäännösten noudattaminen ei ole aina helppoa. Asiat muuttuvat nopeasti, ja työturvallisuuden laiminlyönti voi aiheutaa kalliita projektien viivästyksiä. Hiltin verkkosivuilla on kattavaa tietoa tuotteiden hyväksynnöistä sekä pöly-, melu- ja tärinäluokituksista, joiden avulla voit noudattaa säädöksiä ja löydät oikean ratkaisun rakennushankkeisiisi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tukea asiantuntijoiltamme.

Suunnittelu- ja menetelmäoppaat Tekniset tuotetiedot Hyväksynnät, yleiset huomautukset, määritykset ja CAD-tiedot

Automaattista ja helppoa

Auta pitämään rakennushankkeittesi turvallisuus vaatimustenmukaisena ON!Track -kalustonhallintajärjestelmän avulla. ON!Track automatisoi ja yksinkertaistaa vaatimustenmukaisuustehtäviä ja saat ilmoituksia aina, kun työkalu tai laite tarvitsee huoltoa, kalibrointia tai testausta tai kun henkilökunta tarvitsee koulutusta. Vain skannaamalla työkalun tiimisi voi helposti tarkistaa, kauanko sitä voi käyttää turvallisesti.

Aloita ON!Trackin käyttö

RAKENNUSPÖLYN HALLINTA

Ratkaisut pölynhallintaan työmaalla

Vähennä hartioiden ja käsivarsien kuormitusta hartialinjan yläpuolisissa asennustöissä

Enemmän tuottavuutta - vähemmän rasitusta

Vähennä hartioiden ja käsivarsien kuormitusta hartialinjan yläpuolisissa asennustöissä

Jaa