Tutustu kalustonhallintajärjestelmäämme

Kalusto hallintaan Hilti ON!Trackin avulla

Tutustu kalustonhallintajärjestelmäämme

Haluatko tehostaa työkalujen, raskaan kaluston ja muiden tarvikkeiden hallintaa? Digitaalisen ON!Track -kalustonhallintaratkaisun avulla saat reaaliaikaisen näkymän käytännöllisesti katsoen kaikkeen käyttöomaisuuteesi niin toimistolla kuin työmaalla – tuotemerkistä riippumatta. Kaluston läpinäkyvyys tarkoittaa aina parempaa tehokkuutta yrityksellesi.

Kuinka ON!Track voi auttaa liiketoimintaanne

Tiedä, missä laitteesi ovat

ON!Track on paljon enemmän kuin kalustonhallintajärjestelmä. Paranna tehokkuutta ja vastuullisuutta ja vähennä kaluston hävikkiä nopeilla varastotarkastuksilla.

Pysy tuottavana ja noudata säädöksiä

Seuraa huolto-, ylläpito- ja sertifikaattitietoja miltä tahansa pilveen yhdistetyltä laitteelta ja asettamalla muistutukset ennakkoon.

Optimoi varastosi

Pidä kalustosi tehokkaana ja vältä hukkaa datalähtöisten tietojen ja asiantuntijapalveluidemme avulla.

Paranna projektin läpinäkyvyyttä

Jaa tietoa yrityksesi sisällä: integroi nykyinen kalustonhallintaohjelmistosi ON!Track Uniten, API-pohjaisen käyttöjärjestelmän kanssa.

Lue lisää ON!Track Unitesta
Helpompi kaluston hallinta monipuolisten tunnisteiden ja skannereiden avulla

Miten ON!Track toimii?

Helpompi kaluston hallinta monipuolisten tunnisteiden ja skannereiden avulla

ON!Trackin avulla saat reaaliaikaisen näkymän kalustoosi älypuhelimella tai tietokoneella – olitpa sitten toimistossa tai työmaalla. Jotta tämä olisi mahdollista, autamme merkitsemään kalustosi. Jokainen tuote saa yksilöllisen tunnisteen.

Voit seurata kohteita manuaalisesti viivakoodien avulla, tai käytä Hiltin Bluetooth-skannereita (gateways) entistä tehokkaampaan kaluston seurantaan Bluetooth-teknologian avulla. Tähän kuuluu Van Gateway ajoneuvon sisällön reaaliaikaiseen tarkastamiseen ja Telematics Gateway, jotta voit nähdä, miten ja missä raskasta kalustoasi käytetään.

Mitä voit hallita ON!Trackin avulla?

Työkalut ja laitteet

Voit seurata kaikkien toimittajien laitteita, ei vain Hiltin. Tarkastele kalustoa pienistä porakoneista 40 tonnin kaivinkoneisiin ja näe tarkalleen missä ne ovat, mukaan lukien ajoneuvojen sisältö.

Tarvikkeet ja turvavarusteet

Tarkastele ja hallinnoi tarvikkeita ja seuraa niiden varastotilannetta. Luo raportteja tunnistaaksesi tarpeettomat kulut.

Turvallisuussertifikaatit

Tiedä, kenellä on mitäkin laitteita, kuinka kauan he ovat käyttäneet niitä ja onko heillä vaaditut sertifikaatit niiden käyttöön. Tarkista työkalun turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset.

Huolto

Suunnittele ja seuraa huolto- ja korjaustöitä, pääse käsiksi huoltolokiin ja laitedokumentaatioon ja näe yhdellä silmäyksellä, mitkä laitteet on vaihdettava – kaikki suoraan työmaalta.

Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi voidaksemme vastata yrityksesi tarpeisiin

Miten päästä alkuun ON!Trackillä

Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi voidaksemme vastata yrityksesi tarpeisiin

  1. Varaa ensimmäinen konsultointi ja analyysi. 
  2. Laadimme kanssasi konkreettisen suunnitelman siitä, kuinka voimme tuottaa säästöjä yrityksellesi kalustonhallintaratkaisumme avulla. 
  3. Teemme käyttöönoton ON!Track-järjestelmään, jotta voit hallita kaikkia työkalujasi, kalustoasi ja rakennustyömaitasi. 
  4. Merkitsemme ja skannaamme kalustosi varmistaaksemme, että jokainen kohde on rekisteröity järjestelmään. 
  5. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, mukaan lukien tiedot analyysistä kalustosi optimoimiseksi..
Paranna tuottavuutta ja kannattavuutta laiteratkaisuillamme

Miten saan enemmän irti ON!Trackista?

Paranna tuottavuutta ja kannattavuutta laiteratkaisuillamme

ON!Trackilla saat täyden läpinäkyvyyden kalustoosi, mikä auttaa sinua hoitamaan liiketoimintaasi tehokkaammin. Mutta entä jos voisit myös virtaviivaistaa kalustosi ja käyttää kaikkia työkalujasi samoilla akuilla? Ja entäpä jos saisit sellaisia tarkkoja tietoja laitteiden käytöstä, että pystyisit päättämään, mitä työkaluja todella tarvitset? Miltä kuulostaisi kokonaisvaltainen palvelupaketti kalustollesi – nopeilla huolloilla ja varkausturvalla kiinteään kuukausihintaan?

Hilti Työkalupalvelun ja Nuron-työkalujen avulla kaikki tämä on mahdollista.

ON!TRACK – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko ON!Track tarkoitettu vain Hiltin työkaluille ja laitteille?

Hilti ON!Track on valmistajasta riippumaton kaluston hallintajärjestelmä. Voit käyttää sitä minkä tahansa valmistajan tai tuotemerkin työkalujen, laitteiden tai tarvikkeiden hallintaan.

Kuinka paljon ON!Trackin käyttöönotto maksaa?

ON!Track-asiantuntijamme arvioivat mielellään tarpeesi ja laativat räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä Hilti-edustajaasi, jos haluat varata konsultaatioajan.

Kuka toteuttaa ON!Track-järjestelmän käyttöönoton?

Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi räätälöidäksemme ON!Trackin yrityksesi tarpeisiin. Tämä sisältää alustavan konsultaation, jolla varmistetaan, että ratkaisu soveltuu parhaalla mahdollisella tavalla tarpeisiisi. Tarjoamme myös täydellisen käyttöönottopalvelun ja varmistamme, että kalustosi tiedot tallennetaan oikein ON!Track-järjestelmään. Saat lisäksi kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen.

Mitä tarvitsen saadakseni Hilti ON!Trackin yrityksellemme?

 

Kalustonhallintaratkaisumme on saatavilla uusille ja nykyisille asiakkaillemme, joilla on käytössä Hilti Työkalupalvelu. Maksat vuokraamistasi työkaluista kiinteän kuukausimaksun 3-5 vuoden aikana samalla tavalla kuin auton leasingissä. Sopimusjakson lopussa voit päivittää työkalusi uusimmilla tuotteilla.

Lisätietoa työkalujen vuokraamisesta voit lukea Hilti Työkalupalvelu -sivultamme.

 

Voimmeko kertoa lisää ON!Trackistä?

Jätä yhteystietosi alle ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä pian.

Jaa