Tehosta kaluston hallintaa

Tehosta tuottavuutta ja vähennä työn keskeytyksiä digitaalisella kalustonhallinnalla

Rakennusalan yritykset käyttävät keskimäärin lähes 100 tuntia kuukaudessa kadonneiden työkalujen etsimiseen ja samalla uusien työkalujen ja tarvikkeiden ostaminen kasvattaa kustannuksia. Hiltin digitaaliset ratkaisut kalustonhallintaan auttavat vähentämään kalliita työn keskeytyksiä, tehostamaan tuottavuutta ja tukemaan inventaariota sekä vähentämään kustannuksia kaluston optimoinnin kautta.

Hallitse kalustoasi

Tuottaako kaluston ja sen huoltoaikataulujen hallinta yrityksellesi haasteita? Yksinkertaista prosesseja Hilti ON!Track -kalustonhallintaratkaisulla. Helppokäyttöinen ohjelmisto ja kestävät tunnistusmerkinnät mahdollistavat kaluston tietojen ja sijainnin tarkastelun nopeasti ja missä tahansa. ON!Trackillä voit seurata myös tarvikkeiden kulutusta, joka helpottaa niiden varastosaldojen hallintaa. 

Tutustu ON!Trackiin Hiltin kalibrointipalvelu

Nopea huolto vähentää työn keskeytyksiä

Hiltin työkalut on rakennettu kestämään. Toisinaan kuitenkin myös laadukkaat työkalut rikkoutuvat. Ja kun näin tapahtuu, on riskinä aikataulun venyminen. Anna meidän auttaa aikataulussa pysymistä työkalujen taatusti nopeilla huolloilla. Tilaa työkalulle huoltonouto suoraan työmaaltasi verkkosivumme, Hilti Connectin tai asiakaspalvelumme kautta. Hilti Työkalupalvelussa huollot kuuluvat kuukausihintaan ja voit saada lainatyökalun huollon ajaksi. ON!Trackin automaattisten huoltohälytysten avulla voit välttää työn keskeytyksiä.

Huoltopalvelu

Hallitse kalustokustannuksia

Optimoitu kalusto auttaa kustannusten hallinnassa, koska maksat vain niistä työkaluista, joita todella tarvitset. Varaa aika kalustoanalyysiin, jossa saat asiantuntija-arvion kalustosi optimoinnista. Haluatko hallita kustannuksia vielä tarkemmin? Hilti Työkalupalvelulla valitset vain ne työkalut, joita tarvitset, ja maksat kiinteän kuukausimaksun suuren kertainvestoinnin sijaan. Lisäksi saat työkaluillesi ilmaiset huollot ja mahdollisuuden lainalaitepalveluun. 

Työkalupalvelu Seuraa ja hallitse kalustoa ON!Trackillä

YHDISTETTÄVYYS TAKAA TYÖN JATKUMISEN

Sujuva akun tilan tarkistus ja kehittyneempi sijainnin seuranta Nuron-akkujärjestelmällä

KEEP TRACK. INCREASE PRODUCTIVITY. SAVE MONEY.

SEURAA KALUSTOA. KASVATA TUOTTAVUUTTA. SÄÄSTÄ RAHAA.

Seuraa ja hallitse kalustoasi ON!Trackillä

Mitä kalustoa sinulla on ja kuka sitä käyttää? Missä ja kuinka kauan se on ollut siellä? Tarvitseeko työkalu huoltoa tai kalibrointia? Onko työntekijöiden sertifiointeja aika päivittää?

Hallitse kaikkea tätä tärkeätä tietoa mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi rakennusalan tarpeisiin suunnitellun Hilti ON!Track -kalustonhallintaratkaisun avulla.

Jaa