Miten edistää kiertotaloutta

Vinkki: Hilti Työkalupalvelun asiakkaana osallistut jo kierrätykseen

Kiertotalous on olennainen osa kestävyysmatkaasi, koska sen tavoitteena on tuottaa maksimaalinen arvo vähäisemmillä määrillä raaka-aineita ja resursseja. Siitä on hyötyä ympäristölle, yhteiskunnalle ja yrityksellesi.

Hilti on jo luonut perustan toimivalle kiertotalousratkaisulle Hilti Työkalupalvelulla. Voimme auttaa yritystäsi vähentämään resurssien kulutusta ja virtaviivaistamaan toimintaansa. 

Vähennä, Uudelleenkäytä, Kierrätä

27 %

Hiltin työkalun materiaalista on kierrätettyä verrattuna maailmanlaajuiseen keskiarvoon, joka on 8 %
Vähennämme neitsytraaka-aineiden käyttöä lisäämällä kierrätetyn teräksen ja muovin määrää tuotteissamme.

20 558 ~

työkalua ja akkua kierrätetty Hilti Suomen toimesta vuonna 2022
Tue kiertotaloutta antamalla meidän kierrättää vanhentuneet työkalusi ilmaiseksi. Etsimme tapoja niiden uusiokäyttöön tai kierrätämme ne.

97 %

kaikesta kerätystä materiaalista kierrätettiin materiaalin uudelleenkäyttöä varten vuonna 2022
Parannamme jatkuvasti keräysastettamme lajittelu- ja jalostusteknologian innovaatioiden ansiosta.

32,5 tonnia

kuparia, terästä ja alumiinia kierrätetty Hilti Suomen toimesta vuonna 2022
Pyrimme varmistamaan teräksen, kuparin ja alumiinin korkean kansainvälisen hyödykekierron.

Vältä turhaa ostamista

Nyt voit tehdä enemmän vähemmällä

Hilti Työkalupalvelun ansiosta käytössäsi on vain tarvitsemasi laitteet. Ja Hiltin ON!Track-kalustonhallintaratkaisun avulla voit tunnistaa käyttämättömät tai kadonneet laitteet siirtyessäsi projektista toiseen.

Saat aina käyttöösi laadukkaat työkalut, jotka kestävät pidempään, ja Hilti Huoltopalvelu pyrkii pidentämään niiden käyttöikää entisestään. Jos vanhentunut Työkalupalvelulaite ei ole vielä valmis kierrätettäväksi, asiakkaat voivat halutessaan jatkaa sen käyttöaikaa.

Ei turhaa haaskausta

Me uusiokäytämme työkalut, joita et enää tarvitse

Prosessi on saumaton: Keräämme työkalut asiakkailtamme ilmaiseksi kaikkialla maailmassa. Otamme vastaan myös kilpailijoidemme työkaluja ja akkuja.

Mitä vanhoille työkaluille tapahtuu? Hilti-työkalut, jotka ovat toiminnaltaan uusien työkalujen veroisia, siirtyvät lainalaitteistoomme, mikä vähentää uusien laitteiden valmistuksen ja kuljetuksen tarvetta. Hilti Huoltopalvelussa voidaan uusiokäyttää ne komponentit, jotka täyttävät korkeat laatustandardimme. Kaikki jäljelle jäävä menee Hiltin kierrätyskumppaneille.  

Käytännössä loputonta kierrättämistä

Mitä emme voi käyttää uudelleen, pyrimme kierrättämään

Työkalut tai komponentit, joita ei voida käyttää uudelleen, menevät hyväksytyille kierrätyskumppaneillemme ympäri maailman.

Kannamme vastuun tuotteistamme koko niiden elinkaaren ajan. Suuri osa tyypillisen työkalun massasta on korkealaatuista metallia, jota voidaan kierrättää käytännössä loputtomaan määrään erilaisia käyttötarkoituksia, ja kehitämme kierrätysprosessia jatkuvasti yhdessä kierrätyskumppaniemme kanssa.

KESTÄVÄMPI TULEVAISUUS YHDESSÄ

Edistämällä kestävää liiketoimintaa voimme taloudellisten tekijöiden lisäksi priorisoida ympäristövastuun sekä ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvoinnin.

Lue lisää kestävästä kehityksestä

HELPOMPI KALUSTON HALLINTA

Virtaviivaista taloussuunnittelua Hilti Työkalupalvelun avulla. Kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki työkalusi, mukaan lukien niiden huollot ja korjauskulut.

Tutustu Hilti Työkalupalveluun

PARANNA LAITEHALLINTAA

Tehosta varastosi hallintaa käyttämällä Hiltin digitaalisia ratkaisuja laitteiden hallintaan ja kaluston optimointiin.

Tutustu kalustonhallintaan

Jaa